Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai 2dalis

QUOTE(rositina @ 2009 04 14, 11:12)
Mergaites, jus kazkaip man rodos susipainiojot... Plana i tema ikele Famili, o del balkono sujungimo patarimo klause Saaulute, todel mes negalime matyti, kokio dydzio balkonas yra pas Saaulute  ax.gif

Tiksliai, dabar pasitikslinau ir matau.... Geda-peleda man uz ziopluma ir atsiprasau blush2.gif

Bet mano galva, tai esmes neeicia. Jei tas balkonas butu kaip lodzija, as asmeniskai pagalvociau, bet jei mazutis kai blokiniuose senos statybos namuose, tai manau kad neverta.

Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 04 14, 12:00)
Bet mano galva, tai esmes neeicia. Jei tas balkonas butu kaip lodzija, as asmeniskai pagalvociau, bet jei mazutis kai blokiniuose senos statybos namuose, tai manau kad neverta.

ax.gif na, as tai ne visai sutinku... Patys gyvenam blokiniame name, kur balkonas prijungtas prie kambario... tai kambarys padideja apie 4,5 m2 , nes kambario plotis 3m o balkono plotis mazdaug 1,50 m... Tikrai jauciasi kad kambarys erdvesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2009 04 14, 12:52)
ax.gif na, as tai ne visai sutinku... Patys gyvenam blokiniame name, kur balkonas prijungtas prie kambario... tai kambarys padideja apie 4,5 m2 , nes kambario plotis 3m o balkono plotis mazdaug 1,50 m... Tikrai jauciasi kad kambarys erdvesnis  smile.gif

bet yra ir balkonu, kuriu plotis 90 cm. jei ji siltint kaip bet kuria isorine siena, tai mazu maziausiai reiktu minusuoti kokiu 20 cm, jei nedaugiau. arba stiklo paketo vitrinine siena maziausia keturiu kameru kas nera pigu. ir zenkliai padidinti radijatoriaus sekciju skaiciu arba radijatoriaus plota...jei kaimynai sutiktu arba nepaskustu siluminiams tinklams... papildomo ploto gaunasi apie 1,6 kvadrato (tokio balkono ilgis apie 3 m).

man asmeniskai butu perbrangus malonumas.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 04 14, 19:50)
bet yra ir balkonu, kuriu plotis 90 cm. jei ji siltint kaip bet kuria isorine siena, tai mazu maziausiai reiktu minusuoti kokiu 20 cm, jei nedaugiau. arba stiklo paketo vitrinine siena maziausia keturiu kameru kas nera pigu.  ir zenkliai padidinti radijatoriaus sekciju skaiciu arba radijatoriaus plota...jei kaimynai sutiktu arba nepaskustu siluminiams tinklams... papildomo ploto gaunasi apie 1,6 kvadrato (tokio balkono ilgis apie 3 m).

man asmeniskai butu perbrangus malonumas.

Del kainu tikrai nesigincysiu, gal ir neapsimoka...
beje grizus net pamatavau, tai kambarys is tiesu pailgejo apie 1,20 m... nes balkonas "duoda" apie 90 cm +30 cm "duoda" siena tarp kambario ir balkono (kurios nelieka) ax.gif
tiesiog as tikrai nesigailiu, kad nelike tokio balkono, nes zinau is patirties, kad tokie balkonai tampa sandeliais... be to, ir sviesos patenka i kambari kur kas daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2009 04 14, 20:32)
Del kainu tikrai nesigincysiu, gal ir neapsimoka...
beje grizus net pamatavau, tai kambarys is tiesu pailgejo apie 1,20 m... nes balkonas "duoda" apie 90 cm +30 cm "duoda" siena tarp kambario ir balkono (kurios nelieka)  ax.gif
tiesiog as tikrai nesigailiu, kad nelike tokio balkono, nes zinau is patirties, kad tokie balkonai tampa sandeliais... be to, ir sviesos patenka i kambari kur kas daugiau  blush2.gif

tai kas be ko... cia kaip kas ismasto ir kaip kam patogiau... jus nusprendet kad jum tu 1,2m reikia ir prasiplatinot...
as, asmeniskai del 1,2m nesiplatinciau. be to man patinka skalbiniai dziustantys "lauke", bet gi tai nera privalomas dalykas visiems mirksiukas.gif

o manasis niekada sandeliuko paskirties neatlikdavo schmoll.gif . ten augo geles, buvo geriama kava, skaitomos pasakos apsigaubus pledais ir skaiciuojamos zvaigzdes kartu su dukra.
Atsakyti
user posted image

