Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 21, 15:09)
Svarbu, kad įvertintų tavo pastangas, o nepaslėptų spintoj blink.gif

Va aš irgi apie tai pagalvjojau dovanodama savo siuvynėtas karves. Vienas dalykas labai jau paprastas tas paveiklsiukas buvo, (nesirodžiau jums tik dėl to kad palyginus su jūsų visais siuvynėtais darbeliais, mano toks menkas atrodytų). Tai va kai tik padovanojau savo darbelį, iškart buvo nuspręsta pasikabint jį ant židinio, visų matomoj vietoj wub.gif Tai taip gera širgyje paliko, kad nemoku apsakyt blush2.gif O karves jiems siuvynėjau dėl to kad jie labai dideli ūkininkai, ir karvės jų pragyvenimo šaltinis, namuose visur pilna karvių žaisliukų, puodeliai irgi su karvėm. Tai su savo darbeliu papildžiau karvių kolekciją ax.gif

Beje batukai labai gražūs wub.gif

Mano palnuose irgi jie yra thumbup.gif Galvoju išsiuvynėt sau ir vyrui metrikus-batukus, o dukrytei miegančia lialką su soskę blush2.gif Visus tris paklabinsiu ant sienos. Smagu bus ir mums su vyru turėt savo metrikus ne tik ant popieriukų o ir ant medžiagos skiautės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 21, 08:59)

Labai gražūs batukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2008 02 21, 15:41)
Va aš irgi apie tai pagalvjojau dovanodama savo siuvynėtas karves. Vienas dalykas labai jau paprastas tas paveiklsiukas buvo, (nesirodžiau jums tik dėl to kad palyginus su jūsų visais siuvynėtais darbeliais, mano toks menkas atrodytų). Tai va kai tik padovanojau savo darbelį, iškart buvo nuspręsta pasikabint jį ant židinio, visų matomoj vietoj  wub.gif  Tai taip gera širgyje paliko, kad nemoku apsakyt  blush2.gif  O karves jiems siuvynėjau dėl to kad jie labai dideli ūkininkai, ir karvės jų pragyvenimo šaltinis, namuose visur pilna karvių žaisliukų, puodeliai irgi su karvėm. Tai su savo darbeliu papildžiau karvių kolekciją  ax.gif

Beje batukai labai gražūs  wub.gif

Mano palnuose irgi jie yra  thumbup.gif  Galvoju išsiuvynėt sau ir vyrui metrikus-batukus, o dukrytei miegančia lialką su soskę  blush2.gif  Visus tris paklabinsiu ant sienos. Smagu bus ir mums su vyru turėt savo metrikus ne tik ant popieriukų o ir ant medžiagos skiautės  ax.gif

Smagu, kad įvertino. Aš dovanojau draugės mergytei, krikšto proga angeliuką, tikėjausi, kad tikrai džiaugsis. O po kelių savaičių nebemačiau jo, paslėpė spintoj blink.gif Po to karto labai labai rimtai pamastau kam dovanot

Ačiū, siuvinėjosi batukai labai lengvai. Viso jų bus trys poros, dviem berniukam ir mergytei. Mama nusprendė visiem vienodus užsakyt wub.gif

gal vis gi parodyk savo karvytes mirksiukas.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2008 02 21, 16:07)
Labai gražūs batukai rolleyes.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi nekabinčiau savo namuose jokių siuvinėtų dovanotų paveikslų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetaj @ 2008 02 21, 12:37)

Grazu thumbup.gif ,tik manau fonas galejo but kitoks,mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 21, 17:46)
Grazu thumbup.gif ,tik manau fonas galejo but kitoks,mano nuomone mirksiukas.gif

o kas su fonu negerai?
man kaip tik labai subtiliai švelnu viskas smile.gif
Atsakyti
Violetaj, labai graži man tavo puansetija wub.gif Ir fonas labai patinka - taip subtilu 4u.gif
Atsakyti
Merginos greitai gelbekit.kiek cm iseina,jeigu paveiksliukas yra 140x110 langeliu?
Papildyta:
QUOTE(winia @ 2008 02 21, 14:48)
o kas su fonu negerai?
man kaip tik labai subtiliai švelnu viskas smile.gif

Na man labiau patinka ryskumai,tai gal todel man nesiziuri. blush2.gif
Atsakyti
Man labai patiko visi parodyti darbeliai, tiek batukai, tiek gelyte, tiek vakariene wub.gif

As asmeniskai dovanoju savo darbelius tik tiems, kas ivertins, todel dazniausiai pasiklausiu pries pradedama siuvineti. ax.gif
Juk tiek darbo ideta, nekalbu jau apie pinigus.
Atsakyti
graziu darbeliu prisiziurejau wub.gif
deja as niekaip nesuderinu laiko, kad liktu nors valandele pasiuvineti verysad.gif tikiuosi dukryte paaugus leis prisesti vel prie sio malonumo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 21, 18:08)
Merginos greitai gelbekit.kiek cm iseina,jeigu paveiksliukas yra 140x110 langeliu?

Pasirenki medžiagos tankumą ir pasiskaičiuoji http://www.cyberstit...eCalculator.asp
Agnytea DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 21 vasario 2008 - 18:53
QUOTE(Agnytea @ 2008 02 21, 18:31)
graziu darbeliu prisiziurejau  wub.gif
deja as niekaip nesuderinu laiko, kad liktu nors valandele pasiuvineti  verysad.gif  tikiuosi dukryte paaugus leis prisesti vel prie sio malonumo  wub.gif

mirksiukas.gif ir as taip galvojau, deja, kuo vaikas didesnis, tuo laiko maziau lotuliukas.gif
Atsakyti