Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: menų darželis "Etiudas"

QUOTE(Mona20 @ 2009 05 06, 11:02)
Sveiki.o nuo kokio amziaus i Etiudo darzeli priimami vaikuciai? smile.gif

Nuo 3 metukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 05 06, 11:16)
Nuo 3 metukų  mirksiukas.gif

aisku,aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona20: 06 gegužės 2009 - 10:44
QUOTE(Carevna @ 2009 05 06, 11:16)
Nuo 3 metukų  mirksiukas.gif

oficialiai nuo 3m..., bet yra ir mazesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
pvz nuo 2metuku priimtu jei vaikutis daug maz savarankiskas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona20 @ 2009 05 06, 20:29)
pvz nuo 2metuku priimtu jei vaikutis daug maz savarankiskas? smile.gif

Mūsų grupėj jaunausia buvo 2,5 metukų, bet dabar jau ir jai 3 suėjo, šiaip jie dar tokio amžiaus daug maž visi savarankiški, svarbiausia kad jis su savo reikaliukais tūlike susitvarkytų ir pats pavalgytų, o apsirengt jeigu kas padeda auklėtojos gi nei vienas neateina visko mokėdamas, būdami bandoj vienas iš kito greit visko mokosi, aišku nevisada tik gero doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2009 05 05, 23:51)
Laba,

Mes ir pedinsim i atviru duru diena mirksiukas.gif

smile.gif
tai šaunu, susitiksim ir rinksimės auklėtojas. Ieškosim Dovilės ir Dianos, o paskui spręsim, kuri labiau patiks. ax.gif

Atsakyti
Carevna, i kuria mokykla ejai?
Atsakyti
QUOTE(astule0209 @ 2009 05 06, 18:19)
smile.gif
tai šaunu, susitiksim ir rinksimės auklėtojas. Ieškosim Dovilės ir Dianos, o paskui spręsim, kuri labiau patiks. ax.gif

Ar Dovilę čia turite omeny tą jaunutę? Aš pagalvočiau ją rinkdamasi. Ji šauni mergina, kada nors turbūt bus gera pedagogė, bet kol kas dar jai mokytis mokytis ir dar kartą mokytis (o aš norėčiau, kad tą darytų ne ant mano vaikų smile.gif). Vaikai ją priima kaip draugę ir, deja, nelaiko suaugusiu autoritetingu žmogumi. Drausmės grupėje "0" (nebent per metus labai patobulėjo), atrodo, kad auklėtojos joje net nėra. Su vaikais netingi užsiimti, yra originali, bet pedagoginio talento kol kas neatskleidė, mano akimis.
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2009 05 06, 22:30)
Carevna, i kuria mokykla ejai?

Kažkada 37 vidurinę, bet paskui pabėgau į Dainavą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2009 05 07, 10:09)
Ar Dovilę čia turite omeny tą jaunutę? Aš pagalvočiau ją rinkdamasi. Ji šauni mergina, kada nors turbūt bus gera pedagogė, bet kol kas dar jai mokytis mokytis ir dar kartą mokytis (o aš norėčiau, kad tą darytų ne ant mano vaikų smile.gif). Vaikai ją priima kaip draugę ir, deja, nelaiko suaugusiu autoritetingu žmogumi. Drausmės grupėje "0" (nebent per metus labai patobulėjo), atrodo, kad auklėtojos joje net nėra. Su vaikais netingi užsiimti, yra originali, bet pedagoginio talento kol kas neatskleidė, mano akimis.

neveltui posakis kiek zmoniu, kiek nuomoniu...nes man tai Dovile- aikstumoj...jai neturiu priekaistu..
Atsakyti
QUOTE(astule0209 @ 2009 05 06, 21:19)
smile.gif

Diana irgi faina (ji dirba su Danute), bet Daina dar fainesne biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad yra toks forumas ir gali gauti atsakymą net apie darželio auklėtojas. thumbup.gif
Ačiū visoms, išsakiusioms savo nuomonę.
Bandysim išsirinkti per tas dvi valandas, reik tikėtis sėkmingai. biggrin.gif
Atsakyti