Gal apie Zidinuko grupe kas atsiliepimu parasys???
Aš irgi jungiuosi į "Riešutėlių" grupės naujokus. Kas galėtų papasakoti plačiau apie ten esamą tvarką? Tiesa, man gan keistas (nors ir suprantamas) pasirodė vadovės pasakymas: "Gal galite kaip nors paremti..."
konkretaus nieko nepasakė, nei už ką nei kam... alia, matot vyksta remontai... Kokia čia ta politika su rinkliavom - paramom?

QUOTE(anoli.g @ 2011 08 23, 14:26)
Mes irgi nuo rugsejo lankysim Riesuteliu grupe, tik mane kitas dalykas neramina
Ar galima pirma diena atvedus vaika pabuti kartu, nes neisivaizduoju kad va taip atvedu vaika i svetima vieta ir palieku... mano mamyciukei stresas butu didziulis. tai sakau bent pirma diena, kol susipazintu su aukletoja, vaikais ar imanoma toks dalykas? kaip jus mamytes daret?

Labukas cia bendraujancios mamytes 
siandien buvom siame darzelyje uzsirasyti i eile abi dukrytes nuo 2012 09 01 dienos, bet kaip suzinojom kad eiles labai dideles..esam eilej apie 70 nr:( gyvenam salia mums sis darzelis butu super.. kaip manot ar galiu bent pasvajot jog mano pupos pateks i si darzeli? direktore pasirode labai siltas zmogus, liepe ateiti dar balandzio menesi.

siandien buvom siame darzelyje uzsirasyti i eile abi dukrytes nuo 2012 09 01 dienos, bet kaip suzinojom kad eiles labai dideles..esam eilej apie 70 nr:( gyvenam salia mums sis darzelis butu super.. kaip manot ar galiu bent pasvajot jog mano pupos pateks i si darzeli? direktore pasirode labai siltas zmogus, liepe ateiti dar balandzio menesi.
QUOTE(sariukas @ 2011 09 06, 12:34)
Labukas cia bendraujancios mamytes 

priklauso nuo to, kaip kalbesit ateje balandzio men

QUOTE(daivuse @ 2011 09 06, 13:09)
Tai gal galit man i az parasyt kaip reikia kalbeti..

QUOTE(daivuse @ 2011 09 06, 13:09)

QUOTE(faustluk @ 2011 09 06, 14:07)
aga kaip matau juokinga

QUOTE(sariukas @ 2011 09 06, 14:57)
aga kaip matau juokinga
bet juk atejus nepasakysiu laba diena as nuo kaledu senio balandzio menesi atnesu jum dovanu
tai ir klausiu jusu gal galit patarti kiek mazdaug reikia idet nuo to kaledinio senio..?

nieko cia nepatarsi. "Ten" sakoma kiekvienam konkreciai ir atitinkamai. Pirmiausia juk " reikia uzsirasyt tevu darbovietes". Tai jei labai aukstai dirbat, nepulkit girtis

QUOTE(faustluk @ 2011 09 06, 14:37)
nieko cia nepatarsi. "Ten" sakoma kiekvienam konkreciai ir atitinkamai. Pirmiausia juk " reikia uzsirasyt tevu darbovietes". Tai jei labai aukstai dirbat, nepulkit girtis 

nieko panašaus

QUOTE(Milinga @ 2011 09 06, 15:58)
nieko panašaus
paprašė "paremti" darželį, davė sąskaitos numerį, o asmeniškai nieko nedaviau ir patekom be jokių "blatų" ir užsirašę nebuvom, pasiprašiau kovo mėn kad priimtų nuo rugsėjo 1, ir priėmė 

as nesakiau: kad neduosi-nepriims, duosi- gausi vieta. Faktas tas, kad "apie tai" kalbama konkreciai. Oi, papasakociau, mergaites...
QUOTE(Katulis1028 @ 2011 08 31, 11:34)
Aš irgi jungiuosi į "Riešutėlių" grupės naujokus. Kas galėtų papasakoti plačiau apie ten esamą tvarką? Tiesa, man gan keistas (nors ir suprantamas) pasirodė vadovės pasakymas: "Gal galite kaip nors paremti..."
konkretaus nieko nepasakė, nei už ką nei kam... alia, matot vyksta remontai... Kokia čia ta politika su rinkliavom - paramom?

Aš irgi parėmiau pačia pirmą dieną - reketas už remontą 50 Lt., iškart auklėtoja pasakė (tik mes kt. grupėj), nors dar visko g.b., jei mažius nepripras, gal net nelankys to daržiuko

QUOTE(faustluk @ 2011 09 06, 15:37)

Darbovietes uzsirase.. o dirba vyras paprastu vairuotoju, as kol kas motinystes atostogose o nuo vasariokai sueis 2m ir to darbelio neturesiu.. zodziu girtis kuom tikrai neturim. Zodziu teks laukti balandzio ir tiketis jog rudeni galesim isleisti abi.