Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai 2dalis

QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 05 09, 16:47)
nežinau koks sienų storis pas juos namuose, bet toj sienoj kur 2 m virtuvės nesiūlyčiau daryti, nes kai mamytė atsuks vandens čiaupą - vaiko kambaryje girdėsis vamzdžiu bėgantis vanduo.
aišku, dar reikėtų išsiaiškinti,kur yra vintiliacinės angos, kad pasistatyti gartraukį. paprastai jie būna tose sienose,kur yra už jų laiptinė, bet šiuo atveju virtuvė visai kitam gale, tai įdomu ar kambaryje yra ventiliacinės angos palubėse?

Kaip ir nieko nesigirdi ir nemaiso joks garsas, kai indus plauni schmoll.gif ir niera pati storiausia - vieno murinio blokelio plotis. Mums buvo daugiau svarbu jau ne pati garso izoliacija - o vaikui atskira erdve - tai manau mums pavyko rasti optimaliausia sprendima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalie @ 2008 05 11, 02:18)
Kaip ir nieko nesigirdi ir nemaiso joks garsas, kai indus plauni schmoll.gif ir niera pati storiausia - vieno murinio blokelio plotis. Mums buvo daugiau svarbu jau ne pati garso izoliacija - o vaikui atskira erdve - tai manau mums pavyko rasti optimaliausia sprendima mirksiukas.gif

aš irgi už atskirą erdvę vaikui

o dėl garso, tai matyt mūsų namas toks popierinis, nes kaimynė už mūsų svetainės sienos įsirengė virtuvę, tai kai pradeda indus plauti doh.gif o toj vieto pas mus telikas kaba, tai kartais tenka pasigarsinti
Atsakyti
rolleyes.gif Sveikutės,
Ir aš noriu jūsų patarimo kaip geriau įsirengti kambariuką, kuriame mes su vyru miegosime, bus mano mokinukės mokymuisi skirta vieta ir kaip ir poilsiui skirtas TV ?
Kambario plotas 12.4 kv.m., trumpoji siena 2,80, o ilgoji 4.38
Trumpojoje sienoje prie pat sienos yra įėjimo durys, o priešingoje trumpojoje yra arkinis langelis 1,0 m x 1, 20 irgi beveik prie sienos, gal kokį 40-50 cm nuo sienos g.gif
Viena ilgoji siena be nieko vientisa, o priešinė turi langą beveik per vidurį.
Kaip čia viską susidėlioti neįsivaizduoju...
Galvojau gal prie ilgosios sienos lango statyti darbo stalą, o kur statytis lovą (sofą ? kampo jau nenoriu, tik užsigremėzdiną kambarys o naudos tiek kiek ir iš sofos...)
Kaip įsirengti apšvietimą.
Kažkur skaičiau, kad kambario centre esantis šviestuvas mažina erdvę...
Gal kuri matėte kokių idėjų ?
blink.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas,
nezinau ar cia i tema, bet mes irgi gyvename mazame bute ir dabar laukiame trecios dukrytes. Turime svetaine, miegamaji ir dar viena nedideli kambari, kuris dar neirengtas... Kadangi vietos mazai, noreciau vaikams nupirkti tokio tipo lova
user posted image
Tik man labai idomu ar patogu ta trecia issitraukianti lova? Ar nebus taip, kad kiekviena karta kai noresim sukisti ta lova po apacia reikes pirma viska nukloti g.gif Gal kuri esat gyvai maciusi, ar net bandziusi toki dalyka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija23: 16 birželio 2008 - 12:51
Man tai klausimas kilo dėl tos spintos viršuje, ar būtų galima pasiekti taip aukštai sukabintus rūbus g.gif O dėl trečios lovos, tai manau, kad su visais patalais ji gal ir netilptų sulysti vidun. Nebent tarpą didesnį būtų galima padaryt. Ir dar: ar patogu būtų išlipti iš lovos žmogui, kuriam kelią trukdytų šalia miegantis, toje ištraukiamoje lovoje? Nebent per kraštą kaip nors būtų galima išlipti...
Šiaip, gražūs baldai bigsmile.gif
Atsakyti
žinau šeimą, kuri tris vaikučius taip guldo tokioj lovoj, šiaip nedidelėj erdvėj tikrai geras variantas, kas dėl išskleidimo ir sukišimo atgal tai nežinau tiksliai kaip veikia, bet šiaip jie pirkiniu gžiaugiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu butukas irgi jau ruosiamas remontui ir nusprendem isgriauti balkono siena taip padidindami erdve,bet dar noretume isideti vitrininius langus(isistiklinti balkona iki zemes),gal kam nors yra teke taip daryti?ar daretes projektus?kiek kainavo? 4u.gif g.gif
Atsakyti
Labas, musu 3 asmenu seima,gyvena nuomuojame 21kv.m butukyje,patikekit sutilpti labai sunku schmoll.gif Kraustitis nesinori i didesni nes cia ir seimininkas geras, beto ilgai jau gyvenam ten ir nuoma nera didele, tai ir sukames kaip galim ax.gif o taip noretusi daugiau vietos. bigsmile.gif Virtuvyte musu labai mazyte, telpu tik as viena, bet jau kilo daug minciu kaip padaryti erdvesne, viena is ju prie palanges pritvirtinti lenta ir gautusi toks ilgas staliukas, kur butu galima valgyti ir nesiojama kompa pastatyti. kambarys irgi nedidelis su tokiu susiaurejimu kur esu irengusi sunaus kmpeli, ten stovi jo lovyte,komoda, zaislu lentyna.Planuojam pirkti kita lovyte kad uzimtu maziau vietos, tokia kur kaip foteliukas sedet, o kai miegot isitraukia stalcius ir atsilenkia kitas galas, ar geriau pirkt dviaukste lova, bet tokia kur virsui miegama, o apatinis aukstas laisvas, ten ir zaisti galima ir komoda pastatyti, tai va niekaip neapsisprendziu, nes reik isspausti kuo daugiau vietos, nes noriu pas ji dar italpinti mini staliuka su kedute, tai gal kas turi geru ideju kaip tai padaryti g.gif laukiu patarimo ir del tokio mazycio butuko erdviu panaudojimo, nieko negraunant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Enriko mama @ 2008 06 20, 23:15)
Labas, musu 3 asmenu seima,gyvena nuomuojame 21kv.m butukyje,patikekit sutilpti labai sunku  schmoll.gif  Kraustitis nesinori i didesni nes cia ir seimininkas geras, beto ilgai jau gyvenam ten ir nuoma nera didele, tai ir sukames kaip galim  ax.gif  o taip noretusi daugiau vietos.  bigsmile.gif  Virtuvyte musu labai mazyte, telpu tik as viena, bet jau kilo daug minciu kaip padaryti erdvesne, viena is ju prie palanges pritvirtinti lenta ir gautusi toks ilgas staliukas, kur butu galima valgyti ir nesiojama kompa pastatyti. kambarys irgi nedidelis su tokiu susiaurejimu kur esu irengusi sunaus kmpeli, ten stovi jo lovyte,komoda, zaislu lentyna.Planuojam pirkti kita lovyte kad uzimtu maziau vietos, tokia kur kaip foteliukas sedet, o kai miegot isitraukia stalcius ir atsilenkia kitas galas, ar geriau pirkt dviaukste lova, bet tokia kur virsui miegama, o apatinis aukstas laisvas, ten ir zaisti galima ir komoda pastatyti, tai va niekaip neapsisprendziu, nes reik isspausti kuo daugiau vietos, nes noriu pas ji dar italpinti mini staliuka su kedute, tai gal kas turi geru ideju kaip tai padaryti  g.gif  laukiu patarimo ir del tokio mazycio butuko erdviu panaudojimo, nieko negraunant  ax.gif

