paklausiu apie lateksa ar nebijo dregme oi n nors skaiciau kad keliems buvo supelija sako naturalus o as zinau kad ne is 6 parduotuviu tik 2 pardavejos protingesnes o kitos tai...
Lateksiniai ciuziniai (ir ne tik) pelyja del netinkamai parinktu groteliu ciuziniui. Kiekvienas ciuzinys turi "kvepuoti". Daznai apsilanko pirkejai, besiskundziantys sia problema. Ir ... dazniausiai ju ciuzinukai gyvena ant MDP ploksciu.
Apie ciuzinius (siek tiek ) issimanau ir as, nes tenka juos pardavineti
Šiandien užsakiau spintą - 2durų, su veidrodžiais, aliuminio prafiliai. Vidų irgi darom, tik pigesnės plokštės. Kaina su montavimu - 1880 Lt.
O čiužinio tai tikrai reikia gero -tada ir naktis būna trumpa.
Sveikutes Sorry, kad taip isikisu i diskusijas, bet as jau nevilty Turime greitu laiku sutvarkyti savo maza kambariuka , kuris taps jaunuolio kambariu.Reikia sugalvoti kaip istatyti baldus, o as niekaip nesugalvoju, kad butu ir bent kiek vieta sutaupyta ir graziai ziuretusi.Jeigu ikelciau kambario nuotraukas, ar padetumete apsispresti ir ka nors patarti?
Sveikutes Sorry, kad taip isikisu i diskusijas, bet as jau nevilty Turime greitu laiku sutvarkyti savo maza kambariuka , kuris taps jaunuolio kambariu.Reikia sugalvoti kaip istatyti baldus, o as niekaip nesugalvoju, kad butu ir bent kiek vieta sutaupyta ir graziai ziuretusi.Jeigu ikelciau kambario nuotraukas, ar padetumete apsispresti ir ka nors patarti?
Ir aš norėčiau prisijungti, vis pamirštu pasigirti išsinuomavau 31 kv. butuką, ir kambary man pavyko įkurti tiek atskirą miegamą zoną tiek svečių zoną ir vietos tikrai pakankamai yra. Reikės kažkada pora nuotraukų padaryti..
Ir aš norėčiau prisijungti, vis pamirštu pasigirti išsinuomavau 31 kv. butuką, ir kambary man pavyko įkurti tiek atskirą miegamą zoną tiek svečių zoną ir vietos tikrai pakankamai yra. Reikės kažkada pora nuotraukų padaryti..
Lateksiniai ciuziniai (ir ne tik) pelyja del netinkamai parinktu groteliu ciuziniui. Kiekvienas ciuzinys turi "kvepuoti". Daznai apsilanko pirkejai, besiskundziantys sia problema. Ir ... dazniausiai ju ciuzinukai gyvena ant MDP ploksciu.
Apie ciuzinius (siek tiek ) issimanau ir as, nes tenka juos pardavineti
o ka gali patarti tiems zmonems kurie naudojo groteles ir varte kas menesi ciuzini ir vistiek supelijo . Esme tame kad esu zmoguti kuris daug analizuoja klausineja pazystamus draugus , surenku visa imanoma info ir dazniausiai mano poziuris buna objektyvus.
Na stai pafotkinau truputi kambari ir pabandziau padaryti planeli, kad aiskiau matytusi.Kaip matote kambarys labai mazas, tik 12kv.m.Liks tik sofa-lova, o visi kiti baldai leks lauk Planuojam pirkti rasomaji stala, spinta rubams susideti ir kokia komoda ir/arba lentyna.Ir nebezinau kaip cia viska sustatyti, kad graziau atrodytu ir erdves daugiau butu Labai laukiu VISU mamyciu/paneliu pasisakymu ir patarimu kaip isdestyti baldus, koki stiliu ir spalva pasirinkti.
Beje, kazkas klause kiek tam jaunuoliui metu.Tam jaunuoliui, o tiksliau jaunuolei 17metu.Ir nei ji, nei as nieko nesugalvojam.
Va, keliu foto. Kaip tik uzeini, matosi toks vaizdelis :
Apie spinta dar norejau papasakoti. Mes triju duru su veidrodziais ir aliuminio profiliu 2300 sumokejom
Mano spintos plotis 2300. Kai norėjom pasidaryti prieškambario spintą pigiau pas meistrą, tai už 1100 pločio paprašė 1800 Lt. Ir plokštė prastesnė, ir neaiškios kilmės bėgeliai.
