Zodziu, situacija musu tokia:
nunesus gimimo liudijima ir mums buvo tiesiai sviesiai pasakyta apie darzelio parama. As direktorei garsiai ir pasakiau, jog esu dekinga, kad pati ivardino "atsidekojimo" forma, nes tas klausimas man butu nedaves ramybes. Ji ir pasake, kad pervedus pinigeliu, pamineciau zodi PARAMA, o ne kazka kito. Tai darzelio saskaita, o ne jos asmenine. Su ta parama, ji kaip ir garantavo vieta (kaip jau anksciau rasiau, mums priklausytu eiti nuo sausio men, nes 3m., o as noriu jau anskciau nuo rugsejo). Tada as jos ir vel klausiau, kokios sumos tradicines. Ji: nuo 50 iki 500, pagal galimybes. Kartais ne pinigai buna parama, o surasti pigesni sienu dazai...ir t.t. Be to, atliekant bankine operacija skimtelejau nurodytu telefonu pasitikslinti paskutiniu saskaitos numeriu, atsiliepe pavaduotoja. Jai uzsiminiau apie parama, tai nenustebo, o dekavojo dekavojo...Dviese juk nesidalins. Vadinasi, svarus reikalas, jei jau 2 zino
Vaikai auga, ir rinkliavos dabar jau tik daznes. Baigsis darzelis, reiks remti mokyklas

Mestis i fondus uz grindu dazymus, langai jau daugmaz visur sudeti

ir t.t Man aktualu, kad mano vaikas nesaltu, butu higieniskose patalpose. Siais metais, anot direktores, per liepa, rugpjuti bus tvarkomas grupiu sildymas. Na, o jei ji ir susiveikia si bei ta sau i kisenele- tai man jokio skirtumo. Pervedziau nei daug nei mazai melyna kupiura. Ji siule ateit jai prie atostogas birzelio paskutine savaite, tada ji zinos +/- busima situacija. O visi kiti klausimai konkreciai spresis po Zolines