Mano sunaus vardas - Daujotas. Labai retas, senas lietuviskas vardas. Dabar yra paplitusi pavarde. Kol kas dar nesutikau, netgi niekur nesu girdejusi berniuko ar vyro siuo vardu Atsiliepkite, jei jusu seimoje ar pazistamu rate yra asmuo siuo retu vardu
QUOTE(dia.dia @ 2008 02 06, 15:05)
Mano sunaus vardas - Daujotas. Labai retas, senas lietuviskas vardas. Dabar yra paplitusi pavarde. Kol kas dar nesutikau, netgi niekur nesu girdejusi berniuko ar vyro siuo vardu Atsiliepkite, jei jusu seimoje ar pazistamu rate yra asmuo siuo retu vardu
mano kaimynu pavarde tokia bet kaip vardas man taippat grazus
Papildyta:
[quote=dia.dia,2008 02 06, 15:05]
Pavardę tai žinau , o vardą tik čia pirmą kartą perskaičiau.
QUOTE(ingalp @ 2008 02 06, 18:27)
labai gražus vardas. ir labai retas - nuo 1992 m užregistruoti tik 4 Daujotai: 1 - 1997m (čia turbūt taviškis), 1 - 2002 m, 1-2003 m., ir 1 - 2006 m.
Zinojau, kad vardas labai retas, bet kad tik 4 Daujotai uzregistruoti
Vieno profesoriaus VU chemijos fakulteto pavardė Daujotis. Vardo Daujotas negirdėjau, bet problemų su "ach kox populiarus" tikrai nebus. Gražus vardas. Man gražiau už Danielius, Gabrielius ir Matus...
Daujota, Daujotas (11.29) lietuvių: dau- (daug) + jot- (joti) daug jojęs, nukeliavęs
Esu girdejusi, vardas retas grazus.
Nebijok yra ir kitu vardu kurie skamba kaip pavardes
Vardas gražus, senas, lietuviškas. Viskas su juo gerai
BET... o kokia temos prasmė?
QUOTE(rytoj @ 2008 02 08, 00:13)
Vardas gražus, senas, lietuviškas. Viskas su juo gerai
Suzinoti, ar daug toki varda nesioja Lietuvoje. Man jau kaip ir atsake i si klausima anksciau.