Gal pasakysit, vilnietės, kur Madeiros siūliukų dar galima nusipirkt?
GA nebeturi man reikiamos spalvos jau gerą mėnesį, ir nežinia kada atsiveš papildymą... o šis ilgas savaitgalis būtų gera proga pabaigt savo didįjį darbą Bet kad siūlų pritrūkau
QUOTE(Reska @ 2008 02 15, 14:50)
Blizgi
o kur tokio gerio yra pirkti? Neteko matyti
QUOTE(Acacia @ 2008 02 15, 13:51)
Gal pasakysit, vilnietės, kur Madeiros siūliukų dar galima nusipirkt?
GA nebeturi man reikiamos spalvos jau gerą mėnesį, ir nežinia kada atsiveš papildymą... o šis ilgas savaitgalis būtų gera proga pabaigt savo didįjį darbą Bet kad siūlų pritrūkau
Jau radau, Ibrahim'e prekiauja Madeira:) Gal kam dar pravers.
Reska,
labai gražios rožės
labai gražios rožės
Ačiū, merginos, už pagyrimus
Aš pirkau GA, yra visokių atspalvių.
QUOTE(etaeta @ 2008 02 15, 14:22)
o kur tokio gerio yra pirkti? Neteko matyti
Aš pirkau GA, yra visokių atspalvių.
QUOTE(Reska @ 2008 02 15, 11:43)
Sveikos
Senai buvau čia, kompas buvo pavarges ir "nuėjo gult". Dabar jau viskas gerai, galiu vėl grožėtis jūsų ir rodytis savo darbus. Nebespėjau pasirodyti savo įrėmintos dovanėlės. Va kaip ji atrodė:
Senai buvau čia, kompas buvo pavarges ir "nuėjo gult". Dabar jau viskas gerai, galiu vėl grožėtis jūsų ir rodytis savo darbus. Nebespėjau pasirodyti savo įrėmintos dovanėlės. Va kaip ji atrodė:
Atrodo super ! Gal galima rozes schema? kaip tik ieskojau pumpuro.
QUOTE(Kryma @ 2008 02 15, 16:21)
Atrodo super ! Gal galima rozes schema? kaip tik ieskojau pumpuro.
Emailą parašyk į až
QUOTE(Irmius @ 2008 02 14, 19:39)
Aš siuvinėjime dar žaloka .. tai gal koks penktasis darbelis.... Atleiskit už nučiupinėtą stiklą, rėmelius dažiau pati. Bus dovana tėčiui.
Ir as toki siuvinejau antras mano darbelis buvo,tik as ant baltos kanvos
QUOTE(Reska @ 2008 02 15, 11:43)
Sveikos Nebespėjau pasirodyti savo įrėmintos dovanėlės. Va kaip ji atrodė:
Dovanele atrodo nuostabiai , o ir jubiliejus ispudingas.
Nai nai nai, pam param
Jau pabaigiau ir aš pagaliau
Tik ką, prieš 5 minutes
Pamenu kažkur rašėte, kaip išskalbti, bet dabar jau neberasiu, gal netingit iš nuajo papasakot, kaip išskalbt, kad nesusilamdytų taip labai?
Tik ką, prieš 5 minutes
Pamenu kažkur rašėte, kaip išskalbti, bet dabar jau neberasiu, gal netingit iš nuajo papasakot, kaip išskalbt, kad nesusilamdytų taip labai?
Kad nesilamdytų skalbiau ant vonios krašto prilibdžiusi. Pamuilavau ir rankytėm ratus sukdama glosčiau iš abiejų pusių. Lyginau dar ne visai išdžiūvusį.
QUOTE(Acacia @ 2008 02 15, 18:15)
Nai nai nai, pam param
Tik ką, prieš 5 minutes
Tik ką, prieš 5 minutes
nerealuuuuuuuuu........ Kiek laiko reik sitoki darba siuvineti?isivaizduoju kiek siulu... liux darbas