Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(grūzdukė @ 2008 02 18, 13:40)

aciuks.gif labai labai už scemutes dėkoju 4u.gif

Ačiū ir tau etaeta aciuks.gif, kad pasidalini su visais savo turimom grožybėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2008 02 18, 22:40)
aciuks.gif labai labai už scemutes dėkoju  4u.gif

Ačiū ir tau etaeta aciuks.gif, kad pasidalini su visais savo turimom grožybėm  4u.gif

group.gif
Atsakyti
Tvarkiausi nuorodas savo kompiuteryje, atradau vieną neblogą albumą, kur daug schemų, gal kam pravers 4u.gif
http://galinak-9.gallery.ru/
Atsakyti
SOS! Skubiai reikia nedidelio gabaliuko tamsiai mėlynos kanvos stambesniais langeliais (išsiuvinėti monogramą). Gal kas turite atliekamą ar žinote, kur gauti (Vilniuje)? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kabarksta @ 2008 02 19, 10:43)
SOS! Skubiai reikia nedidelio gabaliuko tamsiai mėlynos kanvos stambesniais langeliais (išsiuvinėti monogramą). Gal kas turite atliekamą ar žinote, kur gauti (Vilniuje)? Būčiau labai dėkinga 4u.gif

Gerose akyse visokių spalvotų yra. Paskutinįkart kai žiūrėjau, mėlynos irgi buvo.
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 02 19, 11:51)
Gerose akyse visokių spalvotų yra. Paskutinįkart kai žiūrėjau, mėlynos irgi buvo.

Jei turi omeny CUP, tai ir aš mačiau, bet ten spalva lyg nublukusi. g.gif Vistiek ačiū už atsakymą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 12, 20:35)
Ar gavai schemutę, nes du kart mėginau ir rodos nepavyksta išsiųst g.gif

Deja, negavau verysad.gif Jeigu gali, pabandyk dar kartelį išsiųsti, gal šį kart pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kabarksta @ 2008 02 19, 11:46)
Jei turi omeny CUP, tai ir aš mačiau, bet  ten spalva lyg nublukusi. g.gif Vistiek ačiū už atsakymą drinks_cheers.gif

Taip, apie CUP'ą kalbėjau. Jie ten turi supokuotų ir atskirai karpomų medžiagų, tai gal pasibaigė netyčia, nes sau kai ieškojau, tikrai buvo tokia gana ryški, tamsi mėlyna (iš tų karpomų) 4u.gif Man rodos, nr. 14.
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 02 19, 09:04)
Tvarkiausi nuorodas savo kompiuteryje, atradau vieną neblogą albumą, kur daug schemų, gal kam pravers 4u.gif
http://galinak-9.gallery.ru/

radau undinėles thumbup.gif mačiau jas išsiuvinetas, super atrodo wub.gif
gal ir pati kada nors ryšiuos išsiuvinėt ax.gif

pas mus šiandien bus paroda kryželiu siuvinėtu darbu, eisiu pasigrožėt gyvai smile.gif
Atsakyti
Merginos, o gal kas turit paveiksla su skrendanciu baltu balandziu? ax.gif
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 02 19, 10:55)
radau undinėles  thumbup.gif  mačiau jas išsiuvinetas, super atrodo  wub.gif
gal ir pati kada nors ryšiuos išsiuvinėt  ax.gif

pas mus šiandien bus paroda kryželiu siuvinėtu darbu, eisiu pasigrožėt gyvai  smile.gif

O kaip parsisiusti tas schemas is cia?Man neiseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 19, 14:24)
O kaip parsisiusti tas schemas is cia?Man neiseina doh.gif

Įeini į albumą, paspaudi ant konkretaus paveiksliuko.
Kairėje stupelyje yra žalia nuoroda "Все размеры". Ten paspaudus, pasirenki didžiausią (arba kurią nori - pagal matmenis) - ir atsidaro didelis langas su dideliu paveiksliuku, kurį tereikia iššsisaugot. Taip visus iš eilės, kurių reikia smile.gif
Atsakyti