Mūsų dukrai buvo 15-lika kai mes iš virtuvės ,padarėme jai kambariuką kaip matosi antroje nuotraukoje,visus baldus padariau pati ir spalvos tokios pačios tik sofa kitokios spalvos.Netgi sienos tapetus išklijuotus ne specialiai dažomus nudažiau tokia spalva kokia reikėjo.Dažus pagal paletę pasigaminau parduotuvėje.Tur būt žinote ,kad beveik visus ,išskyrus popierinius,galima dažyti.Aš neturiu daug pinigų ir esu iš tokių žmonių,kad man labai patinka kažką pasidaryti susikurti iš atrodo niekam nebereikalingų daiktų.Pav.prie rašomo stalo ant sienos yra pritvirtintas Ranilos skardos gabalas ,kuriuo kloja stogus,prie jo su magnetukais gerai limpa įvairūs užrašiukai,tvarkaraštis.Virš stalo pas mus padarytos lentynėlės stiklinės iš tokios pačios spalvos stiklo,kaip kilimas.Jas taip pat padariau pati.Firmoje tik išpjovė stiklą spalvotą.http://www.ivd.ru/document.xgi?id=3887
dabar tik pastebėjau,kad Jūsų kambarys pakankamai didelis,mūsų dukters tik 8,5m2.Yra pas mus ir sūnus,kuriam dabar 24m,bet kambarį savo jis turi labai seniai.Neturiu su kuom pafotkinti galėčiau įkelti nuotraukas.Viskas padaryta iš senų baldų juos permontuojant.Mūsų butas name ,kuris pastatytas prieš 20 metų,tai įsivaizduokite kokios lubos iš blokų,kurie sudėti nelygiai.Kad butų mažesnės sąnaudos pasitvarkyti lubas ,mes dėjome profilius ir gipsą tik ant blokų sujungimo,gavosi tokios nežinau kaip pavadinti tris kolonos skersai kambario lubų į kurias įmonbtavome kalogenus,jau tas suteikė kambariui šiuolaikini stilių.Užuolaidas,kadangi čia vaikino kambarys pakabinome be karnizo,tik pritvirtinau du metalinius bėgelius prie lubų,užuolaidos susideda iš dviejų medžiagos gabalų,kurių vienas kabo ant vieno bėgelio,kitas ant kito.užuolaidų galuose tiek viršuje ,tiek apačioje įdėti metaliniai strypeliai ,kad jos nesiklostuotų,strypelius už keletą litų pirkau Senukuose,nežinau kam jie naudojami yra visokio ilgio.Užuolaidos traukosi į vieną ir į kitą pusę kaip koks pavadinčiau paveikslas,žinau kažkas panašaus būna Japonijoje.Daugeli daiktų man patika nusipirkti turguje,kuriuos prekiauja ,panaudutus parvežtus iš Vokietijos,pav pas mus visi Šviestuvai yra tik iš šitų daiktų.Turiu tokią vaizduotę ,kaip tas ar anas daiktas atrodys bute kai bus sutvarkytas ,nudažytas.Kambaryje labai daug ką reiškia,kai suderintos spalvos.Esu iš tokių žmonių ,kuriems norisi vis kažko naujo,todėl negaliu leisti sau pirkti brangius baldus .ar kitus brangius daiktus,ves paskui bus gaila jų atsisakyti,mano vyras pyksta,kad aš neleidžiu išmesti prie šiūkšlių konteinerių,kaip pas mus dabar labai įprasta,išardytos senos spintos ar dar kažkokių daiktų.Nes daug ką gali pasidaryti pats pav.kažkada buvau pasidariusi šviestuvą iš seno šviestuvo tik truputėli kitaip jį sumontavau ,nupirkau spalvotų įndelių biriems produktams ,apverčiau aukštyn kojom ,padariau skyles ir uždėjau vietoje buvusių stiklų,išėjo labai fainas šviestuviukas dukters kambariuke ,kai jai buvo tik 8 metukai.Prisimenu dar iš močiutės senos sekcijos,kurios būdavi atitraukiami stiklai ir keletas stalčių,padariau mergaitei labai šaunų baldelį į kurį galėjo susidėti ir drabužėlius ir žaisliukus.Nudažiau ryškia geltona spalva,pakeičiau buvusias metalines rankenėles į žalias plastmasines,po rankenėlėmis padėjau raudonai nudažytus ratukus iš vaikų žaislų,kas pamatydavo visiems patiko.O pats jauti kažkokį pasitenkinimą,kad tai padaryta tavo paties rankomis.Ir nereikia čia didelių sugebėjimų ,reikia tik laiko ir noro. Papildyta: Dar norėjau pasakyti,kadangi sofos Jūs jau kaip suprantu nekeisite tai kažką darydami kambaryje turėtumėti atsižvelgti į jos spalvą.