Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: menų darželis "Etiudas"

Edija, vedeja laisvu grafiku ten lenkosi, tik aisku viena kad buna nuo10 ryto, manau jei nueitum apie 12 tai tikrai rastum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2005 10 21, 07:07)
Edija, vedeja laisvu grafiku ten lenkosi, tik aisku viena kad buna nuo10 ryto, manau jei nueitum apie 12 tai tikrai rastum smile.gif

LABAI TAU AČIŪ thumbup.gif
Atsakyti
Mano panele lanko si darzeli,pakolkas esam patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2005 11 24, 18:06)
Mano panele lanko si darzeli,pakolkas esam patenkinti thumbup.gif

mes uzsirašėm i eilę ,tai idomu ar papulsim kada suplanuota mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EDIJA @ 2005 12 09, 13:52)
mes uzsirašėm i eilę ,tai idomu ar papulsim kada suplanuota  mirksiukas.gif

Pries kiek laiko reikia vaikuti i si darziuka uzrasyt?
Pvz. jei mano maziui dabar 2m. ir 8 men., tai ar nepaskubeciau jei dabar uzrasyciau ? Dabar jis lanko lopseli-darzeli, bet noreciau veliau tikrai ji i kita pervest nes esu tikrai nelabai patenkinta...
Traukia, kad "Etiude" lavinami maziukai menu srityje, ir kaip supratau ten tik vyresniem, tai nezinau nuo kada ji uzrasyt jei nuspresim ji ten vest?
Atsakyti
sveikutes, as planuoju savo zuiki ir vest i sita darzeli, tik baiminuosi, kad jis dar nevisada ant puodo pasipraso, o atbega kai jau buna truputi padares ir sako beda man, tai kazin kaip ten bus, girdejau kalbu, kad tokiu nenori priimt, gal zinot ka apie tai? o jusu vaikai jau savarankiski?
o iki keliu val vakare jis dirba ir vasara su atostogom kaip buna?
Atsakyti
QUOTE(raganiuks @ 2006 04 09, 10:01)
sveikutes, as planuoju savo zuiki ir vest i sita darzeli, tik baiminuosi, kad jis dar nevisada ant puodo pasipraso, o atbega kai jau buna truputi padares ir sako beda man, tai kazin kaip ten bus, girdejau kalbu, kad tokiu nenori priimt, gal zinot ka apie tai? o jusu vaikai jau savarankiski?
o iki keliu val vakare jis dirba ir vasara su atostogom kaip buna?

Mano berniukas irgi panašiai būdavo- pasiprašo jau truputėlį padaręs blush2.gif.., bet dėl to problemų nekilo- tik pasirūpindavau, kad sausų rūbelių spintelėj netrūktų mirksiukas.gif , o be to pradžioje vaikui būna stresas- net tas, kuris laiku pasiprašydavo ant puodo -pradėdavo daryt į kelnes arba atvirkščiai- nedarydavo išvis cool.gif Mano vaikino nelabai norėjo priimt, nes netaisyklingai šaukštą, pieštukus laikydavo, bet savaime išmoko belankydamas darželį (nors direktorė liepė iki ėjimo į daržiuką man išmokinti,man nepavyko to padaryt doh.gif ) ...darželis dirba iki 19val, o su atostogomis nzn....
Atsakyti
vasara su atostogom kaip buna?

Vasarą darželis atostogauja liepą ir rugpjūtį.O jei vaiką nori nevest savo atostogų metu ir nemokėt už tas dienas ,tai reikia iš darbo pažymos.
Atsakyti
pasiskambijau, treciadieni vaziuojam su direktore kalbetis thumbup.gif pasakiau kad nuo rugsejo norim eit, tai nieko nesake kad nene ar kazkas.... smile.gif ziuresim, reiks kokio konjakelio butelaiti ir siaip.... tik as grieztai pries piniginius kysius,tai pinigu tikrai nenesiu, tik jei kokiam remontui ar kam,... jaudinuos tongue.gif
Atsakyti
Na, man asmeniskai teko susipazinti su sio darzelio tvarka ne kaip mamytei, kuri veda ten savo vaikuti, bet kaip vienos aukletojos pazystamai. Viskas ten tiesiog super thumbup.gif . Tik va viena blogybe - darzelio sesele Dalia Totoraitiene (o gal ir dar kazkas) vagia vaikuciu jogurtukus, surelius ir pan. Pati savo akimis maciau. Aciu Dievui ji manes nemate. Nors, aisku, nieko cia naujo - tikriausiai visur taip daroma. verysad.gif
Atsakyti
Super, men einam i "Etiuda" nuo rugpjucio 30 d thumbup.gif
Man direktore tikrai faina pasirode, o labiausiai tai, kad butinai apziuri vaika ir tik tada i grupe paskiria - pagal elgesi, pomegius ir t.t.. Nesem konjakelio saldainiuku, bet manau lygiai taip pat butu priemus ir be to, o kai jau tiksliai zinojom kad ten papuolem, paparse prisidet prie busimos grupes remontu - nupirkom krana gera kriauklei (pasake ko konkreciai reikia), buvo l.patenkinta ax.gif na o ko paklaust noriu tai stai : gavom paluka su surasytom priemonem, kurias reika atsinesi (dailes, muzikos ir t.t. reikmenys) - gal kuri mamyte pasufleruotu, is kur priko? manau reikia geriau pirkt is kanceliariniu prekiu specializuotosparduotuves (ten daug rusiu ivairiausiu priemoniu), gal kad pasufleruos is kur geriausia pirkti, is maximos tikrai nesinori kinietisku... gal kas zino kur normalia parduotuve dailes, kur atitiktu kaina ir kokybe? 4u.gif labai lauksiu atsakymu, galit rasyti ir i az, butu l. idomu susisiekt su mamytem kurios veda i darzeli savo maziukus drinks_cheers.gif

Grytutei : kaip manai ar nevertetu pasakyti apie tai direktorei? manau jei pasakyciau kad sake zmogus mates tiesiogiai, gal sureaguotu? nes atrodo normali direktore? smile.gif
Atsakyti
Visko kas tam sarašiuke nereikėjo,pvz.:vatmano lapu tai ir nepanaudojo,bus kitiem metam,o kokybiškus reiktu pirkt dažus,flamasterius,nes vaikai tikrai daug piešia
Atsakyti