Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: menų darželis "Etiudas"

QUOTE(priklausomybe @ 2012 07 02, 21:59)
Aš rudenį turėjau, ale dabar aišku nebeturiu... Bet iš to sąrašo nieko nepirkau, davė tai direktorė, bet auklėtojos sakė nieko nepirkti. Tai gerai, kad nesiskubinau ir sulaukiau rugsėjo...

Aš pirmą kart irgi taip dariau, bet dabar dičkį mokyklai ruošiam tai sakiau tuo pačiu, nu bent minimaliai kažką nupirksiu savo nuožiūra vistiek sunaudosim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2012 07 02, 21:02)
Aš pirmą kart irgi taip dariau, bet dabar dičkį mokyklai ruošiam tai sakiau tuo pačiu, nu bent minimaliai kažką nupirksiu savo nuožiūra vistiek sunaudosim  ax.gif

aaa, nu aišku, oi tada manau patirties turi, tai ir pirk savo nuožiūra wink.gif, kaip sakei - gi šiaip ar taip sunaudosit kokius flomasterius ar plastiliną... smile.gif
Atsakyti
Sveikos (-i), ir mes pradėjome lankyti šį darželį. Kažkaip pradžioje supratau, kad eisim į Ąžuoliuką, bet paaiškejo , kad patekom į Židinėlį. Gal kas iš lankiusių galit trumpai pasakyt apie auklėtojas ? Pasirodė tokia rami, nors vienos mamytės pasisakymą paskaičiau, nesupratau ar apie tą pačią Nijolę norėjo papasakoti. Ačiū.
Atsakyti
Taigi, puikios tos auklėtojos. Ir mano gudruolė patenkinta ir sakė čia jai geriau... Taigi esu patenkinta. Jei mano vaikui gerai, vadinasi ir man gerai. Gražaus rugsėjo visiems.
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal galite patikslinti, ar šis darželis nesinaudoja Valdorfo ar Montesori metodika?
Dėkui:)
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2012 12 16, 17:26)
Sveikos mamytės, gal galite patikslinti, ar šis darželis nesinaudoja Valdorfo ar Montesori metodika?
Dėkui:)

Nesinaudoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovaida @ 2012 12 16, 22:57)
Nesinaudoja  4u.gif

Aišku, vadinasi, kažką būsiu supainiojusi smile.gif
Atsakyti
Esu be galo dėkinga RIEŠUTĖLIŲ gr.auklėtojai Nijolei už jos gerumą, supratingumą, mokėjimą bendrauti su vaikais. Ačiū nuoširdžiai taria visa mūsų šeima!
Atsakyti
Laba diena, Kauno kolegijoje dirbu destytoja ir destau burnos higienistams apie vaiku burnos ligas. Musu studentams reikia praktikos darbams pacientu vaikučiu. Praeitais metais buvome darželyje “Pušaite”, Valdorfo pagrindinėje mokykloje ir Šančių pagrindinėje mokykloje, taip pat viename Šilainių darželyje. Studentai vaikučiams papasakoja apie dantuku priežiūrą, parodo tam skirtas įvairias priemones, taip pat apžiūri jų burnytes ir surašo rekomendacijas tėveliams. Jei jus sudomino ši informacija ir norėtumėte, kad į jūsų darželį ar mokyklą ateitų studentai( kartu su manimi) , parašykite man į až. Mes darbus turėsime vasario mėnesį ir pusę kovo mėnesio pirmadieniais ir ketvirtadieniais.
Atsakyti
QUOTE(linytes @ 2013 01 06, 20:52)
Laba diena, Kauno kolegijoje dirbu destytoja ir destau burnos higienistams apie vaiku burnos ligas. Musu studentams reikia praktikos darbams pacientu vaikučiu. Praeitais metais buvome darželyje “Pušaite”, Valdorfo pagrindinėje mokykloje  ir Šančių pagrindinėje mokykloje, taip pat viename Šilainių darželyje. Studentai vaikučiams papasakoja apie dantuku priežiūrą, parodo tam skirtas įvairias priemones, taip pat apžiūri jų burnytes ir surašo rekomendacijas tėveliams. Jei jus sudomino ši informacija ir norėtumėte, kad į jūsų darželį ar mokyklą ateitų studentai( kartu su manimi) , parašykite man į až. Mes darbus turėsime vasario mėnesį ir pusę kovo mėnesio pirmadieniais ir ketvirtadieniais.

Labai sveikintina iniciatyva, aš tai labai norėčiau, tik ar direktorė/valdžia sutiks? Manau šitą reikalą reiktų su jomis derinti g.gif
Atsakyti
Pirmiausia reiktu pasitarti su grupes aukletoja, kad ji to paklaustu direktores ir kitu grupiu aukjletoju , otada jau galima derintigrupes teveliu sutikimus. taip visada derinam su visais darzeliais ar mokyklomis, kur lankomes:)
Atsakyti
Labas. Aš norėčiau.
Atsakyti