Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: menų darželis "Etiudas"

Mano kleckelis nuo rugsėjo turėtų eiti. Perskaičiau visą temą, daugmaž geri atsiliepimai apie visas grupes, tad į kurią prašytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2014 05 04, 13:40)
Sveikos mamytes, noreciau paklaust kaip jusu vaikuciams sekasi Gintareliu grupej? Ar esat patenkinti aukletojom?

Nelabai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2014 05 09, 19:03)

Vadinas ne man vienai, gerai, kad nuo rugsejo gavom vieta Linelio grupej. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2014 05 09, 20:16)
Vadinas ne man vienai, gerai, kad nuo rugsejo gavom vieta Linelio grupej.  thumbup.gif

Šaunu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VANDA-panda: 09 gegužės 2014 - 19:00
sveikos. ar cia ik mano saskaiteleje klaida ar mokestis uz darzeli padidejo? g.gif
Atsakyti
Kitais metais eisim į paruošiamukus, labai likom patenkinti Bitučių grupe geresnių auklėtojų nesu mačiusi. Labai gaila, kad reiks atsisveikint...
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2014 05 09, 18:16)
Vadinas ne man vienai, gerai, kad nuo rugsejo gavom vieta Linelio grupej.  thumbup.gif

Sūnų užrašė į Gintarėlių grupę. O kodėl nelabai esat patenkintos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2014 05 21, 20:03)
Kitais metais eisim į paruošiamukus, labai likom patenkinti Bitučių grupe geresnių auklėtojų nesu mačiusi. Labai gaila, kad reiks atsisveikint...

Kaip gera girdėti, kad į geras rankas papulsim smile.gif
Gal dar atsiras kas nuo rugsėjo lankys Bitutes?
Atsakyti
Gal galite parašyti kiek vidutiniskai kainuoja sis darzelis per men?
Atsakyti
QUOTE(monpup @ 2014 09 06, 14:20)
Gal galite parašyti kiek vidutiniskai kainuoja sis darzelis per men?

Kaip ir visi kiti valstybiniai Kauno darzeliai.
Atsakyti
Labas. Ar yra, kas pradėjot lankyt nuo 2,5 m., nors oficialiai priima nuo 3 m. Na, jei vaikas kalba, savarankiškas, be sauskelnių...
Atsakyti
pasidalinkit prašau, ar yra papildomų ir kokių yra mokesčių šiame darželyje (be pagrindinio moksečio už darželį)?
Atsakyti