Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: menų darželis "Etiudas"

Beje, mamulyte1, visos Tavo žinutės forume - tik apie "Etiudo" darželio vedėjos gerumą clap_1.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 06 21, 10:17)
Kaip matyti - vedėjos fanės labai geranoriškos ir tolerantiškos kitų nuomonei biggrin.gif
Turbūt iš geros širdies vedėja pasirašė sutikimą ir prie pat darželio tvoros statyti tą naują daugiabutį, dėl kurio neįmanoma atidaryti grupių langų dėl triukšmo ir dulkių (o vaikam, žinok, ir pietų miegą miegoti reikia... wink.gif), ir įvažiavimą pro juos daryti (šalia vartelių ir pievos, kur vaikai žaidžia). Turbūt tik apie vaikus galvodama, nes jiems taip geriau bus...

siandien nuejau i darzeli (nes jau nelankom vasarai)-oho, ziuriu kokios statybos vyksta blink.gif o ten tikrai daugiabutis bus? bet gal sutare su vedeja, kad kokia tvora nauja padarys ar siaip "atsilygins" darzeliui uz ta sutikima rolleyes.gif gali buti, kad tai iseis ir i nauda ... g.gif na tikiuosi smile.gif
Atsakyti
Laba visoms,
daugiabutis tikrai tikrai bus tik matot jie dar nenusprendė 3 ar 5 aukštų, per vaikų pietų miegą niekas nedirba, ekskavatoriai atvažiavo tik šiandien, teritorija aptverta ir dar plevelę šiandien užsitrukė ant šonų matyt, kad vaikam mažiau dulkių tektų, o pagrindiniai darbai vyks darželio atostogų metu. Mes savo atžalą į Etiudą vesim nuo 2008 rugsėjo tai buvom nuėję pas vedėją tai ji sakė, kad statybininkai sutvarkys vaikam smėlio dėžes išpjovė senus medžius už kurių išpjovimą savivaldybė paprašė susimokėt dar sakė įdės naujus vartelius ir sutvarkys šaligatvius, nu žodžiu darželiui tikrai į naudą, plius dar atsikraustys vaikučių 4u.gif kas kita mūsų kiemas per kurį greičiausiai bus nutiestas pravažiavimas, va mum tai bėda nes praktiškai vaikai lieka be kiemo verysad.gif net ta vienintelė čiuožykla ant kurios dar aš važinėjau ir ta bus nugriauta aišku ponai siūlo pinigų kiemo sutvarkymui, bet ką ten sutvarkys jei žalią veją reiks naikint, kad turėtume kur savas mašinas kišt, galėčiau tai gun_bandana.gif tuos visus architektus ir kitokius ponus iš savivaldybės kur duoda leidimus tokiom nesamonėm daryt
Atsakyti
Na ką aš galiu pasakyti - dabar 14,54 h - vaikų pietų miegas, darbai su riaumojimais vyksta pilnu tempu. O kad per nepilnus 2 mėn. atostogų pastatys daugiabutį ir bus tyla, tvarka ir ramybė - naivu tikėtis... Tiesiog jie žino kam ir ką ir kiek pasiūlyti :/ Ir kas paims wink.gif
Atsakyti
Reiškias vyrai susitarimo nepaiso, aš prieš valandą kai grįžinėjau iš parduotuvės buvo tyla, dabar kaip tyčia negirdžiu nes langai į kitą pusę, per porą mėnesių jie tikrai nepastatys kažin išvis ar iki kitos vasaros užbaigs, žodžiu smagumai prasidės kai rudenį palis mamos galės iš darželio vaikus per molynus vestis verysad.gif
Atsakyti
Tai va, mes irgi busim sito darzelio aukletiniai. O tiksliau- nuo rugsejo busim "gintareliai". mirksiukas.gif

Dziaugiuosi, kad mano vaikas eis i sita darzeli.
Atsakyti
Maniškė lankė "gintarėlį ":super ,bet visi vaikai išėjo į priešmokyklinukų grupę,o 4 vaikai(tarp jų ir maniškė )iškelti į gretimą grupę verysad.gif .Ir auklėtoja ir šeimininkutė thumbup.gif
Atsakyti
Na, ateinu dar paputoti ant vedėjos... Teko praeiti šiandien pro "Etiudą" - matėt, kas ten dabar dedasi ? blink.gif Daugiabučio statybos persikėlė į darželio kiemą, t.y. ta kiemo dalis, iš statybų pusės, atitverta ir iškastos didžiausios duobės, mano supratimu, jie ten kažka pasijungė nuo darželio. Visa tai po bent 4-ių grupių langais, jau nekalbant apie tai, kad kiemas suniokotas! Mąstantys supras, per kiek laiko atauga veja ir kad šiemet grupės, kurioms priklausė ta teritorijos dalis, jos neturės, stumdysis su kitomis, jau nekalbant apie rudens dumblyną. Ne - ją rimtai reikia teisti ! bash.gif gun_bandana.gif Svarstau, ar Švietimo skyrius žino apie situaciją, reiks, k gero, susikaupt ir parašyt jiems meilės laišką g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes mano mazoji eina i sy darzely labai patenkinta esu aukletoja angele uzsiima su vaikais o del darzelio direktores galiu pasakyti tiek kad ji megeja paimti kokia stambia dovanele is teveliu
Atsakyti
sveikutes mamytes. mano mazoji panelyte nuo sio rudens prades lankyti bituciu grupe siame darzelyje, aukletoja Vida. gal kuri mamyte gali painformuoti apie sia grupe ir aukletoja? ko tiketis?

Atsakyti
Labukas visoms
Perskaiciau apie si darzeli jusu nuomones nuo A iki Z ir nesuprantu jusu kodel piktinates,kad vedeja ima kysius? g.gif Isivaizduokite situacija: atnesate vedejai kisi,o ji jo neima ir kaip tada jaustis? 4u.gif Juk visur ne tik darzeliuose,visur jie yra imami ir kas cia tokio,juk del savu vaiku stengiates,na atnesiai ir i tave visai kitaip ziuri,neatnesei,priims ir be jo smile.gif Valdiska darba zmones dirba,manote algos dideles? g.gif Na as taip nemanau. Tai kas cia bloga jei ji ji paime,ji pasigerino sau gyvenima smile.gif
Man sis darzelis patiktu,bet as planuoju savo mazaja princese leisti i darzeli nuo 2metuku,o kaip suprantu,sitas darzelis tik vyresniems,todel reikes pasiieskoti kito,del ko labai gaila smile.gif
Atsakyti
Musu Matukas nuo pirmadienio pradejo eit i si darzeli 4u.gif

Nu as pastebejau kad darzelio direktore ir musu grupes aukletoja bei auklyte thumbup.gif Matui patiko...
Aplinka ir grupes kambarys graziai sutvarkyti 4u.gif
o jau as tai laiminga kaip uoga kad vaikas yra geram darzelyje, bus lavinamas (o ir darzelis arti namu) bigsmile.gif
Atsakyti