Įkraunama...
Įkraunama...

Daujotas

QUOTE(dia.dia @ 2008 02 08, 09:27)
Suzinoti, ar daug toki varda nesioja Lietuvoje. Man jau kaip ir atsake i si klausima anksciau.

ga tarp vyresnių žmonių turėtų būt šiek tiek dažnesnis g.gif ax.gif . bet vaikis. com turi statistiką tik nuo 1992 m
Atsakyti
man tai nelabai sis vardas blush2.gif skamba, kaip nujotas blush2.gif
Atsakyti
net nezinojau tokio vardo schmoll.gif visai nieko rolleyes.gif
Atsakyti
NEPATINKA schmoll.gif
Atsakyti
Nesu girdejusi tokio vardo g.gif o pavarde tokia zinau, mano buves bendrakursis rolleyes.gif O kaip sutrumpintai?
Atsakyti
As darzely dirbu tai zinau toki vaikiuka Daujota dbr jam 4m. bet kad kazinau man is pradziu tai nelabai buvo, bet paskui pripratau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiukee @ 2008 02 10, 19:01)
As darzely dirbu tai zinau toki vaikiuka Daujota dbr jam 4m. bet kad kazinau man is pradziu tai nelabai buvo, bet paskui pripratau rolleyes.gif

O kokiam cia mieste?
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2008 02 06, 17:27)
labai gražus vardas. ir labai retas - nuo 1992 m užregistruoti tik 4 Daujotai: 1 - 1997m (čia turbūt taviškis), 1 - 2002 m, 1-2003 m., ir 1 - 2006 m.

mamuliukai,o gal galite parodyti kur galima pažiūrėti kiek kokių vardų kada registruota???Na kur ten ta registracija parodoma???
kažkada knisau, bet neradau.
O taip rūpėtų, kad nebūtų pats naudojamiausias
Atsakyti
QUOTE(Renatulis @ 2008 02 11, 18:35)
mamuliukai,o gal galite parodyti kur galima pažiūrėti kiek kokių vardų kada registruota???Na kur ten ta registracija parodoma???
kažkada knisau, bet neradau.
O taip rūpėtų, kad nebūtų pats naudojamiausias

ingalp minejo, jog www.vaikis.com galima pasiziureti vardu registracija. As ir dukters zvilgtelejau varda. Idomu tongue.gif
Atsakyti
Gal ir neminėsiu, su kuo vardas Daujotas rimuojasi ir asocijuojasi...
Atsakyti
negražus
Atsakyti
deja ir man sis vardas asocijuojasi su genetiniu sutrikimu...
Atsakyti