Išrinkau savo vaikui šį darželį....Gal čia lankosi mamyčių, kurios ten veda savo atžalėles??? Būtų malonu pasidalint informacija

Sveikute,as vedu 4metu sunu i menu darzeli''ETIUDAS''.I kokia grupe tavo vaikis eis?maniskis,tai i ZVAIGZDUTE,sauni grupe
ir vadoves fainos

Sveika Bitute, dėl grupės tai dar nežinau nieko, nes direktorė prašė pirma jai vaiką atvesti parodyti ir kai su vaiku pabendraus supras kokia grupė jam labiau tiktų-ar bendraamžių ar vyresnių....
Bitute, ar šis darželis tikrai ugdo menišką vaiką ??? Kokie užsiėmimai ten vyksta??? Kaip tavo vaikas pritapo darželyje ???
Bitute, ar šis darželis tikrai ugdo menišką vaiką ??? Kokie užsiėmimai ten vyksta??? Kaip tavo vaikas pritapo darželyje ???
Mano vaikas greit priprato
tame darzelyje lavina juos
dainuoti,sokti,piesti,tiesiog ten ydomu jam.Dalyvauja konkursuose su kitais darzeliais,mokyklom ir pan.

Bitute, o kiek vaikų grupėje būna??? Kaip maitinimas ?
Pusk,maitinimas neblogas-pusryciai,pietus,vakariene.Tikrai uztenka vaikui.Maistas kiekviena diena yvairus
O vaikuciu tai lygtais apie20
Kiekviena diena veda i lauka
Keliu metu tavo zuikis?

Bitute, kaip man baugu, kad grupėje 20 vaikų
, man atrodo , kad baisiai daug
....kažkaip įsivaizdavau, kad max 15 turėtų būti....Maniškiui dar tik virš 2 metukų, bet pradės eit į darželį nuo 2,7 metu .Kiek auklėtojų būna su vaikais ??? Gal gali rekomenduoti gerą auklėtoją ???? Kiek kainuoja darželis mėnesiui??? Nepyk, kad taip atakuoju klausimais

PUSK,DEL VAIKU SKAICIAUS TOKIOSE GRUPESE,TAI NEZINAU
.O AUKLETOJU,TAI GAL TOKIOSE DVI,JUK JIE TOKIE MAZIUKAI
YDOMU,KAIP TOS AUKLETOJOS SU JAIS SUSITVARKO
DARZELIS VIRS100LT.,110LT.KAINUOJA.PASIULITI,TAI TIKRAI NEZINAU KOKIA AUKLETOJA,NES MANO LANKO DICKIA GRUPE,IR TAI JIS PATS MAZIAUSIAS
O PUSK NERA KAM PALIKTI MAZIUKO,AR TAIP JAU NORI LEISTI?mano,taitik nuo 4metu ejo,kitaip reke

O PUSK NERA KAM PALIKTI MAZIUKO,AR TAIP JAU NORI LEISTI?mano,taitik nuo 4metu ejo,kitaip reke

Aš ,Bitute, labiau darželiais pasitikiu, nei auklėmis..., nebent auklėm dirba močiutės , seneliai ar kt. artimieji
Ir manau nuo 3 metukų pats laikas pradėt lankyt darželį, nes pati gryšiu į darbą...Kadangi maniškis berniukas lėtokas, sunkiai pritampa kitoje vietoje, teks pratint prie darželio nuo 2,7 metu
Bitute, o dabar nauja tvarka, kad grupėje būna įvairaus amžiaus vaikų??? Kaip manai, tai gerai? Taviškis, jei mažiausias, tikriausiai labai mylimas

Bitute, o dabar nauja tvarka, kad grupėje būna įvairaus amžiaus vaikų??? Kaip manai, tai gerai? Taviškis, jei mažiausias, tikriausiai labai mylimas