user posted image

Bandau padėt, saaulute, pacituok mano postą, ir pamatysi, kokie skliaustai reikalingi foto įkėlimui wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglienė: 15 balandžio 2009 - 10:53
Privargau su nuotrauku ikelimu, net galva skauda...nutariau parodyti kokiu tikslu nutariau balkono saskaita didinti kambari. Beje balkonas mums nereikalingas, rukanciu nera, malonumo ten but nera-pirmas aukstas smile.gif . Na bandau ikelt ir paroditi dabartine bukle:

http://hotimg25.fotk.../bustas2822.jpg

Ir musu planai pakeisti svetaine, toleta su vonia ir virtuve:

http://hotimg23.fotk...STRINTASSS1.jpg

smile.gif
Papildyta:
Aciu, Spygliene, lyg kazkaip gavosi.... smile.gif
Papildyta:
nepykit uz kokybe, ant nuotraukos piesta... smile.gif
Atsakyti
Na, ant aveiksliuko viskas labai grazu...

O jus tuos pakeitimus darysit su projektu ar be jo, su leidimu ir kaimynu sutikimais ar beju?

Pasitarciau su santechnikais ir parodyciau planus. Paprastai kanalizacijos (ar nubegimo) vamzdziuose daro kuo maziau alkuniu...

Pasitarkit kaip isspresti problema su vedinimo angom.

Ar patiks tai dujininkams?

Kokie matmenys duso kabinos (su tokia forma ar ne 1 m maziausiai, jei zinoma desite pada)? Paisdairykit parduotuvese pasimatuokit kiek lieka klozetui (kaip suprantu) ir ar tilps jis i ta nisa (lieka 50 cm. ar nepermazai)?

tam kartui tiek.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, Jana, vonios matmenys nera tikslus kaip ir kt kambariu, nes neisejo nuotraukos taip tiksliai istampyti...realiai tai noretusi gero architekto, tikiuosi rasim. Labai gerai, kad ta siena storoji tarp virtuves ir kambario yra vintiliacijos takas...del duju dar galvojam, mastok skaitliuka palikti vietoj, kad maziau problemu butu....na cia mano svajone, nes reikalingas kambariukas, nenoriu gyventi svetaineje, o 3 kambariu butui pinigu nera, turejom tik sitam...kitaip net nezinau kaip israst kambariukui vietos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 04 15, 13:31)
Aciu, Jana, vonios matmenys nera tikslus kaip ir kt kambariu, nes neisejo nuotraukos taip tiksliai istampyti...realiai tai noretusi gero architekto, tikiuosi rasim. ....

Turiu viena pasiulyma, gal jums visai tiks... Sujungus vonia su tualetu gal jums butu patogiau palikti iejima ne is sono, o is kitos puses (is iejimo i buta) ax.gif (Pas mus taip yra...) Aisku ziurekit kaip jums patogiau isdelioti visa iranga... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 04 15, 13:31)
...del duju dar galvojam, mastok skaitliuka palikti vietoj, kad maziau problemu butu....na cia mano svajone, nes reikalingas kambariukas, nenoriu gyventi svetaineje, o 3 kambariu butui pinigu nera, turejom tik sitam...kitaip net nezinau kaip israst kambariukui vietos... verysad.gif

Mano draugė kažkada buvo virtuvės vietoje pasidariusi kambariuką, dujų neperkėlinėjo, nes nebuvo poreikio (jos atveju to nereikėjo, tačiau skaitliuką, vamzdžius ir pan galima slėpti pvz dekoratyvinėse spintelėse). Po keletos metų atsirado šeima ir reikėjo grąžinti virtuvę, todėl buvo labai patogu ir paprasta viską atstatyti bigsmile.gif Tačiau jei pakeitimai daromi ilgam ir oficialiai, be to, jei virtuvė bus kitoje vietoje, tai gal geriau perkelti tą skaitliuką į naująją virtuvę g.gif
Atsakyti
Saaulute, o jus nesvarstet kitokio varianto su mazesnem investicijom ir problemom. Vonia su tualetu galima sujungti ir be leidimo, o duris perkelti is koridoriaus. Namo gyventojams jokiu rupesciu nesukelsit, nes tai tik standartine deze istatyta i buta (WC ir vonia). Ta, kmbari kuris su balkonu pasidarykit kaip miegamaji ir svetaine miegamaji nuo balkono puses ir atitverti kokia vitrazine pertvara... na, cia tik mintis. zvilgelk i auksciau ikeltus paveiksliukus. gal is ten kokia viena kita ideja pasinaudoti....
Atsakyti