Man tai klausimas iskilo kaip lova miegamajam talpinsit? Ta prasme ten per pati viduri tu 11 kvadratu kolonos tokios gaunasi. Ten bent po 1.60 gausis "atkirtus" tik toki ploteli?
Žiūrint dėl ko Jums tas stalas reikalingas.Aš pati susiprojektavau mažą sekcijikę,kuri yra mano darbo kambarys.Kadangi nenorėjau,kad pastoviai akis badytų mano kompiuteris,visokios segtuvai su dokumentais(esu buhalterė)tai pasiskaičiavau kokio ilgio ,storio ir pločio man reikalingos lentynos,nusivežiau savo brėžinuką į firmą ,kuri pjauna plokštes,parodžiau ir jie man supjovė ir užlaminavo supjautų plokščių kraštus.Nusipirkau baldinius varžtus,pristačiau vyrą prie darbo,kuris sugręžė ir viską,ir susuko.Dabar važiuosiu vėl pas tuos pačius plokščių pjovėjus ir pasidarysiu man reikalingas dureles ,kad nieko nesimatytų.Ta lentyna,kurioje stovi monitorius bus uždaroma durelėmis,kurios atsiverčia į priekį kaip atsidaro baras,tai ir bus mano darbo stalas,žinoma teks visą tą pagamintą reikalą truputi pritvirtinti prie kambario sienos.kad butų stabiliau Baigus darbą viską uždarau,uždarau ir nieko nesimato,lieka nedidelė sekcija.Dar noriu pasakyti ,kad ne kiekvienas baldų gamintojas pats pjauna plokštes,dauguma jų taip pat važiuoja pas tuos pačius plokščių pjovėjus ir ten pjaunasi ir laminuojasi plokštes baldų gaminimui.Klaipėdoje gerai ir greit plokštes pjauna Šilutės plento pačiame gale.Ten man ir patarė,kad dureles reikia išsipjauti kai jau viskas sustatyta tada galima tiksliai išsimatuoti,kokio aukščio ir pločio reikia.Dar norėjau parašyti ,kad daug baldų galima atsinaujinti tik pakeičiant baldų dureles ,tiesiog vietoj durelių galima įdėti stalčius ,dalį su vienomis durelėmis padaryti su dvejomis arba durelės ir stalčiai ir t.t. Čia Jūsų fantazijos reikalas.Pas mane buvo visai neblogas virtuvinis komplektas,kažkada gamintas "Tekos balduose"ir mokėję buvome nepigiai.Viskas būtų buve gerai ,bet juk atsibosta,norisi kažko naujesnio.O dar pasitaikė plokštė dažyta ,tai kur yra rankenėlės per eilę metų nusitrynė dažai ir liko balti lopai.Sukau galvą ką čia padarius."Senukuose" pamačiau baldinę plėvelę rudą su pilkai sidabriniais mažais kvadratėliais,kadangi kažkada jau buvau su baldinę plėvele persiklijavusi "Kauno mažylės" sekciją ryžausi šitam darbui.Darbas yra pakankamai sudėtingas ,nes reikalauja didelio kruopštumo,man pavyko ,kas matė galvojo ,kad nusipirkau nają virtuvinį komplektą.Aš aplamai esu žmogus,kuris galvoja ,kad nieko nėra neįmanomo.Negaliu žiūrėti,kai rodo Mildažytės laidą ir matau kaip žmonės ateina prašyti pagalbos,o jų namuose puodai nėra matę skudurėlio ir smėliuko.Labai mėgstu nusipirkti "Senukuose" tapetus,pas mus būna likučių nukainavimas rulonas po 5 litus.Pas mane vos ne visi kambariai jais išklijuoti.Pilna jų kaina didelė tai ir kokybė gera.Tai kodėl negalima pasukti galvą ir nusipirkus pigiau ,pasidaryti,kad ir pačiam ,ir kitiems patinka.Žinoma viskas turi derėti,kaip ir prie oranžinės sofkutės reikėtų vaikinui gal mėlynų,gal žalių sienų,o paskui kažkokių detalių ,ar paveikslėlių kuriame butų kažkas iš sofkutės spalvos.
Ilgai brandinom idėją kaip padaryti, kad spinta - sandėliukas (erdvė po laiptais) būtų ne tik patogi vieta laikyti įvairius buičiai reikalingus daiktus, bet ir graži pirmo aukšto kambario, kuriame yra salionas ir virtuvė interjero detalė.
Nelabai įsivaizduoju, nes gi tik 4 kv. Mes balkone (3,75 kv.m.) įrengėm vaikam žaidimų kambariuką, tai vietos tikrai nedaug. Žaisliukams pasidėt (dar ir pripučiamą namelį įtaisėm), pažaist, dukrytėm labai smagi vietelė, bet tikrai neįsivaizduoju, kaip galima kambarį įrengti tokiame mažame plotelyje
Nelabai įsivaizduoju, nes gi tik 4 kv. Mes balkone (3,75 kv.m.) įrengėm vaikam žaidimų kambariuką, tai vietos tikrai nedaug. Žaisliukams pasidėt (dar ir pripučiamą namelį įtaisėm), pažaist, dukrytėm labai smagi vietelė, bet tikrai neįsivaizduoju, kaip galima kambarį įrengti tokiame mažame plotelyje
Pas mus ir yra tokia maža patalpa Iš pradžiu, maniau bus mažei 3m. atskiras nuo broliu, kambariukas, paskui - gal musu, miegamasis, o dabar svarstau apie žaidimu, + sporto kambariuką
Dažnai neįvertiname to, kokią galią turi prisilietimas, šypsena, malonus žodis, sugebėjimas išklausyti, rūpestis, ar nuoširdus komplimentas - visa tai gali pakeisti mūsų gyvenimus. (Leo Buscaglia)
lliepa- tai va panasiai ir as esu sumanius. Noretusi kad tai butu kaip atverciamas staliukas, kai reikalui esant galima butu ten kazka rasyti ir pan. O kai jau jo nereikes kad galima butu ta stala paslepti. Su projekstavimu tai pas mane prastai, turbut kreipsiuos pas profersjonalus nes savo jegom nepasitikiu- ne mano sfera. Bet pg tavo aprasyma tai issivaziduoju kad yra grazu Gal gali foto imesti cia?