Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai 2dalis

QUOTE(Rose Prick @ 2009 05 21, 21:21)
kodėl čia tema taip numirus? negi neikas remontais nebeužsiima?
o man didelė problema iškilo.
Nusipirkom su draugu nedidelį(33kv) vieno kambario butą ir sumastėm daugiau erdvės pasidaryt  ax.gif  tai draugas šiandien išgriovė sieną kuri ribojosi su svetaine, ten pasidarysim bariuką ar kažką panašaus, na kolkas nesugalvojau kaip viską išplanuosim, nes dabar turim vieną didelę erdvę, bet čia kaip nors.
Aš pasiskaičiau čia temoje, kad dabar jau griaunant bet kokias sienas reikia projekto  blink.gif  mano žiniom, tai paprastom sienom anksčiau jo nereikėjo.
Tai vat dabar galvoju kaip čia gaunasi, nes siena jau išgriauta  unsure.gif ar galim tikėtis labai didelių nemalonumų jei kas sužinos? šiaip manau dėl buto pardavimo ateityje problemų kilt neturėtų, nes jei žmonėm patiktų, tai jie ir su senais planais perka.

Na, bet yra gi žmonių ekstremalų doh.gif Iš pažiūros nusprendžiat apie sienos svarbą pastatui. Bent galėjot pasidomėt rimčiau. Šiaip jeigu jus paskųstų kas nors, tai susimokėtumėt kelis tūkstantėlius ir turėtumėt atstatyt tą sieną atgal. Aišku, jeigu būtumėte visiškai tikri, kad siena nelaikančioji, tai jai nieko nereikia, jokių planų, bet jei laikanti, tai ją nugriovus BŪTINA dėti sutvirtinimus.
Mes dabar ruošiam projektus savo bute laikančią sieną griauti. Aišku, kainuoja, laiko irgi suryja daug, bet bent žinosiu, kad ateityje man ant galvos kaimynai nenugrius.
O parduodant, bet kuris protingas žmogus pareikalaus perplanavimo projekto arba dokumento,kad siena buvo nelaikanti.
QUOTE(gitulia @ 2009 05 22, 09:31)
Visu pirma siulyciau issiaiskinti ar tikrai isgriovete tik pertvara, o ne "normalia" siena. Ir jei tai ne pertvara, rekomenduociau kuo skubiau sudeti atitinkamas metalo konstrukcijas, taip vadinamus svelerius. O tada jau jusu reikalas ar leisit pinigus ant projektu ar rizikuosit. Svarbiausia jusu ir kaimynu saugumas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 23 gegužės 2009 - 15:41
tai juk yra planai, projektai juose nurodyta kurios sienos yra nelaikančios, taip kad mes negriovėm aklai bile lurios sienos kurią sugalvojom mirksiukas.gif
tai manau jei reikės parduoti tai pasidarysim tą planą ir viskas g.gif
Atsakyti
Gal kas esat įsirengę tokio tipo lovą:
user posted image user posted image
Mano mažam butui būtų idealus variantas, bet nerandu atsiliepimų apie jas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 24 gegužės 2009 - 11:45
QUOTE(Sophi @ 2009 05 24, 12:44)
Gal kas esat įsirengę tokio tipo lovą:
user posted image  user posted image
Mano mažam butui būtų idealus variantas, bet nerandu atsiliepimų apie jas ax.gif

oho, koks grozis... wub.gif pamaciau ir uzsimaniau ir as tokios... gal zinot kur butu galima tokiu rasti lietuvoje, o dar geriau, vilniuje? g.gif tikiuosi nekainuoja keliolikos tukstanciu.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2009 05 23, 21:17)
tai juk yra planai, projektai juose nurodyta kurios sienos yra nelaikančios, taip kad mes negriovėm aklai bile lurios sienos kurią sugalvojom  mirksiukas.gif
tai manau jei reikės parduoti tai pasidarysim tą planą ir viskas  g.gif

Bent jau mūsų buto plane nenurodyta kurios sienos laikančios, o kurios ne g.gif
Atsakyti
Visuose nurodomos, tik planus skaityti reikia moketi. Laikancios sienos piesiamos gerokai storesnes nei pertvaros.
Atsakyti
sveikutes, ale susigundziau ir as prisidet prie jusu ax.gif susigundziau didesne ir naudingesne erdve mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2009 05 22, 23:14)
Vaiką apgyvendinti salione gana sudėtinga, nes vaikai mėgsta juk išsidėlioti savo žaislus, plakatus ir t.t., o tai dažniausiai nesiderina prie svetainės baldų, sienų spalvos ir t.t. smile.gif Manau, kad geriau jau tėvams svetainėje apsigyventi, kitaip gali grėsti barniai dėl tvarkos  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

o kur dar vaiko siautimai, žaidimai. gi nesaugos nei stiklinės sekcijos, nei brangios važos
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2009 05 24, 16:08)
oho, koks grozis... wub.gif  pamaciau ir uzsimaniau ir as tokios... gal zinot kur butu galima tokiu rasti lietuvoje, o dar geriau, vilniuje? g.gif  tikiuosi nekainuoja keliolikos tukstanciu.. cool.gif

Šitos foto iš superlova.lt - bet nerandu atsiliepimų apie juos. Man visai negirdėta firma unsure.gif
Kainos iš jų svetainės:
medinė lovos dalis 2500-3500 Lt, bet patys jų, kiek supratau, negamina, reikia kitur užsisakyt
pakėlimo mechanizmas - 850 Lt
grotelės - 350 Lt
+ čiužinio kaina

Žodžiu, nepigus tas grožis, bet gal dar kas daugiau analogiškas gamina...
Atsakyti
Ta atlenkiama lova - tikras grožis rolleyes.gif

QUOTE(gitulia @ 2009 05 24, 18:15)
Visuose nurodomos, tik planus skaityti reikia moketi. Laikancios sienos piesiamos gerokai storesnes nei pertvaros.

Net dar kartą pasiėmiau planą. Žinau kur yra pertvaros, bet plane jos absoliučiai identiškos su kitomis sienomis. Čia gal naujuose planuose taip braižo? Mūsų 1986m. O gal, kad blokinis namas? Nežinau, kaip kitur, bet pas mus iš plano, tai nematyti kuri siena laikanti, o kuri tik pertvara.
Atsakyti
Mano inventorine taip pat caro maro laiku ir blokinio namo, bet pertvaros nuo normaliu sienu skiriasi g.gif
Atsakyti
ikisiu ir as savo trigrasiuka ax.gif , mano ir namo techine apskaita, berods taip vadinas blush2.gif yra 1992 metu, nu bet ten ner jokiu kapitaliniu sienu pazymeta g.gif
Atsakyti