Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

RUFI katinas thumbup.gif ,galvoju draugei gimtadieniui kazka panasaus
ZUIKINIAUSKIENE NA LABAI GRAZU.
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif ohohoo - pas mus jau vos ne "autorinių teisių" aistros pradeda virt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 12, 20:04)
koks grozis!!! 4u.gif  thumbup.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 12, 20:05)
Labai tikroviški ir darbo matos daug įdėta thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(rikke @ 2008 02 12, 21:21)
ZUIKINIAUSKIENE NA LABAI GRAZU.

ačiū labai už įvertinimus aciuks.gif
Atsakyti
labukas auksarankes.... radau labai grazu paveiksliuka...o ir dukrytes siuo metu laukiuosi.... ax.gif

http://picasaweb.goo...RODEADADEFLORES
lyg ir schemos yra, na bet niekaip nesugebu as ju atsispausdinti.... neleidzia man blush2.gif verysad.gif
gal kuri turit kokybiska schema? buciau be galo dekinga.... rolleyes.gif akiplesa_siga@yahoo.com
dar karteli dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2008 02 12, 21:57)
http://picasaweb.goo...RODEADADEFLORES
lyg ir schemos yra, na bet niekaip nesugebu as ju atsispausdinti.... neleidzia man  blush2.gif  verysad.gif
gal kuri turit kokybiska schema? buciau be galo dekinga....  rolleyes.gif akiplesa_siga@yahoo.com
dar karteli dekoju is anksto  4u.gif

O tu ne spausdink, o pirma issisaugok pas save. Spaudi ant paveiksliuko ir desineje esanti mygtuka Download.
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 02 12, 23:59)
O tu ne spausdink, o pirma issisaugok pas save. Spaudi ant paveiksliuko ir desineje esanti mygtuka Download.

aciuks uz patarima pabandysiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Delfija @ 2008 02 13, 00:01)
aciuks uz patarima pabandysiu  4u.gif

nesigauna.... kai issisaugai labai jau neryski schema gaunas....per ziopla as ant tokiu dalyku... visada is zurnalu siuvinedavau...tai.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2008 02 12, 22:06)
nesigauna.... kai issisaugai labai jau neryski schema gaunas....per ziopla as ant tokiu dalyku... visada is zurnalu siuvinedavau...tai.... verysad.gif

Tu niekuom nekalta, schema ganetinai prastos kokybes.
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 02 13, 00:10)
Tu niekuom nekalta, schema ganetinai prastos kokybes.

aciu uz paguoda.... bet jis toks grazus.... rolleyes.gif na gal kuri tures sita schemele.... g.gif teks luktelt.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2008 02 12, 22:21)
aciu uz paguoda.... bet jis toks grazus.... rolleyes.gif na gal kuri tures sita schemele....  g.gif  teks luktelt....  ax.gif

Gal, as nemaciau, ne mano stiliaus paveikslas. Bet simpatiskas smile.gif.

Jei jau labai labai norisi ir turi laiko bei noro, gali atsispausdinti schemas ant a3 formato lapo (gal ir standartinio a4 uzteks). Tada pietukus i rankas ir ziurint i schemas bei galutini spalvota paveiksliuka kompiuteryje ryskinies savo atspausdintas schemas
Atsakyti
Saunuoles mamkos thumbup.gif , turit auksines rankutes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa1: 12 vasario 2008 - 23:51
QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 12, 22:15)
siūlau išeitį, pasilik mano darbų nuotraukas pas save kompiuteryje, bet išimk iš Pikaso  ax.gif

Kaip tik tai jau ir padariau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir grozybiu prisiuvinejot wub.gif O man taip greit nesigauna issiuvineti, bo dvi panas mazas turiu ir abi ant galvos lipa, kai tik pradedu darbuotis doh.gif

Kaip senu siuvinetoju noriu paklausti g.gif Issiuvinejau vyrui knygu skirtuka. Bet nezinau, ka daryti, kad kietas butu. Ar kartona koki ideti ar krakmolinti galima?
Atsakyti