Gal pasakysit, vilnietės, kur Madeiros siūliukų dar galima nusipirkt? GA nebeturi man reikiamos spalvos jau gerą mėnesį, ir nežinia kada atsiveš papildymą... o šis ilgas savaitgalis būtų gera proga pabaigt savo didįjį darbą Bet kad siūlų pritrūkau
Žmogaus protas turi tris raktus, galinčius atrakinti viską: skaičių, raidę, natą. Žinoti, mąstyti, svajoti. Viskas čia. (V.Hugo)
Gal pasakysit, vilnietės, kur Madeiros siūliukų dar galima nusipirkt?
GA nebeturi man reikiamos spalvos jau gerą mėnesį, ir nežinia kada atsiveš papildymą... o šis ilgas savaitgalis būtų gera proga pabaigt savo didįjį darbą Bet kad siūlų pritrūkau
Sveikos
Senai buvau čia, kompas buvo pavarges ir "nuėjo gult". Dabar jau viskas gerai, galiu vėl grožėtis jūsų ir rodytis savo darbus. Nebespėjau pasirodyti savo įrėmintos dovanėlės. Va kaip ji atrodė:
Kad nesilamdytų skalbiau ant vonios krašto prilibdžiusi. Pamuilavau ir rankytėm ratus sukdama glosčiau iš abiejų pusių. Lyginau dar ne visai išdžiūvusį.
Nai nai nai, pam param
Jau pabaigiau ir aš pagaliau
Tik ką, prieš 5 minutes
Pamenu kažkur rašėte, kaip išskalbti, bet dabar jau neberasiu, gal netingit iš nuajo papasakot, kaip išskalbt, kad nesusilamdytų taip labai?