Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: menų darželis "Etiudas"

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 09 08, 20:27)
jam 2009-10-19 metukai
0 2010 -10-19 bus dveji...taigi 2010 metų rugsėjį bus beveik dveji biggrin.gif

Norėjau parašyti nuo 3 metukų, bet turbut skaičiukas nepasispaudė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 09 08, 22:27)
jam 2009-10-19 metukai

mano mergyte gime ta pacia diena kaip Jusu vaikiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 09 08, 21:27)
jam 2009-10-19 metukai

Galit eit kalbėt dėl priėmimo, užsirašysit jeigu ką, nes šiaip kaip Jonikė ir sakė į šitą darželį priima nuo 3 metų na gali ir truputuką anskčiau tarkim jeigu vaikui 2,5 ir jis jau pats moka apsitarnaut, t.y. gyvena be pamperso pats į tūliką prašosi pats valgo ir t.t bet dauguma vaikučių trimečiai mažesnių praktiškai nėra arba iki gimtedienio būna likęs vos mėnuo kitas mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal apie aukletojas Kristina ir Ausra is patirties galit paporint kas nors?
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 09 08, 21:27)
jam 2009-10-19 metukai

Abėjoju ,kad jau papulsit į eilę,kai bus beveik 2 tada tikrai priims,anksčiau į eilę užrašinėjo likus metams iki ėjimo i darželį , jei tvarka nepasikeite ,tai kita rugsėji tikrai i sarašą įtrauks
Atsakyti
Ar yra šiandien šventė darželyje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jonike @ 2009 09 29, 10:01)
Ar yra šiandien šventė darželyje? ax.gif

Kas do šventė g.gif apie jokią negirdėjau g.gif sporto šventė tai praeitą savaitę lyg turėjo būt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 09 29, 17:02)
Kas do šventė  g.gif apie jokią negirdėjau  g.gif sporto šventė tai praeitą savaitę lyg turėjo būt  g.gif

Sporto ir kaštonų šventė. Iki penktadienio reikėjo kaštonus nešti į darželį, o šiandien turėjo būti šventė, bet dėl blogų oro salygų neivyko. smile.gif
Šiaip turėtų būti kitą giedrą dieną, tai nežinau gal rytoj bus.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jonike @ 2009 09 29, 18:32)
Sporto ir kaštonų šventė. Iki penktadienio reikėjo kaštonus nešti į darželį, o šiandien turėjo būti šventė, bet dėl blogų oro salygų neivyko. smile.gif
Šiaip turėtų būti kitą giedrą dieną, tai nežinau gal rytoj bus....  ax.gif

Nu matyt nusikels neaiškiam laikui o kaštonai mačiau dailės studijoj džiūsta baseinėlyje visi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 08 29, 21:19)
Labas.
Ieškau darželio savo vaikiui.
Ar sunku į Etiudą patekti?
Ką reiškia menų darželis? Ar kokiose grupėse skirtingai mokoma labiau piešti, dainuoti???ar kaip? kol kas juk net nežinau,. ar vaikas linkęs į menus...ar neperlenkiama ten lazda? na pvz. bus daug dainavimo, o gal maniškis išvis tam negabus bus, tai bus kančia

Sveiki, mano nuomone tokia:

NORMALUS darzelis. Statusa "Menu" reiktu atimti ir vadinti tiesiog darzeliu, nes jo veikla identiska NORMALIAM (pabreziu si zodi, nes nenoriu kalbeti apie darzelius, kuriuose nesilaikoma elementarios demokratijos ir pamirstama apie vaiku uzimtuma - tai butu nenormalu). Zodziu, veikla nelabai kuo skiriasi ar yra isskirtine nuo kitu geru darzeliu. Todel jei jus ieskote tiesiog GERO darzelio su geromis aukletojomis ir sveika aplinka, tada jus teisingai galvojate jei renkates "Etiuda". Jei jus ieskote MENU darzelio - sioje vietoje nebeturiu ka parasyti... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gintale @ 2009 10 21, 16:09)
Sveiki, mano nuomone tokia:

NORMALUS darzelis. Statusa "Menu" reiktu atimti ir vadinti tiesiog darzeliu, nes jo veikla identiska NORMALIAM (pabreziu si zodi, nes nenoriu kalbeti apie darzelius, kuriuose nesilaikoma elementarios demokratijos ir pamirstama apie vaiku uzimtuma - tai butu nenormalu). Zodziu, veikla nelabai kuo skiriasi ar yra isskirtine nuo kitu geru darzeliu. Todel jei jus ieskote tiesiog GERO darzelio su geromis aukletojomis ir sveika aplinka, tada jus teisingai galvojate jei renkates "Etiuda". Jei jus ieskote MENU darzelio - sioje vietoje nebeturiu ka parasyti...  schmoll.gif

o gal galite cia arbe i az parasyti kodel taip sakote? nes as ieskau darzelio kuriame butu labai daug veiklos ir uzsiemimu su vaikais..bet dabar suabejojau ar sis tinkama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliutyte @ 2009 10 21, 18:15)
o gal galite cia arbe i az parasyti kodel taip sakote? nes as ieskau darzelio kuriame butu labai daug veiklos ir uzsiemimu su vaikais..bet dabar suabejojau ar sis tinkama ax.gif

Vaikam veiklos čia tikrai pakanka tiek kiek mano manymu tokio amžiaus vaikui reikia mirksiukas.gif jie ir piešia, ir lipdo ir iš skiautelių klijuoja, aišku jeigu tikitės kad jis nuo ryto iki vakaro užsiiminės tik menine veikla tai čia tikrai to nėra schmoll.gif kaip sakė Gintale tai normalus darželis, dauguma tėvelių, kurie nori savo vaikam kažko daugiau ar tiesiog namuose švelniai tarinat neturi kada su jais terliotis tai veža į papildomus užsiėmimus visokiose Pipirinose ir t.t man ir mano vaikui tokios veiklos kokia jis užsiima šiam darželyje pakanka per akis, be to aš jį rinkausi ne dėl to, kad jis meninės pakraipos, o dėl personalo ir atstumo iki namų blush2.gif kita vertus ar jūs norit vaiką leist į šį darželį dėl to, kad matote vaiko polinkį į meną ar tiesiog tai Jūsų asmeninės neįgyvendintos ambicijos ir prievartinis vaiko forsavimas g.gif
Atsakyti