QUOTE(Rose Prick @ 2009 05 27, 15:47)
Na pas mus plane aiškiai pažymėta, o ir butas nėra labai senas(1993) plytinis, tai mes išgriovėm pertvarą, nes laikančios sienos negali būti storumo tik per vieną plytą čia mano draugas su statybom reikalų turėjęs, tai jis kažkiek nusimano, pasitikėjau jo nuomone.
Iš jūsų posto supratau, kad pertvaroms nereikia projektų? gal galėtumėt pasakyti prieš kiek laiko pas architektę buvot? nes radau tokių pasisakymų internete, kad nuo šių metų ir paprastoms sienoms reikia projekto Tai nežinau dabar ką ir galvoti.
Praeitą savaitę pardavėm savo seną butą, kuriame irgi pora pertvarų buvo nugriauta(tualetas su vonia sujungta, tai tuliko viena siena nugriauta, o vonios perkelta kitur), ar tada nereikėjo ar ką, nežinau, nes tėvai ten perestroikas darė, bet buto lane niekas nepažymėta. Parduodant problemų nebuvo
Tai man daba susirūpinti dėl tos pertvaros ar ne?
Iš jūsų posto supratau, kad pertvaroms nereikia projektų? gal galėtumėt pasakyti prieš kiek laiko pas architektę buvot? nes radau tokių pasisakymų internete, kad nuo šių metų ir paprastoms sienoms reikia projekto Tai nežinau dabar ką ir galvoti.
Praeitą savaitę pardavėm savo seną butą, kuriame irgi pora pertvarų buvo nugriauta(tualetas su vonia sujungta, tai tuliko viena siena nugriauta, o vonios perkelta kitur), ar tada nereikėjo ar ką, nežinau, nes tėvai ten perestroikas darė, bet buto lane niekas nepažymėta. Parduodant problemų nebuvo
Tai man daba susirūpinti dėl tos pertvaros ar ne?
Pas architektę buvom praeitą savaitę. Na ji dabar daro mums projektą dėl laikančios sienos, bet tuo pačiu nupaišo būsimus pakeitimus ir pertvaras nugriovus, kitas sustačius. Bet sakė, kad vien joms nereikia