Įkraunama...
Įkraunama...

apsinuodijimas smalkėmis nėštumo metu

gal kas nors yra susidures su panasia problema, butu labai gerai pasidalinti bent kokia informacija, nes dabar jau esu besilaukianti 17 savaite, o gydytojai po kiekvienos apziuros savo teksta pradeda taip: siam etapui viskas vyksta gerai,bet reikia laukti kol...ir taip toliau ir panasiai. Zodziu, pavargau pati viena laukti ir nieko nezinoti... help! verysad.gif
Atsakyti
koks buvo neštumas kai apsinuodijai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 07 vasario 2008 - 13:27
Gal daugiau žinių ir usiraminimo rastum Nėštumo skyrelyje. Ten apie ligas ir kitus negerumus kalba.
Atsakyti
lygiai 5 savates tuo metu buvo... Labiausiai neramina, kad narandu jokiu panasiu atveju ir kuo tai baigesi. Siaip, bendros informacijos apie tai kas galejo buti pazeista ar negalejo, tai turiu tiek, kad beveik jauciuosi baigusi tos srities medicinos kursa blink.gif blogiausia, kad visa ta informacija yra knygine ir is gydytoju, bet nesusiduriau ne su viena potencialia mama, kuriai butu kas nors panasaus nutike,juk bijant dviese truputi drasiau buna smile.gif kita vertus, gal ir gerai, nes net priesui tokiu potyriu nelinkeciau... Dabar galiu guostis tik tuo, kad visi po to ivykio man pranasavo persileidima iskart, o as tuoj pradesiu skaiciuoti 18 savaite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(virgiux @ 2008 02 08, 08:45)
, o as tuoj pradesiu skaiciuoti 18 savaite rolleyes.gif

niu va reiškia viskas bus gerai 4u.gif ar labai apsinuodijai ligoninei gulejai?
beja sveikinu tapus nestuke.gif wub.gif bus viskas gerai 4u.gif siulau dar užsiregistruot čia ir užduot klausima medikui ten visu sričiu yra atsakyneja visiems wink.gif
Atsakyti
visa savaitele praleidau ligoninej, o be to kiekviena diena po valanda gyvenau baro kameroj smile.gif panasu, kad per ta savaitele i mane tiek deguones stengesi pripusti, kad per visa gyvenima tiek jo negausiu smile.gif ir aciu uz sveikinimus del nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
Viskas bus gerai, pamatysi..... Vaikiukas bus sveikas ir stiprus, antraip taip stipriai nesikabintų įš gyvenimą smile.gif.
Atsakyti
As manau, brangioji, virgiux, kad viskas turetu buti gerai 4u.gif nepasiduok blogoms mintims 4u.gif

gal neizeisiu, bet as noreciau paklausti, kokio lygio buvo tas apsinuodijimas (jus netekot samones, ar tik ikvepet ju ar panasaus kazkas unsure.gif )
Atsakyti
kvepavau smalkemis daugiau nei 3 valandas....samones nebuvau praradus, bet nualpti teko, kuno nevaldziau apie pora minuciu.... Na ir visi kiti nemalonumai, kaip galvos skausmas, vemimas ir pan. Pasak gydytoju tai buvo vidutinio laipsnio apsinuodijimas. Beje, baisus noras pasidziaugti, jog vakar buvau pas genetikus, tai vel gi siam etapui viskas vyksta puikiai ir jau yra 20 savaiciu smile.gif sake belieka laukti 27 savaites, tam kad isitikinti, jog tikrai viskas gerai.... taip kad zodis laukti per si nestuma tampa mano antru vardu smile.gif
Atsakyti
kokios eros žinos kaip jums dabar sekasi? smile.gif
Atsakyti
nu ir kaip dabar sveikata nestuke.gif ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 05 27, 20:42)
kokios eros žinos kaip jums dabar sekasi?  smile.gif

QUOTE(oveja @ 2008 05 29, 13:17)
nu ir kaip dabar sveikata nestuke.gif ? 4u.gif

kiek teko skaityti kituose skireliuose tai jai ir vaikeliui viskas gerai wub.gif
Atsakyti