Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Wasarė @ 2008 02 11, 22:57)
Aš esu naujokė šiame forume 4u.gif , bet dažnai jį paskaitydavau ir pasidžiaugdavau nuostabiais visų darbeliais bigsmile.gif . Pati taip pat siuvinėju, todėl suprantu, koks "nelengvas" tai hobis, kaip narkotikas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
norėčiau parodyti ir savo darbelius, bet nemoku įkelti nuotraukų ir bijau, kad nebūtų didelės blush2.gif  blush2.gif
gal kuri galit man paaiškint, kaip įkelti nuotraukas? 4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Pirmiausiai turi prisiregistruoti pvz. www.photobucket.com (yra ir daugiau,bet man tai šis aiškiausias) ir ten iš savo kompiuterio sukelti savo darbelių nuotraukas. Ten pat jas ir sumažint gali ( šios temos pradžioj Winia man aiškino kaip tai daryt.Išmokau,beje blush2.gif ) O iš ten keli į SM nukopinus IMG kodą,kuris yra po įkelta nuotrauka. Na nežinau ar suprantamai paaiškinau mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif Ir laukiam tavo darbelių mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Atrodo išmokau thumbup.gif
Čia mano antras darbelis. Pirmo nekelsiu, nes juoką kelia hah.gif .....
Papildyta:
Štai trečiasis mano darbelis rolleyes.gif . Siuvinėjau apie 3 mėnesius. Tą, kur su lapais, tai pusę metų dariau blink.gif
user posted image

Štai ketvirtas. Dovana draugui.
user posted image

Štai kitas darbelis.
user posted image

ir dar vienas.. rolleyes.gif
user posted image

ir štai paskutinysis, taip pat dovana draugui. wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 02 11, 22:28)
Sveika prisijungus  4u.gif  Pirmiausiai turi prisiregistruoti pvz. www.photobucket.com (yra ir daugiau,bet man tai šis aiškiausias) ir ten  iš savo kompiuterio sukelti savo darbelių nuotraukas. Ten pat jas ir sumažint gali ( šios temos pradžioj Winia man aiškino kaip tai daryt.Išmokau,beje  blush2.gif ) O iš ten keli į SM nukopinus IMG kodą,kuris yra po įkelta nuotrauka. Na nežinau ar suprantamai paaiškinau  mirksiukas.gif  Sėkmės  4u.gif  Ir laukiam tavo darbelių  mirksiukas.gif

Labai ačiū už pagalbą 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wasarė @ 2008 02 12, 01:07)
[Atrodo išmokau thumbup.gif
Čia mano antras darbelis. Pirmo nekelsiu, nes juoką kelia hah.gif .....

Net nerandu zodziu apibudinti ir kiek daug!!! clap.gif
Atsakyti
Oi , Wasare , kaip greitai mokaisi thumbup.gif , o jau darbelių grooooožis mirksiukas.gif
g.gif norėjau parašyt,kuris labiausiai patina-neišsirnku-visi puikūs lotuliukas.gif
Atsakyti
Wasare bigsmile.gif koks grožis swoon.gif thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif LAbai daug graziu darbeliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonkiukas: 12 vasario 2008 - 09:30
QUOTE(Džeinė @ 2008 02 11, 17:45)
va šita vestuvini ruošiuos ir aš siuvinėt  bigsmile.gif  jis man toks fainas  rolleyes.gif

o ant kokio nr. kanvos jis siuvinėtas??  blush2.gif

Žinok net neįsivaizduoju, pas sesę radau, tai ir pasiėmiau, jai jos vis tiek nebereikėjo, bet tikrai nesmuki, po tris siūliukus ėmiau siuvynėdama blush2.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2008 02 11, 20:36)
Baffie, nematau tavo darbelių verysad.gif

Į až nuorodą atsiųsiu, kad neteršt eterio iš naujo mirksiukas.gif
Atsakyti
o as rodausi kiek su vakariene pasistumejau ax.gif

user posted image

o bus kazkada va taip

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2008 02 12, 11:23)
o as rodausi kiek su vakariene pasistumejau  ax.gif

įdomu, o staltiesės ornamentai bus mėlyni mastau.gif ar schemos skiriasi?
Atsakyti
Wasarė darbeliai labai labai grazus wub.gif thumbup.gif clap_1.gif good.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 11, 21:02)
savaitgalio darbelis rolleyes.gif

Paukščiuk, gal gali atsiųsti to berniuko metriko schemutę blush2.gif Aš turiu, bet gana neryški, o labai noriu draugei dovaną padaryti, kaip tik gegužę gimdyt turi ax.gif
Adresiukas: basakoje@one.lt
Būsiu baisiai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Wasare, nemenki darbeliai tavo smile.gif Gražu smile.gif
Atsakyti