Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: menų darželis "Etiudas"

O ten tiktai darzelis, ar yra ir lopselio grupes?
Atsakyti
darželis tik, kiek žinau g.gif
Atsakyti
Sveikos, mano dukra nuo rugsejo lanko si darzeli, esu labai patenkinta, o svarbiausia tai, kad mano lepunelis, kuris iki siol darzelio nelanke ir yra labai patenkinta, noriai eina, nebuvo jokiu pykciu, sekmadieni jau laukia greiciau pirmadienio, kad i darzeli eit. Tikrai dziaugiuosi, kad paskaiciusi apie si darzeli, ji pasirinkau ir buvom priimtos thumbup.gif
Atsakyti
oho rasyte, kaip tau pasiseke thumbup.gif Mes dar tik uz keleta savaiciu pradesim lankyt, bet zinom, kad papuolem i etnografine grupe ir aukletoja, atrodo, Angele vardu.
Atsakyti
Tikiuosi Pusk nenusivilsite, matai mes jau 6- eriu, taciau lankom misria grupe - na taip jau papuolem, ten dar yra trys tokio amziaus maziai, tai jie kartu per savarankiskus uzsemimus ruosiasi mokyklai, turi pratybas ir dirba, maniske tai gudrutis lanke mokyklele nuo 4 metu, tai jai perlengvos uzduotis tipo mirksiukas.gif
Atsakyti
O pries kiek laiko reikia uzsirasyt? Ir as sunku papult g.gif
Atsakyti
Aš jau no pirmadienio vesiu savo vaikiną i grupę thumbup.gif , tik labai bijau, kad pritaptų, kad niekas neskriaustų ir kad auklėtoja būtų faina....

o užrašyt reikia kuo ankščiau - tada didesnė tikimybė, kad vaikas papuls mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2005 10 14, 10:45)
Aš jau no pirmadienio vesiu savo vaikiną i grupę  thumbup.gif , tik labai bijau, kad pritaptų, kad niekas  neskriaustų ir kad auklėtoja būtų faina....

o užrašyt reikia kuo ankščiau - tada didesnė tikimybė, kad vaikas papuls  mirksiukas.gif

o kaip su dovanom g.gif
Atsakyti
Edija- dovanos dar niekad nepakenke...niekam....ypac jei dovanos popierines mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2005 10 14, 12:15)
Edija- dovanos dar niekad nepakenke...niekam....ypac jei dovanos popierines  mirksiukas.gif  ax.gif

Bet reikia zinoti kokio dydzio dovana nest, nes gali but nesuprast priesingu atveju g.gif
Atsakyti
Na mus kai priiminejo nieko neteko duoti, nieks ir neprase, tik veliau buvo uzsiminta apie pagalba darzeliui, pradzioje paprase nupirkt tam tikru daiktu ir tikrai uz nedidele suma, na bet kadangi tikrai nebuvo laiko lakstyt ieskot, tai darzeliui davem pinigu 50 lt, visa tai direktore fiksuoja knygoje smile.gif
Atsakyti
Sakykit mamytės, gal žinot vedėjos darbo laiką, vis bandau prisikambint , neina, tai nzn kada čia taikyt nueit g.gif
Atsakyti