Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(etaeta @ 2008 02 21, 16:51)
mirksiukas.gif ir as taip galvojau, deja, kuo vaikas didesnis, tuo laiko maziau  lotuliukas.gif

sAKYCIAU,KAD ATVIRKSCIAI smile.gif kol maza reik daug su vaikuciu uzsiimti,o kai paauga jau pati zaidzia su lelem pvz ir laiko laisvo jau yra:) bent jau man:)
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 21, 19:04)
sAKYCIAU,KAD ATVIRKSCIAI smile.gif kol maza reik daug su vaikuciu uzsiimti,o kai paauga jau pati zaidzia su lelem pvz ir laiko laisvo jau yra:) bent jau man:)

kai jau su lėmėm žaidžia tai taip, bet iki tol tai reikia užsiimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 21, 16:38)
gal vis gi parodyk savo karvytes mirksiukas.gif

tai kad nenusifotografavau kai įrėminau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 02 21, 16:40)
Aš irgi nekabinčiau savo namuose jokių siuvinėtų dovanotų paveikslų smile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif O kodėl? Juk ir pati gi siuvinėji...
O man tai būtų labai brangi dovana,tuo labiau,kai žinau,kiek į tai dedama pastangų,gerų emocijų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 21 vasario 2008 - 19:44
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 02 21, 18:44)
blink.gif  blink.gif  blink.gif O kodėl? Juk ir pati gi siuvinėji...
O man tai būtų labai brangi dovana,tuo labiau,kai žinau,kiek į tai dedama pastangų,gerų emocijų...

Aš taip pat nesupratau šito pasisakymo schmoll.gif schmoll.gif . Jei man kas padovanotų, tikrai vertinčiau ir grožėčiausi wub.gif . Nebent jau būtų visai tragiškai išsiuvinėta. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 02 21, 20:44)
blink.gif  blink.gif  blink.gif O kodėl? Juk ir pati gi siuvinėji...

savo irgi nekabinu beveik, tik rėminu:)

tingiu aiškinti, kodėl:)
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 02 21, 21:52)
savo irgi nekabinu beveik, tik rėminu:)

tingiu aiškinti, kodėl:)

Niu paaiškink, paaiškink, suintrigavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wasarė @ 2008 02 21, 23:47)
Aš taip pat nesupratau šito pasisakymo schmoll.gif  schmoll.gif . Jei man kas padovanotų, tikrai vertinčiau ir grožėčiausi wub.gif . Nebent jau būtų visai tragiškai išsiuvinėta. doh.gif

o aš ne, man labai mažai kurie siuvinėti darbai yra gražūs. tai kodėl turėčiau kabinti vien dėl to, kad kažkam atrodo, kad daug meilės įdėjo į kažkokį kičą? smile.gif

nu gal ciniškas požiūris, bet taip yra smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Wasarė @ 2008 02 21, 23:54)
Niu paaiškink, paaiškink, suintrigavo lotuliukas.gif

aj tingiu, jau ne kartą esu kalbėjus apie tai:)

man apskritai geriau jokių dovanų, nei tai, kas man nepatinka;) nemėgstu dovanų vien dėl fakto, kad tai dovanos;) ir nevertinų jų, jei nepatinka, užkišu kur nors ar išmetu. ačiū dievui, seniai nebereik to daryti, kažkaip atsisijojo žmonės, kurie nesąmones dovanoja;))
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 02 21, 21:55)
o aš ne, man labai mažai kurie siuvinėti darbai yra gražūs. tai kodėl turėčiau kabinti vien dėl to, kad kažkam atrodo, kad daug meilės įdėjo į kažkokį kičą? smile.gif

nu gal ciniškas požiūris, bet taip yra smile.gif

Ir man taip būna, kai po kurio laiko kritišku žvilgsniu pažiūriu į savo siuvinius, tai atrodo, ir kam aš jį siuvinėjau? doh.gif
Man turbūt niekas ir nedovanotų siuvinėto paveikslo, nes ir pati galiu išsisiuvinėt.
Bet, sakykim, jei padovanotų sesuo, tai tikrai kabinčiau.
Atsakyti
QUOTE(Wasarė @ 2008 02 22, 00:01)
Ir man taip būna, kai po kurio laiko kritišku žvilgsniu pažiūriu į savo siuvinius, tai atrodo, ir kam aš jį siuvinėjau? doh.gif
Man turbūt niekas ir nedovanotų siuvinėto paveikslo, nes ir pati galiu išsisiuvinėt.
Bet, sakykim, jei padovanotų sesuo, tai tikrai kabinčiau.

Vat ir as kazkaip labai atsirenku ka siuvineti, juk vistiek kainuoja nemazai visos medziagos + darbas. Taigi siuvineju tik rimtus darbus ir tik gerai apsvarscius ar man jo reikia ir ar jis tik pas mane. Na kai gaunu uzsakymus, tai visko pasitaiko, bet jeigu zmonems patika - kodel gi ne. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 21 vasario 2008 - 23:17
sveikutės, aš vis niekaip neprisiruošiu savo darbelių parodyt. o jūsų darbai tai šaunūs. ypač palyginau savo ir paukščiuko batukus, tai jie labai skiriasi. mano tokie blankūs palyginus.
beje gal galit pasakyti keliais siūlais siuvinėjat ant 14 Aidos?
Atsakyti
QUOTE(grūzdukė @ 2008 02 22, 07:29)
sveikutės, aš vis niekaip neprisiruošiu savo darbelių parodyt. o jūsų darbai tai šaunūs. ypač palyginau savo ir paukščiuko batukus, tai jie labai skiriasi. mano tokie blankūs palyginus.beje gal galit pasakyti keliais siūlais siuvinėjat ant 14 Aidos?

Apžiūrėjau tavo darbelius thumbup.gif thumbup.gif Batukams siūlus gal pati rinkaisi, tai ir blankoki, bet tu backstičo truputį apsiūk, vien tik raištelius, tai ir ryškiau pasidarys mirksiukas.gif Bet šiaip vistiek labai gražūs, įrėminant paryškinsi rėmu ar pasportu thumbup.gif

Winia, o kas tau gyvenime tinka ir patinka? g.gif Kolkas nuomonė tokia, kad tau viskas blogai. Atleisk, jei klystu mirksiukas.gif
Atsakyti