Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Gal pasakysit, vilnietės, kur Madeiros siūliukų dar galima nusipirkt?
GA nebeturi man reikiamos spalvos jau gerą mėnesį, ir nežinia kada atsiveš papildymą... o šis ilgas savaitgalis būtų gera proga pabaigt savo didįjį darbą smile.gif Bet kad siūlų pritrūkau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 15 vasario 2008 - 13:51
QUOTE(Reska @ 2008 02 15, 14:50)

o kur tokio gerio yra pirkti? Neteko matyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 02 15, 13:51)
Gal pasakysit, vilnietės, kur Madeiros siūliukų dar galima nusipirkt?
GA nebeturi man reikiamos spalvos jau gerą mėnesį, ir nežinia kada atsiveš papildymą... o šis ilgas savaitgalis būtų gera proga pabaigt savo didįjį darbą smile.gif Bet kad siūlų pritrūkau sad.gif

Jau radau, Ibrahim'e prekiauja Madeira:) Gal kam dar pravers.
Atsakyti
Reska,
labai gražios rožės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už pagyrimus blush2.gif
QUOTE(etaeta @ 2008 02 15, 14:22)
o kur tokio gerio yra pirkti? Neteko matyti  blush2.gif

Aš pirkau GA, yra visokių atspalvių.
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 02 15, 11:43)
Sveikos  4u.gif
Senai buvau čia, kompas buvo pavarges ir "nuėjo gult". Dabar jau viskas gerai, galiu vėl grožėtis jūsų ir rodytis savo darbus. Nebespėjau pasirodyti savo įrėmintos dovanėlės. Va kaip ji atrodė:
user posted image

Atrodo super thumbup.gif ! Gal galima rozes schema? kaip tik ieskojau pumpuro.
Atsakyti
QUOTE(Kryma @ 2008 02 15, 16:21)
Atrodo super thumbup.gif ! Gal galima rozes schema? kaip tik ieskojau pumpuro.

Emailą parašyk į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmius @ 2008 02 14, 19:39)
Aš siuvinėjime dar žaloka  doh.gif .. tai gal koks penktasis darbelis.... Atleiskit už nučiupinėtą stiklą, rėmelius dažiau pati. Bus dovana tėčiui.  4u.gif

Ir as toki siuvinejau thumbup.gif antras mano darbelis buvo,tik as ant baltos kanvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 02 15, 11:43)
Sveikos  4u.gif  Nebespėjau pasirodyti savo įrėmintos dovanėlės. Va kaip ji atrodė:

Dovanele atrodo nuostabiai thumbup.gif , o ir jubiliejus ispudingas.
Atsakyti
Nai nai nai, pam param biggrin.gif biggrin.gif
Jau pabaigiau ir aš pagaliau thumbup.gif
Tik ką, prieš 5 minutes smile.gif
user posted image

Pamenu kažkur rašėte, kaip išskalbti, bet dabar jau neberasiu, gal netingit iš nuajo papasakot, kaip išskalbt, kad nesusilamdytų taip labai? blush2.gif
Atsakyti
Kad nesilamdytų skalbiau ant vonios krašto prilibdžiusi. Pamuilavau ir rankytėm ratus sukdama glosčiau iš abiejų pusių. Lyginau dar ne visai išdžiūvusį.
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 02 15, 18:15)
Nai nai nai, pam param  biggrin.gif  biggrin.gif
Jau pabaigiau ir aš pagaliau  thumbup.gif
Tik ką, prieš 5 minutes smile.gif
Pamenu kažkur rašėte, kaip išskalbti, bet dabar jau neberasiu, gal netingit iš nuajo papasakot, kaip išskalbt, kad nesusilamdytų taip labai?  blush2.gif

nerealuuuuuuuuu........ blink.gif Kiek laiko reik sitoki darba siuvineti?isivaizduoju kiek siulu... blink.gif liux darbas thumbup.gif
Atsakyti