Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(grūzdukė @ 2008 02 22, 07:29)
sveikutės, aš vis niekaip neprisiruošiu savo darbelių parodyt. o jūsų darbai tai šaunūs. ypač palyginau savo ir paukščiuko batukus, tai jie labai skiriasi. mano tokie blankūs palyginus.
beje gal galit pasakyti keliais siūlais siuvinėjat ant 14 Aidos?

Ant 14 Aidos as ir 2 ir 3 siulais siuvineju. 3 siulais sunkiau man, bet daug graziau ir spalvingiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grūzdukė @ 2008 02 22, 07:29)
sveikutės, aš vis niekaip neprisiruošiu savo darbelių parodyt. o jūsų darbai tai šaunūs. ypač palyginau savo ir paukščiuko batukus, tai jie labai skiriasi. mano tokie blankūs palyginus.
beje gal galit pasakyti keliais siūlais siuvinėjat ant 14 Aidos?

ačiū 4u.gif , batukus siuvinėjau DMC tryjais siūlais. Gražūs taviškiai, tik gal kaip minėjo Reska, bantukus paryškink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 02 22, 09:54)
Apžiūrėjau tavo darbelius  thumbup.gif  thumbup.gif  Batukams siūlus gal pati rinkaisi, tai ir blankoki, bet tu backstičo truputį apsiūk, vien tik raištelius, tai ir ryškiau pasidarys  mirksiukas.gif Bet šiaip vistiek labai gražūs, įrėminant paryškinsi rėmu ar pasportu  thumbup.gif

Winia, o kas tau gyvenime tinka ir patinka?  g.gif Kolkas nuomonė tokia, kad tau viskas blogai. Atleisk, jei klystu  mirksiukas.gif

Reska, man niekas netinka ir nepatinka, tu teisi smile.gif

i'm kinda dr.Evil hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 22 vasario 2008 - 10:30
Turiu technini klausimeli. Kaip jus laikote siuliukus, kad zinoti ju numerius? Nes as kai siuvineju, tai tuos popieriukus su numeriais nuimu, kitaip man siulas neissitraukia. O kai atspalviu daug, veliau, siuvinejant kita darbeli, jau nebezinau kokio tiksliai numerio vienas ar kitas siulas. Nezinau,ar aiskiai isdesciau savo klausima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 02 22, 10:25)
Reska, man niekas netinka ir nepatinka, tu teisi smile.gif

i'm kinda dr.Evil  hihihi.gif  hihihi.gif

Tai ko taip? mirksiukas.gif Ar idomu šitaip g.gif

Angliškai nelabai kertu, bet šitą supratau thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 02 22, 11:49)
Turiu technini klausimeli. Kaip jus laikote siuliukus, kad zinoti ju numerius? Nes as kai siuvineju, tai tuos popieriukus su numeriais nuimu, kitaip man siulas neissitraukia. O kai atspalviu daug, veliau, siuvinejant kita darbeli, jau nebezinau kokio tiksliai numerio vienas ar kitas siulas. Nezinau,ar aiskiai isdesciau savo klausima  ax.gif

turiu nusipirkusi specialias dezutes siulams su babinomis (ritemis specialiai skirtomis siuvinejimo siulams) ant kuriu uzsisuka siuleliai ir susiraso numeriai.
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 02 22, 10:49)
Turiu technini klausimeli. Kaip jus laikote siuliukus, kad zinoti ju numerius? Nes as kai siuvineju, tai tuos popieriukus su numeriais nuimu, kitaip man siulas neissitraukia. O kai atspalviu daug, veliau, siuvinejant kita darbeli, jau nebezinau kokio tiksliai numerio vienas ar kitas siulas. Nezinau,ar aiskiai isdesciau savo klausima  ax.gif

Yra pirkti visokių priemonių. Arba tokie, kur reikia siulus užvinioti, arba dar yra, kur užsideda visas matkelis jo neišvyniojus (jie brangesni). Va kaip atrodo užvynioti siuliukai:
user posted image
Atsakyti
Kažkuriai reikėjo balto žirgo schemutės
http://picasaweb.goo...lylaluna1/KONCE
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 02 21, 17:16)
kai jau su lėmėm žaidžia tai taip, bet iki tol tai reikia užsiimti biggrin.gif

Na taip biggrin.gif

Pauksciuk,jau turim schemas thumbup.gif As jau ir siuvineju thumbup.gif Laimes pilnos kelnes lotuliukas.gif
Papildyta:
O pavyzdziui neperkant spec tu laikymo dezuciu...Niekas nesugavojo nieko kito??? ax.gif Kazkur skaiciau apie tai,bet nepamenu nei kur nei kada...... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 22 vasario 2008 - 11:15
Aciu visoms uz pagyrimus 4u.gif
O del dovanojimo zinau kam dovanosiu ir tikrai zinau kad darbelis bus ivertintas nes kai pamato mano darbus visi aikciojo ir praso kad jiems ka issiuvineciau taip kad nedovanoju tiems kam tai negrazu smile.gif
Atsakyti
kazkas turejo sito katinuko schema ax.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip jum tokie paveiksliukai?
http://picasaweb.goo...atkaa/LiniaYcia
http://picasaweb.goo...patkaa/Dziecko7
Atsakyti