GAL KAS TURIT ATSILIEPIMU KLAIPEDOS BIGE KUR YRA
teko daug kur pabuvoti, bet šiauliuose akropolyje pas fainiausias, smagiausias ir saugiausias, kauno megoje tai siaubo filmas , bent mažiukams
Sveikos, mamytes
Mane taip pat domina info apie Drugeli Vilniuje. Nuotrakose matosi, kad viskas nauja, tvarkinga... Gal kas nors jau svente ten gimtadieni Pasidalinkite ispudziais
Mane taip pat domina info apie Drugeli Vilniuje. Nuotrakose matosi, kad viskas nauja, tvarkinga... Gal kas nors jau svente ten gimtadieni Pasidalinkite ispudziais
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 11 18, 14:11)
o sventes ten rengiamos?
taip,yra dvi atskiros patalpos,bet i aikstele pas visus vaikai eina zaisti,bet man asmeniskai ten nelabai,cia tik mano nuomone
QUOTE(IrinaL @ 2010 03 23, 01:02)
Sveikos, mamytes
Kadangi niekas nieko mums nepapasakojo , tai užsukom patys pasižiūrėt.
Taip, tai visiškai naujas kambarys, viskas naujai supirkta. Nepalyginamai ramiau, nei dauguma kitu kambarių, gal kiek mažesnis visas kompleksas, bet už tad man pasirodė labai saugu, visada mačiau savo vaiką. Labai maloni savininkė, ji pati praktiškai visada ten būna, viską papasakojo, net su mūsų maže laipiojo, kol toji įsidrąsino. Pasikalbejom apie gimtadienių šventimus, nes greičiausiai ten ir švesim, jei nieko naujo neatrasim kur nors . Tai žaidimų kambarys rezervuojamas tik švenčiantiems, maistą galimą atsinešti ką nori, jei yra pageidavimai, gali pasiulyti kažkokių personažų. Nežinau, ka dar papasakot mums patiko Savo merginą vos ištraukėm namo eiti.
Laba, as irgi buvau uzsukus i ta Drugeli, bet be vaiko, netycia pamaciau, nes cia naujai visas pastatas ir visos parduotuves atsidare. tai ten tylu ir ramu. Zaide tik viena mergaite, bet kas prie jos buvo nezinau, maciau kazkokia moteris sedejo. Siaip atrodo jaukiai, man svarbu kaip cia rase, kad visada savo vaika matyciau, o cia is tikro taip ir yra, nes kambarys nera labai didelis, reiks kada su mazium uzsukti, vis vaikui nauja atrakcija.
Sveikos, na va, matau apleista temutė Aš kaip planavau, tai nuvažiavau apžiūrėti naujojo Boružėlių kambario... Na ką, visai patiko, kaip tik pataikiau į gimtadienį, bet ten šventę vaikai ir tėveliai nepyko ir leido apžiūrėti, administratorė faina, tuo metu ji vaidino vaikams. Pati žaidimo patalpa nėra labai jau didelė, bet buvo ten apie 10 vaikų, tai panašu, kad vietos užteko, tėveliams stalas irgi su minkšta dalim, mačiau didelių lego kaladžių, tu minkštų, pačios karstyklės nedidelės, bet, kaip sakė, darbuotoja, viskas taikyta maždaug iki 10 metų. Yra net du wc Galimybė pasišildyti maistą, išgerti šiltos arbatos, kavos... Ktoj patalpoj sakė vyks įvairi veikla... Na, man visai patiko, ai, labai patiko langų dekoravimas... O valandos kaina pažaidimui, mano nuomone, tikrai nedidelė, 5 litai...
Įdomu ar tasai žaidimų kambarys ir ar žinote ar tenai galima rengti gimtadienius ir ar jis yra Alytuje?
QUOTE(Daniux @ 2010 05 25, 21:00)
Įdomu ar tasai žaidimų kambarys ir ar žinote ar tenai galima rengti gimtadienius ir ar jis yra Alytuje?
