Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: menų darželis "Etiudas"

QUOTE(jovaida @ 2010 05 27, 09:49)

jovaida, 27 Geg 2010 - 09:49, parašė:

jovaida, 27 Geg 2010 - 09:49, parašė:

Pažįstu, kas davė 200lt  topsecret.gif , pažįstu, kas ir taip pateko  mirksiukas.gif . Kai eisit, turėkit porą ruošinių ( aš taip dariau  blush2.gif ), žiūrėkit pagal situaciją  mirksiukas.gif
Tai tik mano nuomonė  4u.gif

Pažįstu, kas davė 200lt  topsecret.gif , pažįstu, kas ir taip pateko  mirksiukas.gif . Kai eisit, turėkit porą ruošinių ( aš taip dariau  blush2.gif ), žiūrėkit pagal situaciją  mirksiukas.gif
Tai tik mano nuomonė  4u.gif

musu irgi prase paramos, bet mes ne pinigeliais, o darbais - -tvarkem lauko pavesines "griuvesius". direktore patenkinta buvo ir mums ramu, zinojom, kur piginus investavom. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuse @ 2010 05 27, 11:35)

daivuse, 27 Geg 2010 - 11:35, parašė:

daivuse, 27 Geg 2010 - 11:35, parašė:

musu irgi prase paramos, bet mes ne pinigeliais, o darbais - -tvarkem lauko pavesines "griuvesius". direktore patenkinta buvo ir mums ramu, zinojom, kur piginus investavom.  ax.gif

musu irgi prase paramos, bet mes ne pinigeliais, o darbais - -tvarkem lauko pavesines "griuvesius". direktore patenkinta buvo ir mums ramu, zinojom, kur piginus investavom.  ax.gif

mes paremem pinigeliais, bet buvo irasas knygoje ir kam jie skirti, jokio kysio i "kisene" nebuvo, patekom labai paprastai ir liko patys geriausi atsiminimai 4u.gif
Atsakyti
Zodziu, situacija musu tokia:
nunesus gimimo liudijima ir mums buvo tiesiai sviesiai pasakyta apie darzelio parama. As direktorei garsiai ir pasakiau, jog esu dekinga, kad pati ivardino "atsidekojimo" forma, nes tas klausimas man butu nedaves ramybes. Ji ir pasake, kad pervedus pinigeliu, pamineciau zodi PARAMA, o ne kazka kito. Tai darzelio saskaita, o ne jos asmenine. Su ta parama, ji kaip ir garantavo vieta (kaip jau anksciau rasiau, mums priklausytu eiti nuo sausio men, nes 3m., o as noriu jau anskciau nuo rugsejo). Tada as jos ir vel klausiau, kokios sumos tradicines. Ji: nuo 50 iki 500, pagal galimybes. Kartais ne pinigai buna parama, o surasti pigesni sienu dazai...ir t.t. Be to, atliekant bankine operacija skimtelejau nurodytu telefonu pasitikslinti paskutiniu saskaitos numeriu, atsiliepe pavaduotoja. Jai uzsiminiau apie parama, tai nenustebo, o dekavojo dekavojo...Dviese juk nesidalins. Vadinasi, svarus reikalas, jei jau 2 zino bigsmile.gif

