Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai 2dalis

QUOTE(Muli@ @ 2009 06 09, 12:36)
Dar ir ventiliacijos problemą reikia išspręsti, šachta tai liks vaikų kambary, nebent ji yra sienoje tarp dabartinės virtuvės ir kambario.
Esu mačiusi taip perdarytą butą, geras pasirinkimas, kai reikia skaičiuot kiekvieną cm  smile.gif

Taip...Ventiliacine sachta lieka kambary. Bet uz sienos, kur norim statyt virtuve- vonia. Tai kazkaip galvoju, kad neturetu buti sudetinga atvesti vandeni... Gal ir ventiliacija i ten nuvesti g.gif . jau stoga rauna man nuo minciu doh.gif Siaip atrodo, kad beturetu buti sudetinga, bet is kitos puses.... g.gif
Atsakyti
Sveikos, beskaitinejant sita nuostabia tema, perskaiciau kad negalima graiuti sienu, o mes kaip tik planavom griauti nededele sienos dali. Tai dabar nebezinau ka daryti. Sis butas mums tik laikini namai bus, nes planuose nuosavas namas. Isirengti norim patogiai, nezinosi kiek reiks jame uzsibuti, bet ir kad butu ne tik patogu gyventi bet kad ir butu lengva parduoti. Idesiu savo buto plana, atsiprasau uz kokybe, fotiko baterijos numire blush2.gif
Ta dalis kuria norime graiuti pazymeta raudonai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salexa: 09 birželio 2009 - 21:02
Straipsniukas apie mazas erdves. Keletas naudingu patarimu. mirksiukas.gif
http://biblioteka.na...ndex.php?id=108
Atsakyti
http://www.dwell.com...ow-victory.html

Uzmeskit aki i sita slideshow, yra geru ideju mazoms erdvems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepziedyte @ 2009 06 16, 16:33)

Prisijungiu ir aš. Gyvenam 4 dviejų kambarių bute. Vieną kambarį atidavėm vaikam, sau darom miegamąjį, virtuvę sujungėm su koridoriumi ir turime tris viename - virtuvę, svetainę - valgomąjį ir koridorių. Virtuvės dalį jau kaip ir sutvarkėme. Dabar pereinam į miegamąjį. Labai reikia spintos, todėl darom stumdomas duris ir vieną sieną, nes nėra nišos. Vidurį bandysim sumontuot patys.

Atsakyti
Na, mes jau kaip ir pradedam. Gyvename 1 kambario bute 4iese, 40 kv.m.
Virtuveje versim praejima i balkona ir balkono saskaita padidinsim patalpas pora metru. Toje vietoje bus vaiku kambarys.
O virtuve kelsime i kambari.
Idomiausia, kad tai, ka galvojau, jog bus problematiskiausia, t.y. perkelti vandens padavima ir kanalizacija i kambari, santechniko zodziais yra paprasta blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(incia @ 2009 07 07, 16:03)

