Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

[quote=Acacia,2008 02 15, 22:15]
Nai nai nai, pam param biggrin.gif biggrin.gif
Jau pabaigiau ir aš pagaliau thumbup.gif
Tik ką, prieš 5 minutes smile.gif

kazkas nerealaus.... thumbup.gif miegamajam toki pasikabint super bigsmile.gif kokio jis dydzio yra? ar labai sunku siuvinet?
Atsakyti
Ačiū už pagyras 4u.gif
Siuvinėjosi tai palyginus nesunkiai. Na žinoma, pilki atspalviai ir juoda kanva ne pats lengviausias variantas smile.gif
O kiek laiko, tai nesuskaičiavau... jei atmetus poros savaičių pertrauką, tai turbūt per kokias 2 savaites, vakarais ir savaitgaliais smile.gif
Pačio siuvinio dydis 160 x 200 kryžiukų.

Beje, o siūlų tai užteko visų po 1 Madeiros įpokavimą, dabar po ranka neturiu schemos, bet man rodos 12 spalvų 4u.gif ne tiek ir daug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 15 vasario 2008 - 22:40
QUOTE(Acacia @ 2008 02 15, 20:15)
Nai nai nai, pam param  biggrin.gif  biggrin.gif
Jau pabaigiau ir aš pagaliau  thumbup.gif
Tik ką, prieš 5 minutes smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Acacia koks fainuolis tavo darbelis thumbup.gif idomu kaip reminsi
Atsakyti
[quote=Acacia,2008 02 16, 00:35]
Ačiū už pagyras 4u.gif
Siuvinėjosi tai palyginus nesunkiai. Na žinoma, pilki atspalviai ir juoda kanva ne pats lengviausias variantas smile.gif
O kiek laiko, tai nesuskaičiavau... jei atmetus poros savaičių pertrauką, tai turbūt per kokias 2 savaites, vakarais ir savaitgaliais smile.gif
Pačio siuvinio dydis 160 x 200 kryžiukų.

o gal butu galima schemute??????? 4u.gif nes labai jau grazus tas darbelis....
man e-mail akiplesa_siga@yahoo.com
Buciau labai labai dekinga... ax.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif Rozes ir "teta su dede" labai grazus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2008 02 16, 10:35)

o gal butu galima schemute???????  4u.gif nes labai jau grazus tas darbelis....
man e-mail akiplesa_siga@yahoo.com
Buciau labai labai dekinga... ax.gif

darbe atsiųsiu, namie neturiu schemos smile.gif

O gal kas matėt daugiau panašių paveikslų? Galvoju kokius tris panašius pasidaryt ir pasikabint miegamajam smile.gif Bet kad daugiau panašių schemų nemačiau niekur, gal kuri esat užmačius?
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 02 16, 11:09)
O gal kas matėt daugiau panašių paveikslų? Galvoju kokius tris panašius pasidaryt ir pasikabint miegamajam smile.gif Bet kad daugiau panašių schemų nemačiau niekur, gal kuri esat užmačius?

va čia yra mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...com/hafciarka10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 16 vasario 2008 - 12:16
QUOTE(Džeinė @ 2008 02 16, 12:14)

Nerandu schemų g.gif Tik paveiksliukai - nuotraukos g.gif Ar ieškot nemoku? smile.gif

Visai mėgčiau va tokį blush2.gif Gal turite schemą?
http://picasaweb.goo...433493040525986

Oj nu ir žioplumas doh.gif radau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 16 vasario 2008 - 15:39
Norėčiau jūsų pagalbos su siūlų konvertavimu. (iš DMC į Anchor)
Niekaip nerandu DMC 253 vertimo į Anchor, o DMC 640 ir DMC 745 vertimas į Anchor daug kur skiriasi. Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(minty @ 2008 02 16, 19:28)
Norėčiau jūsų pagalbos su siūlų konvertavimu. (iš DMC į Anchor)
Niekaip nerandu DMC 253 vertimo į Anchor, o DMC 640 ir DMC 745 vertimas į Anchor daug kur skiriasi. Būčiau labai dėkinga.

Teks žiūrėti pagal spalvas. Va čia yra su spalvomis, pabandyk pažiūrėti, gal kuri tita spalva bus artima.
100-procentinės konversijos nėra.

Konversija su spalvomis
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2008 02 11, 17:57)
Sveikos  4u.gif

pagaliau prisiruošiau nufotografuot savo siuvynėtus darbelius šitas mano pirmas, siuvynėtas kai buvau  nestuke.gif

user posted image

O šituos pasiėmiau siūvynėt laukdama kol ateis užsakymas iš kasiulai.lt bet nespėjau jų išsiuvynėt iki kol užsakyti siųliukai pas mane atkleiavo, labai greit sulaukiau savo užsakymo, dabar kibsiu i metriką dukrytei  wub.gif

user posted image

Sveikos merginos labai faini darbai man labiausei patiko vestvine gal galyma paprasyti shema natalja.bendikiene@gmail.com ACIU ACIU

o siap turiu tokia problemeli ziuriu daug jus siuvinejot gal galyt padeti rasti vaivorikste kaip issiuvineti su mazu paveiksliuku man vaikui i darzeli reikia aukles paprase o ieskau jau pora dienu internete ir niekaip nerandu buciau labai dekinga ACIU
P>S> pas jus merginos kaip pamaciau darbus rankos auksines as irgi siuvinju jau ilgokai bet iki jus man dar tolokai
Atsakyti