Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai 2dalis

Vakar nufotkinau vaiko kambariuka, bet kolkas ideti i zinute negaliu, tai siuo adresu galima paziureti kaip atrodo musu 5m2 4u.gif vaiko kambarys

http://public.fotki.com/NatalijaM/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalie: 19 vasario 2008 - 18:41
Labai gražu wub.gif
Atsakyti
Labai grazu Natalie thumbup.gif

O is kur gavot tas dailias boruzeles ant sienos ?
Atsakyti
QUOTE(Natalie @ 2008 02 19, 19:40)
Vakar nufotkinau vaiko kambariuka, bet kolkas ideti i zinute negaliu, tai siuo adresu galima paziureti kaip atrodo musu 5m2 4u.gif vaiko kambarys

Labai grazu thumbup.gif Praleidau tikriausiai, kur pirkote baldelius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalie @ 2008 02 19, 18:40)

Labai gražu wub.gif o jau tos boružėlės ant sienų wub.gif thumbup.gif faina, jauku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 02 19, 21:22)
Labai grazu Natalie  thumbup.gif

O is kur gavot tas dailias boruzeles ant sienos ?

Aciu ax.gif Tas boruzeles pirkome si savaitgali Maximoje, buvo ispardavimas prekiu, skirtu Valentino dienai. Tai pilnas maiselis kainavo tik 4 Lt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2008 02 19, 21:38)
Labai grazu thumbup.gif Praleidau tikriausiai, kur pirkote baldelius? 4u.gif

Baldus pirkome SBA, Ukmerges gatveje 4u.gif
Atsakyti
Natalie šauniai sutvarkytas vaiko kambarys thumbup.gif Ir neatrodo jau toks mažas.Vykusiai parinktos detalės,žodžiu suderinta.Man patinka thumbup.gif Norėtusi ir daugiau pamatyt tokių vykusių sprendimų,mažoms erdvėms.
Atsakyti
QUOTE(Natalie @ 2008 02 19, 20:40)

Jetus koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Virtuvė mažam butui
user posted image

user posted image
gal sakau galima panašią virtuvę daryti kartu su gyvenamu kambariu, tik čia, kur ilgesnė dalis prie sienos, tai ją palikti taip pat ti atsuktą į kambarį, na, įsivaizduokite, kad sienos nėra ax.gif , kaip kad nuotraukoje, tada mano manynu liktų daugiau vietos viskam kitkam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobrytė: 20 vasario 2008 - 14:12
Ta pirma- labai grazi thumbup.gif
Kazko panashaus noreciau, tik kurgi dingo mano pinigai ? lens.gif

oj jau tie remontai doh.gif pasidariau samata, o padaugint is dvieju- pamirshau biggrin.gif
Atsakyti
mes planuojame iš 18kv. m. pasidaryti miegamąjį + saloną (kt kambarys - vaikų). Taigi niekaip neišmąstau, ką daryti su lova. Norėtųsi didelės, plačios ir kartu gražios, kad būtų ne tik gulėti, bet ir svečiui užėjus prisesti. Gal jums teko susidurti su šia problema, gal turite kokią idėją ar pasiūlyma, kaip išsprendėte šią problemą g.gif
Atsakyti
Na lovos, kuri tiktų ir svečiams ir miegui tai aš tik kokį išskleidžiamą kampą įsivaizduoju arba tuos baldus transformerius, o jei paprastą lovą dėti didelę tai kažkaip svečiams prisėsti nesigaus jau taip normaliai g.gif Pas mus tai kampas: didelis, svečiai gali prisėsti ant suskleisto ax.gif
Atsakyti