Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai 2dalis

QUOTE(netarsiu @ 2009 11 08, 21:13)
Sveikos,
Ruošiuosi persikraustyt į mažiuką 24kvadratų butuką. Gal galėtumėte minčių pamesti kaip įsitekti į šią mažą erdvę. Po ilgų žiūrinėjimo šitos temos ir kitų, nusprendėm, kad teks pirkti kampinę sofą.
Štai buto mini planelis (kambarys plačiausioj vietoj 3m, siauresnej 2,6, per ilgį 5,7 m kažkur)
http://www.ipix.lt/images/37846348.jpg

Nežinau, kur dėti skalbinių dėžę ir kaip padaryti, kad šaldytuvas neužstotų visos šviesos.

Žinau šitokius butukus- apsisukt nėra kur. Bet pas jus yra nemažas balkonas, tad dėžę galima ir ten pastatyti. Su šaldytuvu, jei jis didelis, tikrai problema. Bet koridoriuj, mes savo pažįstamiems patarėm ir jie taip pasidarė- į kampuką pasigamino kampinę spintą- telpa daugiau
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 11 07, 10:57)
kokos grazus miegamojo spalvu derinys. ax.gif O kiek uz lova mokejote. Ar patys sviestuvus prisitvirtinote ar?

Aciu wub.gif Kiek atskirai lova kainavo, tai negaliu pasakyt, nes ir lova, spinta ir kompiuteriui staliuka mes dareme kartu pas ta pati baldininka. Bet kai snekejau su baldininku apie pageidavimus lovai, tai jis man sake, kad groteles apie 400 kainuos, ciuzinio pakelimo mechanizmas apie 300lt berods, galvugalis, aptrauktas medziaga, vel apie 200lt. Vienu zodziu, isivaizduoju, kad lova kainavo iki 1500lt blush2.gif O sviestuvus prisitvirtinome patys, nor projekte ir buvo numatyta, kad ten kabos sviestuvai. Tik sviestuvu gal norejosi siek tiek kitokiu, bet turejom namie tokius "palikiminius" sviestuvus, tai galvojam, kad nera jau taip blogai mirksiukas.gif

QUOTE(rimulia12 @ 2009 11 07, 22:23)
monce* tikrai puikiai igyvendinot idėja thumbup.gif , nieko neprikiši thumbup.gif

Aciu ax.gif

QUOTE(briga1 @ 2009 11 08, 21:23)
kaip fainiai  wub.gif o kokia ten sienu apdaila, ant kurios naktines lempos kabo?  g.gif

Ten lovos galvugalis aptrauktas medziaga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglyte @ 2009 10 09, 19:55)
Na ir dar smile.gif Kadangi gyvename mazame (28kv. m) 1 kambario butukyje, isnaudojome balkona dar vieno "kambariuko" - relaksacijos vietos pertvarkymui. Abipus prikabinome lentynas, kur pintinese laikome ivairius retai naudojamus daiktus:

user posted image

Labai šaunu wub.gif . O kaip su drėgmės kaupimusi ant sienų ar dar kur nors šaltuoju metu? Aš irgi noriu balkoną sutvarkyt į kambariuką, bet kažkaip mastau, ar nepradeda ten pelėsis kauptis nuo drėgmės, juk nešildoma tai vietele. Kaip jūsų sofkutė laikosi per žiemą?
Atsakyti
Man irgi idomu apie balkono irengima, musiskis nemazas. Kaimynai maciau, net kambariukus isirengia, sildomus. Gal kas daretes, bais idomu butu, kainos, techniniai dalykai.
Atsakyti
QUOTE(monce* @ 2009 11 10, 14:56)
Ten lovos galvugalis aptrauktas medziaga mirksiukas.gif

geras, net nesupratau biggrin.gif grazu 4u.gif
Atsakyti
Užmačiau man labai mielą itališkų baldų kolekciją - dviaukščiai baldai mažoms erdvėms 4u.gif
http://arttele.lt/20...mazoms-erdvems/
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2009 11 27, 12:48)
Užmačiau man labai mielą itališkų baldų kolekciją - dviaukščiai baldai mažoms erdvėms  4u.gif

Įdomūs, bet tokių baldų nėra pas mus .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzdziuks: 27 lapkričio 2009 - 17:22
QUOTE(zvaigzdziuks @ 2009 11 27, 18:15)
Įdomūs, bet tokių baldų nėra pas mus .

Tiesa pasakius tikrai nesidomejau ar ju yra ar nera Lietuvoje blush2.gif
Bet manau labai patikius, kuriai nors is pateiktu ideju gudragalvis lietuviu meistrelis galetu sukonstruoti ka nors panasaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2009 11 27, 13:48)
Užmačiau man labai mielą itališkų baldų kolekciją - dviaukščiai baldai mažoms erdvėms  4u.gif

thumbup.gif nerealios idejos
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2009 11 27, 12:48)

Idėjos išties geros, bet manau praktiškai galima panaudoti tik butuose su aukštomis lubomis. O standartiniuose butuose, tai gal sudėtingiau ax.gif , nebent labai nedaug kelti tas lovas...
Atsakyti
sveiki,

gal kas ismananti patartu,kaip siuo atveju logiskiau,pigiau ispresti vaiko kambario prablema,minciu kyla ivairiu-arba paskirti 13.95 m2 dabartini miegamaji ir miegama zona,kad bent jau dvidule lova tilptu irengti dabartines virtuves puseje su langu,tokiu atveju virtuve taptu miniatiutrine ir be lango,apjungta su svetaine,nors kaip virtuve isdestyti-nebeisivaizduoju...
Arba vaiko kambariukui skirti ta dali...
Kaip patogiau siuo atveju?Kokias reiketu daryti pertvaras,kur irengti isejima?
Idedu 59.47 m2 buto plana:
user posted image
Atsakyti
xde, o lubos aukstos? blush2.gif mastau.gif
Atsakyti