Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai 2dalis

QUOTE(Sirvita @ 2009 08 16, 17:59)
cia nieko kito kaip lentynas neisivaisduoju schmoll.gif
bet atviru ju nepalikciau, butinai reikalingos dureles.
Daryciau sviesias, kokio matinio stiklo dureles, lengvesnis baldas atrodytu

kitas variantas, sakyciau pats geriausias  smile.gif  perkratyti ta sienine spinta ir atlaisvinti vieta reikalingiems rubams mirksiukas.gif

Dar kitas variantas - lova statyti prie lango  g.gif
bus laisva visa siena  mirksiukas.gif

ta spinta vos ne pramonine,jei ir rasciau kampeli ispurcius kazka,butu ziauriai nepatogu naudotis doh.gif na kogero teks dairytis lentynu,tik galvojukuo cia uzdengti ir is kurios puses daryti priejima,aisku del patogumo noretusi ne tokiu giliu,o kaip tik platesniu,bet nelabai patogu butu pastoviai koja kelti ant lovos norint ka issimti.na lendu i interneta,ieskau kokiu minciu,siaip gal didziausias dabar klaustukas kuo jas uzdengti? kazka tokio tipo kaip ruletas,uzuolaida ar panasiai,neturi pasiulymo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2009 08 16, 04:55)
sveikos visos  4u.gif  ,na uzsukau ir as cia,nes nebeapsikenciu.kambarelis mano nedidelis,viska kazkaip susitalpinu,bet tragedija-kur susideti rubus.neturiu kur,neinau ar stebukla koki pasiulysite,bet gal turite kokiu minciu,ar nuotrauku?jei kuri apsiimtu padeti sugalvoti,galeciau pabraizyti daugmaz,kur yra bent kazkiek laisvos vietos ar panasiai.kazkokiu padriku minciu lyg ir turiu,vis delto reikia draugo,patarejo  blush2.gif  naudodamasi paieska meginau ieskoti patarimu,bet mano atvejui neradau,tai laukiu labai draugisku ir isradingu mamyciu pasisakymu  mirksiukas.gif

As ir turiu gilia spinta ir jei siandien kas leistu ja is naujo persidaryti tikrai nesidaryciau daug lentynu, nes gilios lentynos yra labai nepatogu schmoll.gif Pasiteisino tik viena gili lentyna aukstai (patalynei) ir pora pacioj apacioj (nedaznai naudojamiems daiktams pvz.: tasems).

As rekomenduociau:
pora horizontaliu stulpu ir daug vieliniu pakabu (nes jos ploniausios) rubam sukabinti. Virsuj viena arba dvi gilias lentynas ir du-tris stalciukus apatiniams, kojinems apacioje (nes gilus stalciai yra patogu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienintelevitali @ 2009 07 27, 15:50)
Sveiki, o as susiduriau su kur kas ratuotesne problema  biggrin.gif susitvarkem savo 16kv kambariuka, viskas grazu, bet iskilo dilema: ka daryt su dviraciais? koridoriuj pastatem drabuziu spinta, kad kambarys butu laisvesnis, tai ten vietos ner, o galimybes laikyt rusyje ar kokiam sandeliuke cia nera, balkonas neistiklontas, tad irgi netinka. Kur jus laikot savo dviratukus, gyvendami mazose kisenese?  ax.gif

Būna dviračių kabyklos - užsikabina, ir su skriediniu paskelia į viršų, palubę. Pažįstamas taip laikė savo mažučiame bute pakabintą wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2009 08 19, 14:03)
Būna dviračių kabyklos - užsikabina, ir su skriediniu paskelia į viršų, palubę. Pažįstamas taip laikė savo mažučiame bute pakabintą wink.gif

Na bet čia dar priklauso nuo rajono ir nuo aukšto, kuriame gyvenate. Yra vietu, kur ir iš antro aukšto 'ant metalo' viską iš balkono ištempia.
Atsakyti
QUOTE(strykt @ 2009 09 07, 15:54)
Na bet čia dar priklauso nuo rajono ir nuo aukšto, kuriame gyvenate. Yra vietu, kur ir iš antro aukšto 'ant metalo' viską iš balkono ištempia.

Pas mane antras aukstas. Is buto gal ir nepavogtu, bet palubej pakabintas butu matomas kaip ant delno is gatves unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man irgi reikia patarimo dėl mažų erdvių. Mūsų virtuvė nėra labai maža, bet erdvės nesinorėtų užkrauti stalu, bet jis tikrai reikalingas. Gal kas nors matėt kokį ištraukiamą ar montuojamą prie sienos ir susiskleidžiantį stalą?
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 10 07, 09:22)
Sveikos,
Man irgi reikia patarimo dėl mažų erdvių. Mūsų virtuvė nėra labai maža, bet erdvės nesinorėtų užkrauti stalu, bet jis tikrai reikalingas. Gal kas nors matėt kokį ištraukiamą ar montuojamą prie sienos ir susiskleidžiantį stalą?

maciau vokeje toki sudedama stala tvirtinama prie sienos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 10 07, 08:22)
Sveikos,

ikejoj buvau uzziurejusi kelis variantukus
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 10 07, 10:46)
maciau vokeje toki sudedama stala tvirtinama prie sienos. 4u.gif

Ech... Vokietijoje smile.gif

QUOTE(*Rūta* @ 2009 10 07, 12:09)
ikejoj buvau uzziurejusi kelis variantukus

O būtinai reiks ten nuvažiuoti, dėkui. O kur ji randasi? Internete randu, kad LT parduotuvės jie neturi biggrin.gif
Radau, kad galima atsiimti iš Vilniaus iš sandėlių, o Kaune nėra? Niekas nežinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keiti: 07 spalio 2009 - 11:17
QUOTE(Keiti @ 2009 10 07, 12:16)
Ech... Vokietijoje smile.gif
O būtinai reiks ten nuvažiuoti, dėkui. O kur ji randasi? Internete randu, kad LT parduotuvės jie neturi biggrin.gif
Radau, kad galima atsiimti iš Vilniaus iš sandėlių, o Kaune nėra? Niekas nežinot?

Ne Vokietijoje, o VOKEJE ( turbut kad cia http://www.voke3.com/)

O artimiausia IKEA yra Varsuvoj 4u.gif
Atsakyti
Taip, turejau omeny VokeIII
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2009 10 07, 14:16)
Ne Vokietijoje, o VOKEJE ( turbut kad cia http://www.voke3.com/)

doh.gif

QUOTE(janna @ 2009 10 07, 22:30)
Taip, turejau omeny VokeIII

doh.gif

Reiktų atsimerkti lotuliukas.gif
Atsakyti