Mes gyvenam dviese (neskaitant dviejų kačių, kurios užpildo visą likusią laisvą erdvę

) standartiniame 1 kamb. bute 32 kv.m. Kambarys 14 kv., virtuvė 6 kv. ir koridoriukas. Problema tame, kad aš absoliučiai nemėgstu sujungtų erdvių.
Virtuvės baldus svajoju "auginti aukštyn". Praktiškai visur, kur žiūrinėjau nuotraukas, pakabinamosios spintelės nesiekia lubų, lieka daugybė neišnaudotos erdvės, į kurią man labai varva seilė. "Ikea" kaip tik turi 90 cm aukščio pakabinamąsias spinteles, vietoj mūsų 60. Į tas pakabinamas spinteles galima įpaišyti lentynėlę mikrobanginei. Erdvę jose galima suskirstyti tankiau, tokiu būdu tilps daugiau daiktų. Ir vertikaliai taip pat, kad tilptų piestu pastatytos keptuvės. O apačioj po stalviršiu sukiščiau indaplovę (siaurą) ir skalbimo mašiną. Šitokiu būdu beveik viskas telpa palei vieną 205 cm ilgio sieną. Kitoj pusėj lieka tik šaldytuvas ir "penalas", kurio idėją nusižiūrėjau "Ikea" - išvažiuojančios durelės su daugybe lentynėlių ir skyriukų. Taip pat iki pat palubės. Tada prisireiks kopėtėlių (mano ūgis viso labo 165), bet aš tam pasiryžus