Sveika pusk,matai del aukliu tai sutinku su tavim,as niekad nepalikciau vaiko nepazystamam zmogui
O del yvairaus amziaus,tai ne,tvarka ta pati,tiesiog man pasiseke,mano anyta dirba aukletoja,tai paima vaiki,pripratint nori prie darzelio.
O nuo Rugsejo men. tai eis i kita grupe
Bet tu nesijaudink,as vakar kaip tik snekejau ir apie sk. vaiku, ir apie kiek aukletoju grupeje.tai tiek kiek ir rasiau,bet sake jos susitvarko,vaikai darzeli silkiniai,jie klauso,daug priemoniu,zaislu,ner kada dukti,juos gi ugdo,moko visko,tai tu NESIJAUDINK

Skirtinguose darželiuose skirtinga tvarka, yra darželių, kuriose tik mišrios grupės (jas lanko vaikai nuo 3 iki 7 metų), yra darželių, kuriose vienos grupės mišrios, kitos ne ir yra darželių, kuriuose visos grupės suskirstytos pagal vaikų amžių.
Beje, dar pasiginčisiu apie vaikų skaičių. Jeigu sąraše yra 20 vaikų - nereiškia, kad jų tiek ir lanko - per ligų sezonus realiai būna apie 15 vaikų, tačiau prieina laikas, kai į grupę susirenka ir 20, ir 22 vaikai. Tai tada, atleiskit, tikrai auklėtoja nebepajėgi jų ugdyti - tuomet lieka tik vaikų dabojimas, kad galvų nenusisuktų.

Beje, dar pasiginčisiu apie vaikų skaičių. Jeigu sąraše yra 20 vaikų - nereiškia, kad jų tiek ir lanko - per ligų sezonus realiai būna apie 15 vaikų, tačiau prieina laikas, kai į grupę susirenka ir 20, ir 22 vaikai. Tai tada, atleiskit, tikrai auklėtoja nebepajėgi jų ugdyti - tuomet lieka tik vaikų dabojimas, kad galvų nenusisuktų.

QUOTE(BITUTE 27 @ 2005 04 15, 09:07)
BITUTE 27, 15 Bal 2005 - 09:07, parašė:
BITUTE 27, 15 Bal 2005 - 09:07, parašė: ![]()
Sveika pusk,matai del aukliu tai sutinku su tavim,as niekad nepalikciau vaiko nepazystamam zmogui
O del yvairaus amziaus,tai ne,tvarka ta pati,tiesiog man pasiseke,mano anyta dirba aukletoja,tai paima vaiki,pripratint nori prie darzelio.
Bet tu nesijaudink,as vakar kaip tik snekejau ir apie sk. vaiku, ir apie kiek aukletoju grupeje.tai tiek kiek ir rasiau,bet sake jos susitvarko,vaikai darzeli silkiniai,jie klauso,daug priemoniu,zaislu,ner kada dukti,juos gi ugdo,moko visko,tai tu NESIJAUDINK

Na, va, ir as buvau pas direktore pakalbeti tiek del vietos darzelyje, tiek kas ten vyksta. Kaip ir vadinasi menu mokykla, taip ir mokomi vaikai tiek piesti su profesionalia dailes mokytoja (ateina kaip ir destytoja is dailes instituto, jei nesumaisiau), tiek dainuoti (darzelis stengiasi dalyvauti dainu daineleje), yra teatro uzsiemimai - vaikai kuria spektakliukus, dalyvauja ivairiose sventese, renginiuose tiek kauno mieste, tiek ir uz jo ribu. Mergaites yra plastikos uzsiemimai, berniukams rekomenduojami karate (bet tik atskiri pratimai). Pinigu prireikia tada, kai jusu vaikas dalyvauja kazkokioje veikloje ir tam kad pvz pastatyti spektakly dekoracijai prireikia medziagos, tai visi susije teveliai susimeta. mokestis standartinis. Ugdymas kaip ir visuose kituose darzeliuosi, tik didesnis demesys skiriamas menams ir yra veikianciu ivairiu su tuo susijusiu bureliu.