Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Rufi @ 2008 02 20, 11:44)
Stai jau iremintas mano katinas, bet jau reminimo kokybe gun_bandana.gif 

http://s259.photobuc...nt=kaciukas.jpg

Daugiau niekada Kaune Juozapaviciaus pr. nebesireminsiu, nors aptarnauja maloniai, bet remintojas visiskas netikelis pomidorai2.gif

Katinukas tikrai good.gif wub.gif , o kodėl be pasporto rėminai? Kai plonas rėmas, man atrodo, su pasportu gražiau būtų. Bet čia tik mano nuomonė rolleyes.gif
Mano paskutinį darbą kai įrėmino (Savex galerijoj, aš visada čia rėminu, nes mano mieste nėra kito pasirinkimo), tai net apsiverkiau namo parėjus... gal meistras girtas buvo, bjaurybėbash.gif . Na, bet pati išsiardžiau ir ištaisiau klaidas didis.gif
kai pamačiau, kad galima pačiai susitvarkyt, tada ir dar vieną darbą taisiau, nes buvo nekaip įrėmintas.
Šiaip, esu "giliai" nusivylusi Savex galerija: įrėmina blogai, kainos didelės, o jau aptarnavimas tai iš vis patyliu! Rėmus pati renkuosi, nes ten dirba mergos, kurios nieko nenusimano. doh.gif doh.gif
Išsiliejau.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wasarė @ 2008 02 20, 23:04)
Katinukas tikrai  good.gif  wub.gif , o kodėl be pasporto rėminai? Kai plonas rėmas, man atrodo, su pasportu gražiau būtų. Bet čia tik mano nuomonė rolleyes.gif
Mano paskutinį darbą kai įrėmino (Savex galerijoj, aš visada čia rėminu, nes mano mieste nėra kito pasirinkimo), tai net apsiverkiau namo parėjus... gal meistras girtas buvo, bjaurybėbash.gif . Na, bet pati išsiardžiau ir ištaisiau klaidas didis.gif 
kai pamačiau, kad galima pačiai susitvarkyt, tada ir dar vieną darbą taisiau, nes buvo nekaip įrėmintas.
Šiaip, esu "giliai" nusivylusi Savex galerija: įrėmina blogai, kainos didelės, o jau aptarnavimas tai iš vis patyliu! Rėmus pati renkuosi, nes ten dirba mergos, kurios nieko nenusimano. doh.gif  doh.gif
Išsiliejau.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aciuks.gif , kad pagyret blush2.gif

Be pasporto reminau, nes nei vienas netiko pagal spalva. Vieni pjovesi, kiti buvo visai blankus, deliojau ten koki pusvalandi blink.gif

Manasis remas dar laukia taisymo, tikiuosi tetis pades, nes i dirbtuve eiti nenoriu, bet jei nepavyks patiems sutvarkyti teks eiti suma kelti ax.gif
Uzspaudimai, na kur paveiksliuka is kitos puses laiko, vienoje puseje uzspaudzia be priekaistu, o kitos puses nei vienas neveikia doh.gif
Per mazos skylutes toms vielutems padarytos, jos tiesiog neturi uz ko tvirtai pacios laikytis nekalbu jau apie paveiksliuka. doh.gif
Ana karta stiklus paprastus vietoj matiniu idejo, bet galvojau sumaise, kam nepasitaiko, bet dabar..... aggressive.gif
Atsakyti
Wasare kokiam cia mieste, tie remintojai g.gif
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2008 02 20, 10:26)

Tarp kitko ir aš jį norėjau siuvinėti, bet vyrui nepatiko schmoll.gif  lotuliukas.gif

pabijojo vyras kad balti arkliai iš tikruju vaidentis prades, i ši prisiziurėjus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Katinukas gražus, o rėmas jei prie aplinkos tinka, tai viskas gerai tada mirksiukas.gif
Atsakyti
Batukai rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 02 20, 12:44)
Stai jau iremintas mano katinas, bet jau reminimo kokybe gun_bandana.gif 

super katinas smile.gif

gal galima schemute blush2.gif laukinei@gmail.com
aciukas 4u.gif

o cia as toliau iriuosi su savo vakariene
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 20, 13:03)
biggrin.gif
Gal ir man galetum pasiust? briunete222@yahoo.com
Is anksto dekuj 4u.gif

Jau mirksiukas.gif

QUOTE(Džeinė @ 2008 02 21, 08:44)
pabijojo vyras kad balti arkliai iš tikruju vaidentis prades, i ši prisiziurėjus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nea, jam labai rusiškas žirgas su tom raudonom aguonom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 21, 06:59)

Gal galetum batuku rakta atsiusti?Pas mane kompe dingo unsure.gif isdykele20@one.lt
Papildyta:
QUOTE(audrajaz @ 2008 02 21, 10:25)
Jau mirksiukas.gif
Nea, jam labai rusiškas žirgas su tom raudonom aguonom lotuliukas.gif

aciux
Papildyta:
Snd pradesiu siuvinet zirga! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 21 vasario 2008 - 12:42
QUOTE(Rufi @ 2008 02 20, 22:10)
aciuks.gif , kad pagyret blush2.gif

Be pasporto reminau, nes nei vienas netiko pagal spalva. Vieni pjovesi, kiti buvo visai blankus, deliojau ten koki pusvalandi blink.gif

Manasis remas dar laukia taisymo, tikiuosi tetis pades, nes i dirbtuve eiti nenoriu, bet jei nepavyks patiems sutvarkyti teks eiti suma kelti ax.gif 
Uzspaudimai, na kur paveiksliuka is kitos puses laiko, vienoje puseje uzspaudzia be priekaistu, o kitos puses nei vienas neveikia  doh.gif
Per mazos skylutes toms vielutems padarytos, jos tiesiog neturi uz ko tvirtai pacios laikytis nekalbu jau apie paveiksliuka. doh.gif
Ana karta stiklus paprastus vietoj matiniu idejo, bet galvojau sumaise, kam nepasitaiko, bet dabar..... aggressive.gif

Tikrai užjaučiu, gerai žinau, kaip jautiesi, kai baisiai įrėmina unsure.gif . Aš visada taip laukiu, kada atveš jau padarytą darbą, su jauduliu einu pasiimt, o kai pamatai tokį rezultatą, tai tik rankos nusvyra... mega_shok.gif
žinai, ten jie konvėjariu turbūt viską daro, kad tik kuo greičiau ir nelabai rūpi rezultatas. Gal ir žmonės nelabai neša atgal, kad perdarytų, nes visgi ir laukt reikėtų ir dar negarantuok, kad antrą kartą gerai padarytų verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(naaringiux @ 2008 02 20, 22:28)
Wasare kokiam cia mieste, tie remintojai  g.gif

Aš Utenoj nešu į Savex galeriją, bet jie tuos darbus veža kažkur kitur rėmint. O kur tiksliai tai nežinau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 21, 12:50)
Gal galetum batuku rakta atsiusti?Pas mane kompe dingo unsure.gif isdykele20@one.lt

išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 21, 07:59)

Batukai labai gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 21, 11:17)
išsiunčiau  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti