Cia gali issiversti
http://www.cyberstit...p?processForm=0
QUOTE(Acacia @ 2008 02 16, 15:34)
Visai mėgčiau va tokį Gal turite schemą?
Nueini su vyru pas fotografą, nusifotografuojat ir pasidariusi schemą išsiuvinėji. Kam tau svetimus žmones su jų veidais (nu suprantu, jei tik kūnai) siuvinėti?
Baffie
Anksciau nemaciau paveiksliuku. Pataisyk, jei suklydau, bet tu padarei "bachstitch" dar nebaigus siuvineti kryziuku? Ji reikia daryti, tik pabaigus kryziukus, kitaip jis pasisleps kai pradesi pildyti tuscias vietas.
Papildyta:
O kam zmones kabina ant sienu menines fotografijas? Ten 99,9% buna visai svetimi zmones. Siuo atveju kabini ant sienos menine fotografija, o ne savo seimos portreta.
O šituos pasiėmiau siūvynėt laukdama kol ateis užsakymas iš kasiulai.lt bet nespėjau jų išsiuvynėt iki kol užsakyti siųliukai pas mane atkleiavo, labai greit sulaukiau savo užsakymo, dabar kibsiu i metriką dukrytei
Anksciau nemaciau paveiksliuku. Pataisyk, jei suklydau, bet tu padarei "bachstitch" dar nebaigus siuvineti kryziuku? Ji reikia daryti, tik pabaigus kryziukus, kitaip jis pasisleps kai pradesi pildyti tuscias vietas.
Papildyta:
QUOTE(Reska @ 2008 02 16, 22:48)
Nueini su vyru pas fotografą, nusifotografuojat ir pasidariusi schemą išsiuvinėji. Kam tau svetimus žmones su jų veidais (nu suprantu, jei tik kūnai) siuvinėti?
O kam zmones kabina ant sienu menines fotografijas? Ten 99,9% buna visai svetimi zmones. Siuo atveju kabini ant sienos menine fotografija, o ne savo seimos portreta.
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 02 16, 23:32)
Nežinau, kam žmonės kabina (ir ar kabina). Aš nekabinu svetimų žmonių meninių fotografijų, savų užtenka. Siuvinėsiu irgi nuogus svetimų žmonių kūnus, bet tikrai be veidų. Čia tik mano nuomonė , o jūs darykit, kaip jums gražu. Čia tikrai skonio reikalas ir tik tema diskusijai
prašau pagalbos
kazkada žiurinėdama albumus buvau radus toki linksma spalvota traukinuka, su keliais vagoniukais, su akytėm ir šypsena... nu toks mielas...
o dabar neberandu niekur
gal kuri turit?????????
kazkada žiurinėdama albumus buvau radus toki linksma spalvota traukinuka, su keliais vagoniukais, su akytėm ir šypsena... nu toks mielas...
o dabar neberandu niekur
gal kuri turit?????????
QUOTE(Reska @ 2008 02 17, 00:32)
Nežinau, kam žmonės kabina (ir ar kabina). Aš nekabinu svetimų žmonių meninių fotografijų, savų užtenka. Siuvinėsiu irgi nuogus svetimų žmonių kūnus, bet tikrai be veidų. Čia tik mano nuomonė , o jūs darykit, kaip jums gražu. Čia tikrai skonio reikalas ir tik tema diskusijai
Na kad jau tema diskusijai, tai galim ir padiskutuot
Tokius paveikslus ant sienos kabinu tikrai ne kaip portretus, man tiesiog gražu; o mintis nuogai (ar nuogiems su vyru) fotografuotis ir paskui savo pačių nuogų nuotrauką ant sienos kabint, kad visi matytų - man pvz nelabai priimtina Tuo labiau ne visi turi tokius fizinius duomenis, kurie tokiems atvejams tinka
Iš idėjos, tai gal ir smagu būtų ne svetimas nuotraukas, o nuosavas siuvinėti - bet kokia nors kitokia tema
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 02 16, 23:32)
Na aš kai siuvinėjau metriką, tai pradėjau kryžiukus, maniau backstitchą darysiu po to, bet tokia ten maišalynė gavosi, nes spalvos labai mažai skiriasi viena nuo kitos, tai pasidariau backstitchą, tada jau lengviau buvo atsirinkti ir nepasiklysti. aišku buvo gana sudėtinga, nes kad jis nepasislėptų, teko pakišinėti siūlus po juo ir nieks nepasislėpė
Atleiskit, merginos, jei kartojuosi, bet gal galetumete patarti kur Vilniuje pigiau ir neblogai remina siuvinetus darbelius.
QUOTE(KRISTIDA @ 2008 02 17, 15:05)
panašus i antra foto, tik spalvų daug ir ryškiu
o šitu schemutes turit?? jei ka, tiktu ir toks, juk spalvu galima ir savo idet
Superinių paveikslų išsiuvinėjot
Pabandysiu ir aš savo darbų foto sudėti, labai viliuosi, kad pavyks
Pabandysiu ir aš savo darbų foto sudėti, labai viliuosi, kad pavyks
ar yra koks nors atskiras forumas apie siuvinėjimą?