Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidimų kambariai

QUOTE(Darfe @ 2013 09 10, 22:15)
Kas buvot ir sventet PC Panorama naujam kambary?


Man irgi idomu kokie atsiliepimai apie sita kambari
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2013 10 02, 12:00)
Man irgi idomu kokie atsiliepimai apie sita kambari



Mes viena sekmadieni nuvedeme savo mazaja i Panoramos kambari. Aplinka grazi.Zaidimai kaip ir smagus, didelis kompleksas laipiojimui, bet man asmeniskai labiau prie sirdies uzdari zaidimu kambariai. Gal todel, kad mano vaikui du metukai ir , paleidus ja i bendra zaidimu aikstele, tik ir ziurek, kad koks didelis vaikas jos nenustumtu, neuzgautu. Man nepatiko kad aikstele yra skirta vaikui nuo 2 iki 12 metu. Juk toks didelis skirtumas tarp siu metu. Kaip gali zaisti vienoje vietoje dvylikmetis ir dvieju metu maziukas? Maniske nuciuozia i kamuoliuku baseina ir is karto lekiu ja traukti lauk, nes 12 metu vaikas jau ciuozia ant galvos.
Labai daug zmoniu Panoramoje. Chaosas, o ne poilsis. Dideliems vaikams gal ir gera si vieta, bet maziukams...
Nesvesciau cia mazo vaiko gimtadienio ne uz ka, nes tikrai nepasedesite ir su draugais nepabendrausite. Tik lakstysite paskui savo vaika ir ziuresite, kad jo koks begantis didckis nenuverstu.
Atsakyti
Gruodžio 10 dieną darėme kalėdinį susitikimą Vilniuje, vaikų žaidimų kambaryje ,,Pramogų imperija" BIG'e. Buvo 6 vaikai, 5 mamos, iš jų visi vaikai ir dvi mamos susirgo noro virusu. Prieš tai gruodzio pradžioje pažįstama su dukrele irgi ten lankėsi, irgi susirgo. Smagu buvo apsilankyti, buvau pirmą ir paskutinį kartą
Atsakyti
sveikos..


man idomu, koki maista nesates i zaidimu kambari ax.gif
Atsakyti
SOS!! gal kas nesenei sventete kaino akropolio EUROOPA kambaryje? kaip ten su personazais ir seip kaip aplinka? galvoju ten daryti 2 gimtadieni, bet bus ir didesniu vaiku. galvoju apie koki gyvuna, bet neapsisprendziu kokia... gal kas pagelbesite? wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

mes sventeme 3 metuku gimtadieni privaciame darzelyje "Linksmieji čiauškučiai", jis yra silainiuose, laisvalaikio ir pramogu centre "Oazė". Tai patirtis tokia: del maisto ir gerimu niekas nieko nereguliuoja, neskis ka nori ir kiek nori, ateina darbuotoja kelios minutes iki pabaigos.
Atrodytu viskas gerai, bet: vaikai atbege sako: "mus ciuozykloj elektra krecia", pati nuciuoziau - tikrai, ciuozyklos viduje (ji kaip tunelis), yra kniedes, tai nuo ju elektra papurto, tai darbuotoju paaiskinimas toks: cia ne elektra, cia nuo rubu isielektrina… o kad vaikai bijo ir islipa is ten isielektrune, tai nieko tokio… zinoma sita zaidimu dalim nesinaudojom. Toliau komentarai: kokie vaikai, siaubas, dar tokio bardako niekad neturejom…. jausdama kalte, palikau arbatpinigiu 20 lt, tada isspaude sypsenele. toliau... pasigedom voko su 100 lt., ji vaikas laike renkose ir klazkur padejo, paskambinau, pasakiau - sake kai tvarkys paieskos, aisku nerado, na jeigu is vaiko dovanos pasipelnyti nori, tai pirmyn. O viska vainikavo fraze "atvaziuokit sumoket uz du zaisliu, kuriuos mes buvom PASLEPE virsuj, o jusu vaikai rado ir sulauze…" biggrin.gif
Atsakyti
Kokia jusu nuomone apie Minimuku namukus? gal kuri buvote? pasidalinkite prasau smile.gif
Atsakyti
Kaune Jonavos g. Prismoj nopi snopi žaidimų kambary viskas fainai, bet jau personažai omg omg. Teko matyti angry birds ir dabar kažkokį virtuvės šefo pasirodyma. Visiška nesamone ir pinigų lupimas. Dar taip prastai pasiruošusių reikėtų gerai paieškoti.

Atsakyti
"Saulute" zaidimu kambarys PC madoje, ar kas nors ten lankotes, ar sventet gimtadienius, tiek senam tiek dabar naujam su pieno baru, kokie atsiliepimai, butu labai malonu isgirst.
Atsakyti
Šventėme gimtadienį žaidimų kambaryje.

"Ledinukas". Pliusai:

+ jauku
+ užtektinai vietos
+ gražus interjeras
+ laipynės, batutas, čiuožinės, kamuoliukų baseinas ir t.t.
+ linksmas personažas
+ tėveliams labai patogi sofa thumbup.gif sėdi ir viską matai smile.gif

Neužskaitau, kad:

- šalta! Arti pagrindinio įėjimo, durys stiklinės varstomos ir tai nesueina tos plokštumos - košia šaltis doh.gif Vaikai sušyla, per visur traukia.
- Jei vaikas nori į WC, žaidimų kambario patalpose jo nėra. Reikia eiti per tą šaltą koridorių, kur lauko durys varstosi į bendrą visų aplinkinių parduotuvių WC (tikrai nepasižyminčiu tvarka ir kvapeliu).
- Aplinka aplink pastatą irgi "nuspjaudyta, pilna kancarų ir t.t." - bet žinoma, čia jau ne žaidimų kambario problema, o apskritai tos vietos problema.
Atsakyti
Gal yra mamyciu kurios svente su vaikuciais gimtadieni Vilniaus Saulute Vaikams Ogmios Mieste ax.gif Laukiame atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes pernai sventeme gimtadieni PC "Panorama" "Pasaku Salis":
Pliusai:
--Nemazai erdves
--Spalvinga
--Didesniems vaikams yra kur palaipioti, mazesniems-atskiri mini kambareliai
--Galimybe paciam atsinesti torta
--Yra kur pasedeti suaugusiems kol vaikai zaidzia zaidimu erdveje

Minusai:
--Vienas nedidelis WC visiems..Kai vyksta keli gimtadieniai vienu metu ir uzsimano vaikai i tualeta,susidaro nemaza eile ir vaikams tiesiog tenka laukti.
--Galetu buti idomesne personazu programa

Visumoje sis kambarys mums patiko. Su 1metuku vaikuciu nesvesciau,bet jau nuo kokiu 3-4 metu drasiai. Vienu metu vyksta du gimtadieniai ir mums nelabai trukde kiti vaikai 4u.gif
Atsakyti