Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai 2dalis

Cia keletas foto is zurnalu (sorry, uz prasta kokybe)....mazoms erdvems

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Natalie @ 2008 02 19, 18:40)
Vakar nufotkinau vaiko kambariuka, bet kolkas ideti i zinute negaliu, tai siuo adresu galima paziureti kaip atrodo musu 5m2 4u.gif vaiko kambarys

http://public.fotki.com/NatalijaM/

Jetus koks grozis wub.gif o kas ta paveiksla ant sienos tape? patys ar ten kokie tapetai?

Papildyta:
Knygu lentynas daryti virs langu:

user posted image

O virs duru:

user posted image
Atsakyti
virtuves labai fainos paskutines iliustruotos idejos
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 02 20, 22:54)
Na lovos, kuri tiktų ir svečiams ir miegui tai aš tik kokį išskleidžiamą kampą įsivaizduoju arba tuos baldus transformerius, o jei paprastą lovą dėti didelę tai kažkaip svečiams prisėsti nesigaus jau taip normaliai g.gif Pas mus tai kampas: didelis, svečiai gali prisėsti ant suskleisto ax.gif

ačiū už patarimą
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 20, 14:53)
Virtuvė mažam butui
user posted image

Merginos o jus atsidarykite puslapi is kurio sita fotke paimta http://www.takmieszkam.pl

ten lenku dekoro ir interjero zurnalas interneta. na lenkiskai suprasti nebutina bet paveisklelisu pasiziurejus neblogu ideju pasisemti galima smile.gif Yra netgi buto rekonstrukciju planu pvz. ir pan smile.gif
Atsakyti
[quote=Natalie,2008 02 13, 11:40]
Sveikos 4u.gif
Jau buvau rasiusi, jog turime nedideli butuka apie 25 m2. Gyvename trise.

Mane labai suzavejo kaip jus sprendziat mazo butuko problema 4u.gif .
Butu idomu pamatyti jusu butuko planeli ax.gif
Beje, vaiko kambariukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2008 02 22, 12:22)
Merginos o jus atsidarykite puslapi is kurio sita fotke paimta http://www.takmieszkam.pl

Šaunuolė mirksiukas.gif Aš pati neturiu laiko, naršaus dėl savęs, tai jei ką randu, tai įmetu. Nes mano pačios tai čiuo metu didesni poreikiai ax.gif
Atsakyti
Pas mus butukas 28 kv.m. Na as galvojau, kad jis miniatiurinis, bet atrodo kad galima issitekti ir 18-oje kvadratu. thumbup.gif Mes siuo metu kaip tik atliekam remonta-griovima. Sujungem virtuves, koridoriaus ir svetaines erdves, o miegamojo problema spresim bandydami pasigaminti lova istraukiama is spintos. Spinta bus pagal visa siena priesais langa (3,79m) - stumdomosiomis durimis iki lubu, kur susidesim drabuzius, patalynes, siurblius, o uz vienu duru dar slepsim ir lova. Taip turesim miegamaji, virtuve, ir 15 kv.m. svetaine
Atsakyti
[quote=Blue_rose,2008 02 21, 00:25]
Jetus koks grozis wub.gif o kas ta paveiksla ant sienos tape? patys ar ten kokie tapetai?

Tai yra tapetai 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Tamsiam kambariukui gera lentyna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 02 22, 18:38)
Tamsiam kambariukui gera lentyna  bigsmile.gif

mes va kaip savo tamsų buvom sutvarkę:
user posted image

šiaip man patiko ši sistema.. galima ir aukščius keist...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 02 22, 21:38)
mes va kaip savo tamsų buvom sutvarkę:

Viskas labai gerai, tik man reikia skersinio, kur galeciau nesezoninius rubus pasikabinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalie @ 2008 02 15, 10:11)
Sveika,

Perkelti viska galima. Mes irgi turejome dujas, bet kai nuejome i Lietuvos dujas, tai mums neleido perkelti dujas i gyvenamaja patalpa, nes nera dar vieno kambario, kuriame mes miegotume. Nes pagal taisykles, negalima miegoti toj pacioj patalpoj, kur yra dujos. Jums turetu duoti leidima, nes dar yra viena patalpa, kuria galite nurodyti kaip miegui. Bet dar reikalingas bus tam projektas: ji reikes uzsakyti tam leidimus turinciose firmose. Tas projektas pries daugiau kaip 2 metus kainavo apie 800 Lt. Dabar tikriausiai bus pabranges.  ax.gif

Norėjau paklausti, o kaip su garintuvu, juk nėra jokios ventiliacinės angos
Atsakyti