Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: menų darželis "Etiudas"

QUOTE(faustluk @ 2010 08 27, 14:15)
Pritariu, saule, kad reikalinga adaptacija. Todel siandiena nuvaziavus pas direktore suzinojau, kad rugsejo men. darza lankyti galim ir anksciau, bet del tos pacios dukrytes adaptacijos eisime po 4 val. iki pietu miegelio. Manau, ir jai ir man paciai tai tinka. Tik sese miega pas mus iki 13 h g.gif Kaip nors...

O rugsejo 1 d. po sventes galima jau ir grupese pasilikt. Manes klause ar pietus uzsakyt ar ne?..Labai dziaugiuosi naujuoju musu gyvenimo etapu!

QUOTE(jonike @ 2010 08 27, 14:38)
Sveikos,

faustluk, mes turbūt matėmės darželyje smile.gif  Jus su  2 dukrytėmis buvote? Laukėte eilutėje pas direktorę? ax.gif  Jei taip, tai mes prieš jus pas direktorę ėjome smile.gif

Gal dar kas namatėte, bet darželis pagaliau turi savo internetinį puslapį! thumbup.gif
http://www.etiudas.kaunas.lm.lt/

laba 4u.gif tai su jumis maciausi ir as 4u.gif mes patekom i Riesuteliu grupe smile.gif aukletoja super thumbup.gif ir dukryte ja labai patenkinta,noriai eina ir pasilieka be jokiu asaru,prie lopselio kitam darzeli taip ir nepriprato per 1,5metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_81 @ 2010 08 26, 21:20)

Mes taip pat nuo rugsėjo 1 šį darželį lankysim. Mamytės, pasidalykit savo patirtimi apie Pelėdžiukų grupę ir jos auklėtoją Ritą.  rolleyes.gif Kiek žinau praeitais metais ši auklėtoja turėjo didesnius vaikučius- paruošiamųjų grupę. Labai domina visokeriopi atsiliepimai apie aukletoja, šeimininkutę...  ax.gif

Oi tie PELEDZIUKAI, is tikro tai labai faina aukletoja, jaunatviska tokia(kuribinga), seimininkute irgi labai thumbup.gif Gaila siemet buvo issiskirti mano mergaitei verysad.gif Bet ka padarysi mes jau paruosiamukuose....
Atsakyti
mano vaikas lanke" linelio "grupe, aukletojos labai geros, vaikai priziureti. smile.gif Antras vaikas paaugs tai ir ji ten vesiu 4u.gif Nors apskritai ten paskaicius visos aukletojos geros turbut smile.gif
Atsakyti
mes taip pat LINELIO grupeje ir merginai mano labai viskas tinka ir patinka!
Man tik viena aukletoja nelabai, bet cia tiesiog mano ir jos nesusikontaktavimas. Tiesiog jos bendravimo stilius yra visai kitoks nei man priimtinas. Bet mano vaikui gerai, ji ja megsta ir myli..Lankom dar tik nuo rugsejo
Atsakyti
Maniskis irgi lanke Lineli 3 metus, aš likau patenkinta. ir vaikui ten gerai buvo.
Atsakyti
labas.
ar bandėt gal kas naujai užsirašyti?
norėčiau nuo rugsėjo 2011 metų, vaikui bus beveik 3 metukai.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 12 19, 20:31)
labas.

reikia kalbet su direktore Mes irgi uzsirasem geguzes men, o ejom jau rugsejo. Nes Valdorfo darzelis mus butu priemes tik si sausio men.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 12 19, 19:31)
labas.

Nežinau, ar čia skaitosi naujai, bet užsirašėm balandį (2010) nuo 2011 rugsėjo... Bus kaip tik 2,5 metukų, bet direktorė sakė, kad yra galimybė jau patekti tokio amžiaus.
Atsakyti
Linelio grupeje 2 laisvos vietos,jei ka..Aukletoja sake.Grupe misri
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 01 03, 12:52)
Linelio grupeje 2 laisvos vietos,jei ka..Aukletoja sake.Grupe misri

O kaip aukeltojos toje grupeje? Maniskei 4 m su trupuciu, dar nelankius darzo, o verkiant reikia... Gal reikia nueit pas direktore g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 01 03, 22:37)
O kaip aukeltojos toje grupeje? Maniskei 4 m su trupuciu, dar nelankius darzo, o verkiant reikia... Gal reikia nueit pas direktore  g.gif

tai pru numeriu tik pas direktore. Aukletojos geros visam darzely. Nelaukit vasario1d. ir jau gal eisit.
Atsakyti
Sveikos, Etiudo lankytojų mamos 4u.gif
Renku savo padaužai darželį (labai sunku iš arti esančių trijų du išsirinkti hihihi.gif), prisiskaičiau čia tik labai gerų atsiliepimų. Iškilo toks klausimas, nes neradau nei vieno padejavimo, kad sirgom, nelankėm. Kaip su vaikų sergamumu šiam darželyje? g.gif
Atsakyti