Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: menų darželis "Etiudas"

QUOTE(dziasasss @ 2012 01 10, 00:20)
as nelabai suprantu, ar dar galima per "blata" i darzeli patekti, juk savo eile matai internetu viskas viesa tai negi tas eiles apeina ir tie kurie istikro turi patekt - nepatenka, o tie urie dave kysi patenka..

Deja deja... vis dar įmanoma sad.gif
Kažkodėl visuose darželiuose oficialiame psl. 0 laisvų vietų, bet mūsų grupėje kątik (prieš savaitę) atsirado naujas vaikas....
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2012 01 14, 19:55)
Deja deja... vis dar įmanoma sad.gif
Kažkodėl visuose darželiuose oficialiame psl. 0 laisvų vietų, bet mūsų grupėje kątik (prieš savaitę) atsirado naujas vaikas....

tikriausiai per naiviai masciau biggrin.gif bet tikiuosi patekti nes uzsirasem 2013m. dvidesimt kazkelintoj vietoje esame smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri zinot kiek grupiu formuoja rugseji? Pagal sarasa lyg ir turetumem patekt, bet jgu bus daug su pirmenybem tai taip gaunamies ant ribos doh.gif
Ir dar kada tiksliai paaiskeja patekusiu vaiku sarasas, cia skaitau, kad liepia ateit balandi, man pries pora metu sake, kad ateit geguze g.gif Gal kuri zinot kaip is tikro g.gif
Atsakyti
QUOTE(doska @ 2012 03 12, 14:24)
Sveikos, gal kuri zinot kiek grupiu formuoja rugseji?  Pagal sarasa lyg ir turetumem patekt, bet jgu bus daug su pirmenybem tai taip gaunamies ant ribos  doh.gif
Ir dar kada tiksliai paaiskeja patekusiu vaiku sarasas, cia skaitau, kad liepia ateit balandi, man pries pora metu sake, kad ateit geguze  g.gif Gal kuri zinot kaip is tikro  g.gif

Man atrodo 2 grupes, bent lyg tiek grupiu iseis i priesmokykline. Dar yra lyg trecia grupe, bet negarantuoju.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 09 06, 19:52)
Yra Kaune darželių, kuriuose viskas vienam. Tik koridoriukas (y.t. rūbinėlė) atskirai. O šiaip žaidžia tam pačiam, valgo, miega. Būtent į tokią gr. mes dabar esam papuolę. Todėl man nepatinka.

Miegamieji būna lopšelių grupėse, nes mažiukai turi būti pirmame aukšte, užtai užtenka vietos ir miegui, o iš kur paimti patalpas antrame aukšte, kur sausakimša grupių? Mažinti grupių skaičių? Kur tada dėti pusę darželio vaikų, kai jau ir dabar vietų trūkumas? Juk tų darželių niekas nepadidino, kokie buvo, tokie liko. Ką siūlot, gal statyti priestatus ar naujus darželius? Prašykit savivaldybės, bus įdomu ką atsakys smile.gif
Ir apskritai tai neracionalus noras, ta pati savivaldybė šaltuoju periodu turėtų tas patalpas šildyti dėl kelių valandų miego. Ar tai realu?
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kuriai ir bus aktualu. Siandien ejome i darzeli pasitikslinti ar papuole abi mergytes nuo 2012 09 01 pasirodo, kad ne. Ju eile ateis tik 2013 09 01. Bet darzelio direktore nuostabi moteris, pamacius mano rupesti iskart pasiule kita varianta i dar tik kuriama Stulginskio mokykloje darzeliuka. Kadangi mokykla nesurenka vyresniu klasiu mokiniu naikina viena flygeli ir ten bus darzelis. Todel jau siandien ten nuejome ir uzsiraseme. Jau 2012 09 01 abi mano mergytes keliaus i ji. smile.gif Visa programa bus taikoma kaip ir etiudo darzelyje. Todel manau viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(sariukas @ 2012 04 17, 15:26)
Sveikos mamytes, gal kuriai ir bus aktualu. Siandien ejome i darzeli pasitikslinti ar papuole abi mergytes nuo 2012 09 01 pasirodo, kad ne. Ju eile ateis tik 2013 09 01. Bet darzelio direktore nuostabi moteris, pamacius mano rupesti iskart pasiule kita varianta i dar tik kuriama Stulginskio mokykloje darzeliuka. Kadangi mokykla nesurenka vyresniu klasiu mokiniu naikina viena flygeli ir ten bus darzelis. Todel jau siandien ten nuejome ir uzsiraseme. Jau  2012 09 01 abi mano mergytes keliaus i ji. smile.gif Visa programa bus taikoma kaip ir etiudo darzelyje. Todel manau viskas bus gerai.

man irgi siule si varianta, bet kaip su vaiku zaidimais, kiemu? juk mokyklos teritorija ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2012 05 25, 14:20)
man irgi siule si varianta, bet kaip su vaiku zaidimais, kiemu? juk mokyklos teritorija ten g.gif

Na ten salia juk parkas, didelis stadionas, manau problemu neturetu buti smile.gif o jei matysiu, kad vaikai nelaimingi ar man kaz kas netiks tuomet dar metus busim namuciuose kol 2013 09 01 pateks i Etiuda.
Atsakyti
QUOTE(sariukas @ 2012 04 17, 15:26)
Sveikos mamytes, gal kuriai ir bus aktualu. Siandien ejome i darzeli pasitikslinti ar papuole abi mergytes nuo 2012 09 01 pasirodo, kad ne. Ju eile ateis tik 2013 09 01. Bet darzelio direktore nuostabi moteris, pamacius mano rupesti iskart pasiule kita varianta i dar tik kuriama Stulginskio mokykloje darzeliuka. Kadangi mokykla nesurenka vyresniu klasiu mokiniu naikina viena flygeli ir ten bus darzelis. Todel jau siandien ten nuejome ir uzsiraseme. Jau  2012 09 01 abi mano mergytes keliaus i ji. smile.gif Visa programa bus taikoma kaip ir etiudo darzelyje. Todel manau viskas bus gerai.

Deja, Stulginskio mokykloje kuriamas darželis neturės meninio ugdymo pakraipos. Todėl užregistravau savo vaiką į "Etiudą". Lauksim.
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti o ten stulginskio mokykloje reikia eiti tiesiai uzsiregistruoti ar kaip?
Atsakyti
Labas vakaras,

gal kuri iš mamyčių turit sąrašą ką reik nupirkt pradedant lankyt darželį? Dičkio kur turėjau pamečiau, o mažyliui nieks nedavė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2012 07 02, 20:13)
Labas vakaras,

gal kuri iš mamyčių turit sąrašą ką reik nupirkt pradedant lankyt darželį? Dičkio kur turėjau pamečiau, o mažyliui nieks nedavė  blush2.gif

Aš rudenį turėjau, ale dabar aišku nebeturiu... Bet iš to sąrašo nieko nepirkau, davė tai direktorė, bet auklėtojos sakė nieko nepirkti. Tai gerai, kad nesiskubinau ir sulaukiau rugsėjo...
Atsakyti