Vaikai auga, ir rinkliavos dabar jau tik daznes. Baigsis darzelis, reiks remti mokyklas rolleyes.gif Mestis i fondus uz grindu dazymus, langai jau daugmaz visur sudeti biggrin.gif ir t.t Man aktualu, kad mano vaikas nesaltu, butu higieniskose patalpose. Siais metais, anot direktores, per liepa, rugpjuti bus tvarkomas grupiu sildymas. Na, o jei ji ir susiveikia si bei ta sau i kisenele- tai man jokio skirtumo. Pervedziau nei daug nei mazai melyna kupiura. Ji siule ateit jai prie atostogas birzelio paskutine savaite, tada ji zinos +/- busima situacija. O visi kiti klausimai konkreciai spresis po Zolines
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai kitokia: 05 birželio 2010 - 11:34
Keista ta direktore,nes jau keleta metu paskaitau komentarus del priėmino i darzeli, visiems kalba, kad vietu nera,kad vasaros gale zinos ar priemeir ne (buna ir tokiu kur vientu nelieka) . Bet musų grupeje, jau kokie trys metai visda laisvu lovu yra (vadinasi ir vietu yra).Tik kazkodel vaiku nebuna tiek kie turetu buti smile.gif
Atsakyti
Aš kaip suprantu sąrašai pilni, tik nevisi paskui pasirodo, nes per kažkurį susirinkimą kai buvo atėjus direktorė, sakė, kad laisvų vietų yra, ir kad jei taip ir toliau tai tuoj galės ir lopšelinius priimt, aišku gi pilna tokių, kurios vaikus užrašo į 5 darželius, o paskui gale metų pasirenka kažkurį vieną, o kituose tada lieka vietų
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2010 06 14, 12:40)

Carevna, 14 Bir 2010 - 12:40, parašė:

Carevna, 14 Bir 2010 - 12:40, parašė:

Aš kaip suprantu sąrašai pilni, tik nevisi paskui pasirodo, nes per kažkurį susirinkimą kai buvo atėjus direktorė, sakė, kad laisvų vietų yra, ir kad jei taip ir toliau tai tuoj galės ir lopšelinius priimt, aišku gi pilna tokių, kurios vaikus užrašo į 5 darželius, o paskui gale metų pasirenka kažkurį vieną, o kituose tada lieka vietų

Bet kai rudeni nepasirodo uzrasyti vaikai, galima paskambinti ju teveliams ir paklausti ar ateis . Ir tada kitus priimti....
Atsakyti
QUOTE(raigardas @ 2010 06 15, 19:20)

raigardas, 15 Bir 2010 - 19:20, parašė:

raigardas, 15 Bir 2010 - 19:20, parašė:

Bet kai rudeni nepasirodo uzrasyti vaikai, galima paskambinti ju teveliams ir paklausti ar ateis . Ir tada kitus priimti....

Aha varginsis, sulauksi, iš serijos "tau reikia - tu skambinkis" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Skambina skambina. As buvau ta pacia sava dukra 1.7 m. uzrasius, kai gime mano atroji. Maniau, nesusitvarkysiu. Rudeniui atejus, man skambino is 3 darzeliu...As visus paklausimus atmeciau, nes pagailo vaiko..Dar buvo nepasiruosus moraliskai darzeliui ir atsiskyrimui uo mamos. O dabar pats tas.
Ta pacia musu minima direktore lankysiu jau kita savaite, primisiu del paramos ir ziuresim kas ka sako del vietu. Kaimynu mergaite 3m. irgi priimta. Tete gavo sarasa " paramai" dazu, kliju, lako bigsmile.gif
Atsakyti
Mes katik iš šio darželio,buvom pas direktorę ax.gif eisim nuo rudens čia assa.gif yahoo.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes! Su artejanciu rudeneliu ir darzelio lankymu!

Mes patekom i sarasus! 4u.gif nuo spalio (kazkodel?? Bet gal susitarsim jau ir nuo rugsejo) eisim i Linelio grupe, aukletojos Angele ir Dovile.
O rugsejo 1-osios svente bus 10:30, atsinesti reiktu burbu, nes bus burbulu putimo pasaka thumbup.gif

Kas lankys kartu su mumis sia grupe???
Atsakyti
O bigsmile.gif , aš dar nieko nežinojau apie burbulus, nes dar nenunešiau sveikatos pažymos į darželį. Mes eisim į Saulutės grupę ax.gif
Atsakyti
musu pediatre atostogose iki 30.07, tad su pazyma veluosim ir mes. Bet pavaduotoja patikino, kad galima ja nunesti ir veliau tiesiai aukletojai i rankas
Atsakyti