Nemenki užmojai.
Mano planas max. - į 14 kv. m. kambarį "sukišti" miegamąjį, svetainę ir darbo kambarį - taip sakant 3in1. Virtuvė liks atskira smile.gif
Atsakyti
Mes gyvenam dviese (neskaitant dviejų kačių, kurios užpildo visą likusią laisvą erdvę biggrin.gif) standartiniame 1 kamb. bute 32 kv.m. Kambarys 14 kv., virtuvė 6 kv. ir koridoriukas. Problema tame, kad aš absoliučiai nemėgstu sujungtų erdvių.
Virtuvės baldus svajoju "auginti aukštyn". Praktiškai visur, kur žiūrinėjau nuotraukas, pakabinamosios spintelės nesiekia lubų, lieka daugybė neišnaudotos erdvės, į kurią man labai varva seilė. "Ikea" kaip tik turi 90 cm aukščio pakabinamąsias spinteles, vietoj mūsų 60. Į tas pakabinamas spinteles galima įpaišyti lentynėlę mikrobanginei. Erdvę jose galima suskirstyti tankiau, tokiu būdu tilps daugiau daiktų. Ir vertikaliai taip pat, kad tilptų piestu pastatytos keptuvės. O apačioj po stalviršiu sukiščiau indaplovę (siaurą) ir skalbimo mašiną. Šitokiu būdu beveik viskas telpa palei vieną 205 cm ilgio sieną. Kitoj pusėj lieka tik šaldytuvas ir "penalas", kurio idėją nusižiūrėjau "Ikea" - išvažiuojančios durelės su daugybe lentynėlių ir skyriukų. Taip pat iki pat palubės. Tada prisireiks kopėtėlių (mano ūgis viso labo 165), bet aš tam pasiryžus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2009 07 08, 10:55)
Mes gyvenam dviese (neskaitant dviejų kačių, kurios užpildo visą likusią laisvą erdvę  biggrin.gif) standartiniame 1 kamb. bute 32 kv.m. Kambarys 14 kv., virtuvė 6 kv. ir koridoriukas. Problema tame, kad aš absoliučiai nemėgstu sujungtų erdvių.

Įtariu, kad gyvenam to paties planavimo tipo butuose mirksiukas.gif
Sujungtos erdvės ir man schmoll.gif Geriau 2 mažesnės nei 1 didelė. O virtuvė sujungta su kambariu, nebent tuo atveju, jei virtuvės funkcija - tik dekoratyvinė ax.gif
Atsakyti
man ir geriau 2 mazos atskiros nei sujungtos ir pas mane skiriamas dizdziausiais demesys patogiai lovai wub.gif megstu ilgai joje pasivartyti. Tai gi bus pakeliamos groteles bigsmile.gif tik dar nenusprendziau ar noriu elektriniu ar paprastu be varikliu rolleyes.gif ir minkstas ciuzinys wub.gif
QUOTE(rivo63 @ 2009 07 06, 23:16)
Prisijungiu ir aš. Gyvenam 4 dviejų kambarių bute. Vieną kambarį atidavėm vaikam, sau darom miegamąjį, virtuvę sujungėm su koridoriumi ir turime tris viename - virtuvę, svetainę - valgomąjį ir koridorių. Virtuvės dalį jau kaip ir sutvarkėme. Dabar pereinam į miegamąjį. Labai reikia spintos, todėl darom stumdomas duris ir vieną sieną, nes nėra nišos. Vidurį bandysim sumontuot patys.

pats sunkiausias dalykas laukia isirinkt patogu ciuzini rolleyes.gif nes kai sonai skauda tai viskas doh.gif . O kaip kainos spintos as dabar medzio masyvo baldu sviesiu noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(elviva @ 2009 07 08, 22:44)

pats sunkiausias dalykas laukia isirinkt patogu ciuzini  rolleyes.gif  nes kai sonai skauda tai viskas  doh.gif . O kaip kainos spintos as dabar medzio  masyvo baldu sviesiu noriu bigsmile.gif

Šiandien užsakiau spintą - 2durų, su veidrodžiais, aliuminio prafiliai. Vidų irgi darom, tik pigesnės plokštės. Kaina su montavimu - 1880 Lt.
O čiužinio tai tikrai reikia gero -tada ir naktis būna trumpa.
Atsakyti
gera kaina spintos thumbup.gif derejotes? o jau buvot ciuziniu salone . as kai buvau seniau tai kisa visokius latekso , viskoelastinius ciuzinius lotuliukas.gif o as gi protinga forume apsiskaicius cool.gif zinau kad jie silti prakaituojantiems netinka . paklausiu apie lateksa ar nebijo dregme oi n nors skaiciau kad keliems buvo supelija doh.gif sako naturalus o as zinau kad ne bigsmile.gif is 6 parduotuviu tik 2 pardavejos protingesnes ax.gif o kitos tai...
Atsakyti