spėju, kad mūsų butukai vienodi wink.gif
dėl lovos vaikui, yra tokia dviaukštė apačioje su staliuku ir spinta, o laiptuose stalciukais parduotuvėj Jysk, nežiūrėjote?
man atrodo neblogas variantas mazoje erdveje.

mes tai kaupiames ir laika ir santaupas tam, kad visgi vaikui erdve padaryt is virtuvytes.
Atsakyti
Reiks nuejus pasiziureti,gal mums ir tiks, man svarbiausia kad kuo daugiau vietos utu vaikui, kad jis galetu laisvai zaisti, ir savo turta kur turetu pasidet. Ateityje planuojam isigyti didesni busta tai butinai irengsiu sunui atskira jo kammarerli smile.gif
Papildyta:
Beja Vijole,gal turi irengusi savo vaikucio kampelio nuotrauku, labai smalsu pamatyti kaip galima irengt kampeli tokoije mazoje erdveje, g.gif gal pasisemciau kokiu ideju, jei gli ikelk cia ar atsiusk man eedituks@gmail.com bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enriko mama @ 2008 06 21, 14:45)

Beja Vijole,gal turi irengusi savo vaikucio kampelio nuotrauku, labai smalsu pamatyti kaip galima irengt kampeli tokoije mazoje erdveje, g.gif  gal pasisemciau kokiu ideju, jei gli ikelk cia ar atsiusk man eedituks@gmail.com  bigsmile.gif

kolkas viskas bendroj erdvėj, turi savo lovytę, komodą, žaislų vietą, kėdutę, bet griežtai neatskirta, nes mažiukė dar, bet jau pasvajoju apie pertvarkymą.
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2008 02 06, 13:41)

Tesiant tema apie 2 kamb. maza butuka, tai galiu pasakyti tik tiek kad visos erdves yra prapleciamos ir sumazinamos spalvu, teksturu, ornamentu, piesiniu pagalba. Antroje eileje eina: baldai ir interjero elementai, bei ju isdestymas patalpoje. Trecioje langai, erdviu paskirstymas sienomis... mirksiukas.gif Stai i kuriuos klausimus turetum atsakyti sau o po to tik imtis remonto plano thumbup.gif
Atsakyti