RUFI katinas ,galvoju draugei gimtadieniui kazka panasaus
ZUIKINIAUSKIENE NA LABAI GRAZU.
ohohoo - pas mus jau vos ne "autorinių teisių" aistros pradeda virt
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 12, 20:04)
koks grozis!!!
QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 12, 20:05)
Labai tikroviški ir darbo matos daug įdėta
QUOTE(rikke @ 2008 02 12, 21:21)
ZUIKINIAUSKIENE NA LABAI GRAZU.
ačiū labai už įvertinimus
labukas auksarankes.... radau labai grazu paveiksliuka...o ir dukrytes siuo metu laukiuosi....
http://picasaweb.goo...RODEADADEFLORES
lyg ir schemos yra, na bet niekaip nesugebu as ju atsispausdinti.... neleidzia man
gal kuri turit kokybiska schema? buciau be galo dekinga.... akiplesa_siga@yahoo.com
dar karteli dekoju is anksto
lyg ir schemos yra, na bet niekaip nesugebu as ju atsispausdinti.... neleidzia man
gal kuri turit kokybiska schema? buciau be galo dekinga.... akiplesa_siga@yahoo.com
QUOTE(Delfija @ 2008 02 12, 21:57)
O tu ne spausdink, o pirma issisaugok pas save. Spaudi ant paveiksliuko ir desineje esanti mygtuka Download.
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 02 12, 23:59)
O tu ne spausdink, o pirma issisaugok pas save. Spaudi ant paveiksliuko ir desineje esanti mygtuka Download.
aciuks uz patarima pabandysiu
Papildyta:
QUOTE(Delfija @ 2008 02 13, 00:01)
aciuks uz patarima pabandysiu
nesigauna.... kai issisaugai labai jau neryski schema gaunas....per ziopla as ant tokiu dalyku... visada is zurnalu siuvinedavau...tai....
QUOTE(Delfija @ 2008 02 12, 22:06)
nesigauna.... kai issisaugai labai jau neryski schema gaunas....per ziopla as ant tokiu dalyku... visada is zurnalu siuvinedavau...tai....
Tu niekuom nekalta, schema ganetinai prastos kokybes.
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 02 13, 00:10)
Tu niekuom nekalta, schema ganetinai prastos kokybes.
aciu uz paguoda.... bet jis toks grazus.... na gal kuri tures sita schemele.... teks luktelt....
QUOTE(Delfija @ 2008 02 12, 22:21)
aciu uz paguoda.... bet jis toks grazus.... na gal kuri tures sita schemele.... teks luktelt....
Gal, as nemaciau, ne mano stiliaus paveikslas. Bet simpatiskas .
Jei jau labai labai norisi ir turi laiko bei noro, gali atsispausdinti schemas ant a3 formato lapo (gal ir standartinio a4 uzteks). Tada pietukus i rankas ir ziurint i schemas bei galutini spalvota paveiksliuka kompiuteryje ryskinies savo atspausdintas schemas
Saunuoles mamkos , turit auksines rankutes
QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 12, 22:15)
siūlau išeitį, pasilik mano darbų nuotraukas pas save kompiuteryje, bet išimk iš Pikaso
Kaip tik tai jau ir padariau
Na ir grozybiu prisiuvinejot O man taip greit nesigauna issiuvineti, bo dvi panas mazas turiu ir abi ant galvos lipa, kai tik pradedu darbuotis
Kaip senu siuvinetoju noriu paklausti Issiuvinejau vyrui knygu skirtuka. Bet nezinau, ka daryti, kad kietas butu. Ar kartona koki ideti ar krakmolinti galima?
Kaip senu siuvinetoju noriu paklausti Issiuvinejau vyrui knygu skirtuka. Bet nezinau, ka daryti, kad kietas butu. Ar kartona koki ideti ar krakmolinti galima?