Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Rufi @ 2008 02 12, 21:11)
Pabaigiau issiuvineti savo katina, bet per ziopluma palikau labai mazai medziagos krastuose  doh.gif
http://public.fotki....ai/katinas.html

Labai gražus katinėlis thumbup.gif gal galėtum schemą atsiųsti blush2.gif skaischioji@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 02 12, 20:11)

Jei daryti su pasportu tikrai nesigaus tinkamai itempti paveiksliuko reminant, nes tiesiog nebus uz ko suimti sad.gif
Ka tokiu atveju patartumet daryti?

o as viena karta klausiau reminimo centre, kiek jiem minimaliai reik palikt medziagos, tai sake, uztektu ir 3 langeliu unsure.gif mirksiukas.gif
nebent zadi remint pati, tai tada sudetingiau smile.gif o jie ten technikos turi wink.gif

QUOTE(lilialiliok @ 2008 02 12, 20:56)

Winia, turesiu omeni tavo nuomone, bet jei as pamatyciau savo darba pas kitas siuvinetojas, buciau pagerbta ir manyciau, kad tai mano darbo ivertinimas.

o as jei pamatyciau, pagalvociau, kad kazkas ne savo darbu nori prisiimti sau pagyras mirksiukas.gif nes kai ziuriu kitu siuvinetoju albumus, tai automatiskai galvoju kad tai ju paciu issiuvineti darbai, ir kaip kazkas rase, issisaugau sau i kompa idomesni ireminima ar grazesni darbeli cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2008 02 13, 10:25)
o as jei pamatyciau, pagalvociau, kad kazkas ne savo darbu nori prisiimti sau pagyras  mirksiukas.gif nes kai ziuriu kitu siuvinetoju albumus, tai automatiskai galvoju kad tai ju paciu issiuvineti darbai, ir kaip kazkas rase, issisaugau sau i kompa idomesni ireminima ar grazesni darbeli  cool.gif

aš darau lygiai taip pat. Jei pamatau jau išsiuvinėtą paveikslėlį, kurį ruošiuosi siuvinėt, išsisaugau kompiuteryje, kad paskui galėčiau palyginti ar rėminimui idėjų pasiieškot. rolleyes.gif
Atsakyti
ZUIKINIAUSKIENE kažkaip šią savaitę galvojau apie tavo šį darbelį... Pagalvojau ir pamačiau... Gražu labai, nekantriai lauksiu įrėminto wub.gif

RUFI fainas katinėlis 4u.gif o tai kaip tau čia gavosi, kad medžiagos kraštams neužteko, tiesiog bandei ar neapskaičiavai?
Atsakyti
skubiai reikia mazu raidziu rasto,kas gali isgelbet? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 02 13, 13:53)
ZUIKINIAUSKIENE kažkaip šią savaitę galvojau apie tavo šį darbelį... Pagalvojau ir pamačiau... Gražu labai, nekantriai lauksiu įrėminto  wub.gif

Ačiū. aciuks.gif Stengsiuos įrėmint. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 02 13, 14:53)
RUFI fainas katinėlis  4u.gif  o tai kaip tau čia gavosi, kad medžiagos kraštams neužteko, tiesiog bandei ar neapskaičiavai?

Aciu uz pagyras, aciuks.gif
bet toje nuotraukoje katinas prastai atrodo, kazkaip fotoaparatas nebenori vakare fotkinti.
Kai bus iremintas, va tada dar karta pasigirsiu lotuliukas.gif

As net nezinau, kaip apsiskaiciavau, bet kai pradejau siuvinet pamaciau, kad nieko gero nebus doh.gif
Siandien vaziavau i reminima, isrinkom be pasporto remeli, tai medziagos bus kaip tik smile.gif
O remeli isrinkau ne as ir net ne darbuotoja, o vyras atejes fotografuotis smile.gif
Taip tryse ir rankiojom remelius smile.gif
Idomu buvo ziureti, kaip pagyvenes vyras mano katinui remeli rinko, bet jis tai taip nuosirdziai dare smile.gif
O mane dar nustebino tas, kad pas ji man rodos skonis geresnis uz musu abieju su darbuotoja sudejus ax.gif

Atsakyti
RUFI o antrą katiną ir taip pat rėminsi ar kitokį rėmelį imsi?

Artėjančios Valentino dienos proga pagaliau prisiruošiau ir padariau atvirutę...

user posted image
Atsakyti
Grazi atvirute thumbup.gif
Bet man kaip atvirutei butu gaila tiek darbo ax.gif

Antro katino nesiuvinesiu kol kas, nors man asmeniskai antrasis grazesnis ir idomesnis, bet beda tame, kad jis daug platesnis, todel ir kabinti nera kur sad.gif
Atsakyti
Mažiausia labai daili atvirutė, kam dovanosi, jei nepaslaptis?

Aš vis nesiryžtu atvirutės daryt, man taip sunku atrodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 02 13, 16:16)
Grazi atvirute  thumbup.gif
Bet man kaip atvirutei butu gaila tiek darbo  ax.gif

ačiū. Man tai negaila, nes brangiam žmogui dovanosiu smile.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 13, 16:42)
Mažiausia labai daili atvirutė, kam dovanosi, jei nepaslaptis?

Aš vis nesiryžtu atvirutės daryt, man taip sunku atrodo blink.gif

dėkui. Paslaptis tongue.gif
Na tas paklijavimas tai sunkiai sunkiai, daug tikslumo ir kruopštumo reikia. O pačias atvirutes aš užsisakiau iš sewandso.co.uk ten visokiausių spalvųyra, trijų dydžių ir dar tas viduriukas 5 rūšių (čia aš turėjau omeny tą langelį, kur dedi siuvinį).
Atsakyti
Sveikos, norejau parodyti kokius mielus arbatinukus radaus smile.gif

http://picasaweb.goo...652315366834594
Atsakyti