Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(lilialiliok @ 2008 02 12, 18:18)
Pauksciuk, tos schemos dar neturiu, o del nuotrauku tavo darbu - tai as visus man patinkancius darbus traukiu pas save, bet sese mano, kad tu isizeidei mastau.gif. Jei tai tiesa, tik parasyk, ir as istrinsiu. Del pirstuko - uzuojauta, sveik.

Nu labai keista g.gif
Aš tai nenorėčiau, kad mano darbus kažkas į savo albumus dėtųsi..
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 12, 19:35)
Sandrulia mieli šuniukai, išsiunčiau schemutę 4u.gif

aciuks.gif
Tie šuniukai kažkada papuoš mažiaus patalynę, tik nežinau kada blush2.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyti baigtą, bet dar neišplautą, neišlygintą ir neįrėmintą darbelį: blush2.gif

user posted image

Nuotraukos kokybė ne kokia, ne vakare sunku fotografuoti prie dirbtinio apšvietimo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 12, 15:23)
briunete222@one.lt,aciu mirksiukas.gif

jergau,koki ta adr cia parasiau doh.gif

briunete222@yahoo.com
Papildyta:
Soriukas labai blush2.gif tikiuos nebus sunku dar karta issiusti... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 02 12, 17:58)
Noriu pasirodyti baigtą, bet dar neišplautą, neišlygintą ir neįrėmintą darbelį: blush2.gif

user posted image

Nuotraukos kokybė ne kokia, ne vakare sunku fotografuoti prie dirbtinio apšvietimo. unsure.gif

koks grozis!!! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 02 12, 19:36)
Nu labai keista  g.gif
Aš tai nenorėčiau, kad mano darbus kažkas į savo albumus dėtųsi..

Man taip pat keista, bet jei jų reikia, lai turi unsure.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 02 12, 19:58)

Labai tikroviški ir darbo matos daug įdėta thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 12, 20:01)
jergau,koki ta adr cia parasiau doh.gif

briunete222@yahoo.com
Papildyta:
Soriukas labai blush2.gif tikiuos nebus sunku dar karta issiusti... ax.gif

išsiunčiau

kažkaip visai nesiseka nieko išsiųst, rodos ir Ciosei nepavyksta doh.gif . Jei kuri negausit, prašykit per naują, susipainiojau doh.gif blush2.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 02 12, 20:36)
Tie šuniukai kažkada papuoš mažiaus patalynę, tik nežinau kada blush2.gif

Grazus darbeliai thumbup.gif

Norejau paklausti, tikiuosi dabar atsakysit ax.gif
Pabaigiau issiuvineti savo katina, bet per ziopluma palikau labai mazai medziagos krastuose doh.gif
http://public.fotki....ai/katinas.html

Jei daryti su pasportu tikrai nesigaus tinkamai itempti paveiksliuko reminant, nes tiesiog nebus uz ko suimti sad.gif
Ka tokiu atveju patartumet daryti?

Atsakyti
Gavau Pauksciuk,dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 02 12, 20:11)

Katinas tai thumbup.gif O šiaip, mano galva,sprendimas paprastas-daryti be pasparto mirksiukas.gif ir nemanau,kad prastai atrodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 02 12, 21:11)
Norejau paklausti, tikiuosi dabar atsakysit  ax.gif
Pabaigiau issiuvineti savo katina, bet per ziopluma palikau labai mazai medziagos krastuose  doh.gif
Jei daryti su pasportu tikrai nesigaus tinkamai itempti paveiksliuko reminant, nes tiesiog nebus uz ko suimti sad.gif

As prisiuciau prie krastu kitos medziagytes ir tureciau uz ko itempti paveiksliuka.

Winia, turesiu omeni tavo nuomone, bet jei as pamatyciau savo darba pas kitas siuvinetojas, buciau pagerbta ir manyciau, kad tai mano darbo ivertinimas.
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 02 12, 20:11)
Grazus darbeliai  thumbup.gif

Norejau paklausti, tikiuosi dabar atsakysit  ax.gif
Pabaigiau issiuvineti savo katina, bet per ziopluma palikau labai mazai medziagos krastuose  doh.gif
http://public.fotki....ai/katinas.html

Rėminimo centruose kartais priklijuoja prie nugarėlės. Tada nesvarbu, kiek ten tos medžiagytes palikta. Yra ir klijai 'atsiklijuojantys" (kaip ant lipnių lapelių. Kai kurios siuvinėtojos su jais klijuoja ax.gif

QUOTE(lilialiliok @ 2008 02 12, 20:56)
Winia, turesiu omeni tavo nuomone, bet jei as pamatyciau savo darba pas kitas siuvinetojas, buciau pagerbta ir manyciau, kad tai mano darbo ivertinimas.

Na svetimam albume nesinorėtų savo darbus matyti ax.gif Bet kartais gerai išsisaugoti planuojamus siuvinėti darbelius, kuriuos jau kažkas siuvinėjo. Kad matyti, kaip realiai atrodo. Arba jei rėminimas koks įdomus blush2.gif
Atsakyti
Aciu, o man net i galva neatejo, kad galima medziaga prisiuti, taip ir padarysiu thumbup.gif

Kai siuvinejau katina emiau po 3 gijas.
Nesuprantu kodel, bet ten kur yra juoda spalva vietomis matosi langeliai, su kitom spalvom nieko panasaus nera, toks jausmas, kad pats juodas siulas plonesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilialiliok @ 2008 02 12, 20:56)
As prisiuciau prie krastu kitos medziagytes ir tureciau uz ko itempti paveiksliuka.

siūlau išeitį, pasilik mano darbų nuotraukas pas save kompiuteryje, bet išimk iš Pikaso ax.gif
Atsakyti