[quote=Acacia,2008 02 15, 22:15]
Nai nai nai, pam param
Jau pabaigiau ir aš pagaliau
Tik ką, prieš 5 minutes
kazkas nerealaus.... miegamajam toki pasikabint super kokio jis dydzio yra? ar labai sunku siuvinet?
Ačiū už pagyras
Siuvinėjosi tai palyginus nesunkiai. Na žinoma, pilki atspalviai ir juoda kanva ne pats lengviausias variantas
O kiek laiko, tai nesuskaičiavau... jei atmetus poros savaičių pertrauką, tai turbūt per kokias 2 savaites, vakarais ir savaitgaliais
Pačio siuvinio dydis 160 x 200 kryžiukų.
Beje, o siūlų tai užteko visų po 1 Madeiros įpokavimą, dabar po ranka neturiu schemos, bet man rodos 12 spalvų ne tiek ir daug
Siuvinėjosi tai palyginus nesunkiai. Na žinoma, pilki atspalviai ir juoda kanva ne pats lengviausias variantas
O kiek laiko, tai nesuskaičiavau... jei atmetus poros savaičių pertrauką, tai turbūt per kokias 2 savaites, vakarais ir savaitgaliais
Beje, o siūlų tai užteko visų po 1 Madeiros įpokavimą, dabar po ranka neturiu schemos, bet man rodos 12 spalvų ne tiek ir daug
QUOTE(Acacia @ 2008 02 15, 20:15)
Nai nai nai, pam param
Tik ką, prieš 5 minutes
Tik ką, prieš 5 minutes
Acacia koks fainuolis tavo darbelis idomu kaip reminsi
[quote=Acacia,2008 02 16, 00:35]
Ačiū už pagyras
o gal butu galima schemute??????? nes labai jau grazus tas darbelis....
man e-mail akiplesa_siga@yahoo.com
Buciau labai labai dekinga...
Ačiū už pagyras
Rozes ir "teta su dede" labai grazus
QUOTE(Delfija @ 2008 02 16, 10:35)
darbe atsiųsiu, namie neturiu schemos
O gal kas matėt daugiau panašių paveikslų? Galvoju kokius tris panašius pasidaryt ir pasikabint miegamajam Bet kad daugiau panašių schemų nemačiau niekur, gal kuri esat užmačius?
QUOTE(Acacia @ 2008 02 16, 11:09)
O gal kas matėt daugiau panašių paveikslų? Galvoju kokius tris panašius pasidaryt ir pasikabint miegamajam Bet kad daugiau panašių schemų nemačiau niekur, gal kuri esat užmačius?
va čia yra
http://picasaweb.goo...com/hafciarka10
QUOTE(Džeinė @ 2008 02 16, 12:14)
Nerandu schemų Tik paveiksliukai - nuotraukos Ar ieškot nemoku?
Visai mėgčiau va tokį Gal turite schemą?
http://picasaweb.goo...433493040525986
Oj nu ir žioplumas radau
Norėčiau jūsų pagalbos su siūlų konvertavimu. (iš DMC į Anchor)
Niekaip nerandu DMC 253 vertimo į Anchor, o DMC 640 ir DMC 745 vertimas į Anchor daug kur skiriasi. Būčiau labai dėkinga.
Niekaip nerandu DMC 253 vertimo į Anchor, o DMC 640 ir DMC 745 vertimas į Anchor daug kur skiriasi. Būčiau labai dėkinga.
QUOTE(minty @ 2008 02 16, 19:28)
Norėčiau jūsų pagalbos su siūlų konvertavimu. (iš DMC į Anchor)
Teks žiūrėti pagal spalvas. Va čia yra su spalvomis, pabandyk pažiūrėti, gal kuri tita spalva bus artima.
100-procentinės konversijos nėra.
Konversija su spalvomis
QUOTE(Baffie @ 2008 02 11, 17:57)
Sveikos
pagaliau prisiruošiau nufotografuot savo siuvynėtus darbelius šitas mano pirmas, siuvynėtas kai buvau
O šituos pasiėmiau siūvynėt laukdama kol ateis užsakymas iš kasiulai.lt bet nespėjau jų išsiuvynėt iki kol užsakyti siųliukai pas mane atkleiavo, labai greit sulaukiau savo užsakymo, dabar kibsiu i metriką dukrytei
pagaliau prisiruošiau nufotografuot savo siuvynėtus darbelius šitas mano pirmas, siuvynėtas kai buvau
O šituos pasiėmiau siūvynėt laukdama kol ateis užsakymas iš kasiulai.lt bet nespėjau jų išsiuvynėt iki kol užsakyti siųliukai pas mane atkleiavo, labai greit sulaukiau savo užsakymo, dabar kibsiu i metriką dukrytei
Sveikos merginos labai faini darbai man labiausei patiko vestvine gal galyma paprasyti shema natalja.bendikiene@gmail.com ACIU ACIU
o siap turiu tokia problemeli ziuriu daug jus siuvinejot gal galyt padeti rasti vaivorikste kaip issiuvineti su mazu paveiksliuku man vaikui i darzeli reikia aukles paprase o ieskau jau pora dienu internete ir niekaip nerandu buciau labai dekinga ACIU
P>S> pas jus merginos kaip pamaciau darbus rankos auksines as irgi siuvinju jau ilgokai bet iki jus man dar tolokai