Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai 2dalis

user posted image

user posted image
Atsakyti
gal kas griovet sandeliuko siena, esancia koridoriuje ir daretes drabuzine? butu idomus atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
Sveiki, o as susiduriau su kur kas ratuotesne problema biggrin.gif susitvarkem savo 16kv kambariuka, viskas grazu, bet iskilo dilema: ka daryt su dviraciais? koridoriuj pastatem drabuziu spinta, kad kambarys butu laisvesnis, tai ten vietos ner, o galimybes laikyt rusyje ar kokiam sandeliuke cia nera, balkonas neistiklontas, tad irgi netinka. Kur jus laikot savo dviratukus, gyvendami mazose kisenese? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienintelevitali @ 2009 07 27, 15:50)
Sveiki, o as susiduriau su kur kas ratuotesne problema  biggrin.gif susitvarkem savo 16kv kambariuka, viskas grazu, bet iskilo dilema: ka daryt su dviraciais? koridoriuj pastatem drabuziu spinta, kad kambarys butu laisvesnis, tai ten vietos ner, o galimybes laikyt rusyje ar kokiam sandeliuke cia nera, balkonas neistiklontas, tad irgi netinka. Kur jus laikot savo dviratukus, gyvendami mazose kisenese?  ax.gif

musu kaimynai kazkaip kabina balkone ratais i virsu, net nzn tiksliai, kaip g.gif
Atsakyti
o kodel cia taip tuscia, vis uzklysdavau geru ideju pasisemti,o paskutiniu metu cia stilius g.gif

Atsakyti
QUOTE(Vienintelevitali @ 2009 07 27, 15:50)
Sveiki, o as susiduriau su kur kas ratuotesne problema  biggrin.gif susitvarkem savo 16kv kambariuka, viskas grazu, bet iskilo dilema: ka daryt su dviraciais? koridoriuj pastatem drabuziu spinta, kad kambarys butu laisvesnis, tai ten vietos ner, o galimybes laikyt rusyje ar kokiam sandeliuke cia nera, balkonas neistiklontas, tad irgi netinka. Kur jus laikot savo dviratukus, gyvendami mazose kisenese?  ax.gif

vasara atviram balkone, butinai dengiam plevele, rudeneliui prasidejus vezam pas draugus i garzazus
Atsakyti
Žiemą balkone (tiesa jis įstiklintas), vasarą kasdieniam naudojimui (važinėju į darbą ir iš jo) - tiesiog koridoriuj (tenka šoniuku spaustis).
Atsakyti
sveikos visos 4u.gif ,na uzsukau ir as cia,nes nebeapsikenciu.kambarelis mano nedidelis,viska kazkaip susitalpinu,bet tragedija-kur susideti rubus.neturiu kur,neinau ar stebukla koki pasiulysite,bet gal turite kokiu minciu,ar nuotrauku?jei kuri apsiimtu padeti sugalvoti,galeciau pabraizyti daugmaz,kur yra bent kazkiek laisvos vietos ar panasiai.kazkokiu padriku minciu lyg ir turiu,vis delto reikia draugo,patarejo blush2.gif naudodamasi paieska meginau ieskoti patarimu,bet mano atvejui neradau,tai laukiu labai draugisku ir isradingu mamyciu pasisakymu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2009 08 16, 04:55)
sveikos visos  4u.gif  ,na uzsukau ir as cia,nes nebeapsikenciu.kambarelis mano nedidelis,viska kazkaip susitalpinu,bet tragedija-kur susideti rubus.neturiu kur,neinau ar stebukla koki pasiulysite,bet gal turite kokiu minciu,ar nuotrauku?jei kuri apsiimtu padeti sugalvoti,galeciau pabraizyti daugmaz,kur yra bent kazkiek laisvos vietos ar panasiai.kazkokiu padriku minciu lyg ir turiu,vis delto reikia draugo,patarejo  blush2.gif  naudodamasi paieska meginau ieskoti patarimu,bet mano atvejui neradau,tai laukiu labai draugisku ir isradingu mamyciu pasisakymu  mirksiukas.gif

Mano galva, vienintele iseitis - sienine spinta. Nors ir ta man per maza, tai patalyne ir ranksluoscius sekcijoj apgyvendinau ax.gif
Butinai sekcija keisiu i tipo indauja, be jokiu permatomu stiklu schmoll.gif tam kad kuo talpiau sudeciau savo turta, nes kai uz stiklu rikiuoji taigi daug neprikrausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 08 16, 11:35)
Mano galva, vienintele iseitis - sienine spinta. Nors ir ta man per maza, tai patalyne ir ranksluoscius sekcijoj apgyvendinau ax.gif
Butinai sekcija keisiu i tipo indauja, be jokiu permatomu stiklu schmoll.gif  tam kad kuo talpiau sudeciau savo turta, nes kai uz stiklu rikiuoji taigi daug neprikrausi doh.gif

palei visa viena siena jau stovi spinta stumdomomis durimis,bet joje mano daiktams nera nei kruopos vietos unsure.gif tai galvoju isnaudoti plyselius pvz.tarp lango ir lovos, ar ore kur daryt kazka pakabinamo, kaip spinteles ar panasiai.net nezinau,norisi ir kad patogiai butu ranka pasiekaiami visi drabuziai,bet nera vietos,o stabeliuoti vienus ant kitu pakampese ir kai reikia nersti,isversti viska jau iki gyvo kaulo atsibodo.besnausdama sugalvojau toki varianta, gal isnaudoti ta tarpeli tarp lango ir lovos,pabraiziau daugmaz kad susidarytumet vaizda,perdaug nesistengiau dailinti,svarbu suprasti ... smile.gif ar realu pasidaryti kazka turint vietos kampe (gylio 77cm ir ilgio 44cm) ? Galvojau apie lentynas,tegu buna nemazai i auksti,virsuje kur sunkiau pasiekiama gal deciausi maziau nesiojamus drabuzius,o patogiam auksty-dazniau.kad neuzimti dar papildomos vietos,vietoj darinejamu dureliu gal pasidaryti kazka alia zaliuziu tipo/bambukiniu uzuolaidu ar pritaikyti kaip ir uzuolaida,kad nebutu tie rubai plika akimi matomi,bet vistik lengvai pasiekiami g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 16 rugpjūčio 2009 - 15:53
na mamos,gal turite pasisakymu mano atveju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2009 08 16, 16:52)
... smile.gif   ar realu pasidaryti kazka turint vietos kampe (gylio 77cm ir ilgio 44cm) ? Galvojau apie lentynas,tegu buna nemazai i auksti,virsuje kur sunkiau pasiekiama gal deciausi maziau nesiojamus drabuzius,o patogiam auksty-dazniau.kad neuzimti dar papildomos vietos,vietoj darinejamu dureliu gal pasidaryti kazka alia zaliuziu tipo/bambukiniu uzuolaidu ar pritaikyti kaip ir uzuolaida,kad nebutu tie rubai plika akimi matomi,bet vistik lengvai pasiekiami  g.gif

cia nieko kito kaip lentynas neisivaisduoju schmoll.gif
bet atviru ju nepalikciau, butinai reikalingos dureles.
Daryciau sviesias, kokio matinio stiklo dureles, lengvesnis baldas atrodytu

kitas variantas, sakyciau pats geriausias smile.gif perkratyti ta sienine spinta ir atlaisvinti vieta reikalingiems rubams mirksiukas.gif

Dar kitas variantas - lova statyti prie lango g.gif
bus laisva visa siena mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 16 rugpjūčio 2009 - 17:02