Jei kalbat apie ta Boruėlių pievą, tai parašyta, kad Kaune, o puslapy parašyta, kad galima rengti ir gimtadienius
Mes sventem gimtadieni drugelyje Labai patiko. Visa patalpa buvo musu, pasaliniu zmoniu neleido, kambarys nera didelis, tai kiekvieas mate savo vaika ir ramiai galejo pasedet Tik va su personazu, siulyciau labai pagalvot, nes mes buvom uzsisake, bet vaikam visiskai jis nerupejo visi buvo uzimti savo reikalais sveciai buvo pagrinde 2-3 metai.
Įdomu, maniškė metinukė, kažin jai būtų ką veikt tokiame kambaryje ?
šiandien buvom apsižiūrėti neseniai atsidariusiame vaikų pramogų ir užimtumo centriukyje Boružėlių pieva (www.boruzeliupieva.lt), taigi galiu pasidalinti įspūdžiais:
patalpos labai jaukios ir žaismingos, jau lauke pasitinka boružėlių pievos motyvais išpieštos sienos, tie patys motyvai kartojasi ir patalpose. žodžiu, labai gražu patalpas sudaro žaidimų kambarys su karstyklėmis/čiuožyklomis/kamuoliukų baseinu + jame didelės poroloninės kaladės (sakyčiau, rojus mažiesiems statybininkams ), nemažos lego kaladėlės, guminiai arkliukai šokinėjimui, konstruktoriai, stalo žaidimai ir tt ir pan. čia galima švęsti vaikų gimtadienius, jie turi ir savo personažą Boružėlę, kuri gali pravesti vaikų šventę. beje, administratorė minėjo, kad bent jau vasaros metu tėveliai, kartu švenčiantys gimtadieniųs ar šiaip atvedę vaikus pažaisti, vaišinami kava arba arbata kita patalpa - tokia kaip klasė, ten, sakė, bus vykdoma ugdomoji ir edukacinė veikla. taip pat yra du vaikams pritaikyti WC bei patalpa su arbatinuku ir mikrobange.
man labai patiko tiek pats žaidimų kambarys, tiek ten dirbanti mergina - paliko labai šilto, puikiai bendraujančio ir mokančio elgtis su vaikais žmogaus įspūdį (buvau nuėjus su dviem - metinuke ir šešiamečiu, tai abu ją įvertino puikiai ).
patalpos labai jaukios ir žaismingos, jau lauke pasitinka boružėlių pievos motyvais išpieštos sienos, tie patys motyvai kartojasi ir patalpose. žodžiu, labai gražu patalpas sudaro žaidimų kambarys su karstyklėmis/čiuožyklomis/kamuoliukų baseinu + jame didelės poroloninės kaladės (sakyčiau, rojus mažiesiems statybininkams ), nemažos lego kaladėlės, guminiai arkliukai šokinėjimui, konstruktoriai, stalo žaidimai ir tt ir pan. čia galima švęsti vaikų gimtadienius, jie turi ir savo personažą Boružėlę, kuri gali pravesti vaikų šventę. beje, administratorė minėjo, kad bent jau vasaros metu tėveliai, kartu švenčiantys gimtadieniųs ar šiaip atvedę vaikus pažaisti, vaišinami kava arba arbata kita patalpa - tokia kaip klasė, ten, sakė, bus vykdoma ugdomoji ir edukacinė veikla. taip pat yra du vaikams pritaikyti WC bei patalpa su arbatinuku ir mikrobange.
man labai patiko tiek pats žaidimų kambarys, tiek ten dirbanti mergina - paliko labai šilto, puikiai bendraujančio ir mokančio elgtis su vaikais žmogaus įspūdį (buvau nuėjus su dviem - metinuke ir šešiamečiu, tai abu ją įvertino puikiai ).