QUOTE(Sirvita @ 2009 08 16, 11:35)
Mano galva, vienintele iseitis - sienine spinta. Nors ir ta man per maza, tai patalyne ir ranksluoscius sekcijoj apgyvendinau
Butinai sekcija keisiu i tipo indauja, be jokiu permatomu stiklu

tam kad kuo talpiau sudeciau savo turta, nes kai uz stiklu rikiuoji taigi daug neprikrausi
palei visa viena siena jau stovi spinta stumdomomis durimis,bet joje mano daiktams nera nei kruopos vietos

tai galvoju isnaudoti plyselius pvz.tarp lango ir lovos, ar ore kur daryt kazka pakabinamo, kaip spinteles ar panasiai.net nezinau,norisi ir kad patogiai butu ranka pasiekaiami visi drabuziai,bet nera vietos,o stabeliuoti vienus ant kitu pakampese ir kai reikia nersti,isversti viska jau iki gyvo kaulo atsibodo.besnausdama sugalvojau toki varianta, gal isnaudoti ta tarpeli tarp lango ir lovos,pabraiziau daugmaz kad susidarytumet vaizda,perdaug nesistengiau dailinti,svarbu suprasti
... 
ar realu pasidaryti kazka turint vietos kampe (gylio 77cm ir ilgio 44cm) ? Galvojau apie lentynas,tegu buna nemazai i auksti,virsuje kur sunkiau pasiekiama gal deciausi maziau nesiojamus drabuzius,o patogiam auksty-dazniau.kad neuzimti dar papildomos vietos,vietoj darinejamu dureliu gal pasidaryti kazka alia zaliuziu tipo/bambukiniu uzuolaidu ar pritaikyti kaip ir uzuolaida,kad nebutu tie rubai plika akimi matomi,bet vistik lengvai pasiekiami