Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai 2dalis

sveiki, reikia patarimo. ruošiamės parsivežti dieduką gyventi pas save. turim nenaudojamą ūkinį pastatą, normalų, mūrinį, šiltą, tik labai mažą. diedukas - nepriklausoma asmenybė, su niekuo bendram bute/name gyvent nenori. jei neturėtų atskiro butuko, niekaip jo neparsivežtume (o gyvena už 200km nuo visų giminių doh.gif )
reikia kažkaip sugalvot, kaip iš mūsų mažo ūkinio padaryt normalų vieno kambario butuką viengungiui senoliui. turi būti kambarys, mažutė virtuvėlė ir WC. ūkinio plotas - 13 kvadratų, taisyklingas stačiakampis, kolkas absoliučiai tuščias. langai ir durys - vienoje sienoje, kitos 3 sienos laisvos. šildomas bus maža krosnele, ją reiktų statyt prie kažkurios sienos, kad lengviau būtų išvest kaminą. gal turit kokių minčių/idėjų? tiesa, aukštis ten nedidelis, tik 2m

taigi, patalpa:
dvi kraštinės po 4.5m (vienoj iš jų durys ir du langai) ir dvi po 3m.
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2009 01 28, 15:48)
sveiki, reikia patarimo. ruošiamės parsivežti dieduką gyventi pas save. turim nenaudojamą ūkinį pastatą, normalų, mūrinį, šiltą, tik labai mažą. diedukas - nepriklausoma asmenybė, su niekuo bendram bute/name gyvent nenori. jei neturėtų atskiro butuko, niekaip jo neparsivežtume (o gyvena už 200km nuo visų giminių  doh.gif )
reikia kažkaip sugalvot, kaip iš mūsų mažo ūkinio padaryt normalų vieno kambario butuką viengungiui senoliui. turi būti kambarys, mažutė virtuvėlė ir WC. ūkinio plotas - 13 kvadratų, taisyklingas stačiakampis, kolkas absoliučiai tuščias. langai ir durys - vienoje sienoje, kitos 3 sienos laisvos. šildomas bus maža krosnele, ją reiktų statyt prie kažkurios sienos, kad lengviau būtų išvest kaminą. gal turit kokių minčių/idėjų? tiesa, aukštis ten nedidelis, tik 2m

taigi, patalpa:
dvi kraštinės po 4.5m (vienoj iš jų durys ir du langai) ir dvi po 3m.

O virtuvė būtinai turi būti kaip atskira patalpa? Galima viename kampe padaryti WC su minimaliu dušu, jei jis bus, šalia virtuvę, neatskiriant jos jokiomis pertvaromis. Didesnė problema, kad gal kokio prieangio reikėtų, nes žiemą varstant duris labai greit šiluma iš vienos patalpos išeis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 01 28, 19:44)
O virtuvė būtinai turi būti kaip atskira patalpa? Galima viename kampe padaryti WC su minimaliu dušu, jei jis bus, šalia virtuvę, neatskiriant jos jokiomis pertvaromis. Didesnė problema, kad gal kokio prieangio reikėtų, nes žiemą varstant duris labai greit šiluma iš vienos patalpos išeis  unsure.gif

prieangu galima lipdyt ir lauko puses, del jo jus teisi

dar maciau vokiskas burzuikas su krosnele kepimui ir 2 vietom virimui susitaupytu vietos duju balionui ir vyryklei, vasara galima butu elektrine statyt virykle va su dusu ir wc g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta26: 28 sausio 2009 - 19:47
Signa, labai gražiai tu ten susitvarkius good.gif
o pas tave nedidelis kampas netilptu? g.gif ilgesnis galas link balkono, trumpesnis- take, už jo stalas? blink.gif
Man gal ten fotkėse vaizdas didesnis? blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
žinai, ką dar sugalvojau???
o tu nusipirk bet kokią su porankiais, kad būtu pigi, ir duok pertraukti, ir nuimti porankius...mano mama savo kampą atskyrė, ir pasiliko sau tik sofa lova. Taip, kad porankius ji susimontavo sau, o kitą puse(be porankių) padėta atskirai. Tai kaip aš pagalvoju- pertrauktum, kad tų šonų nesimatytu- ir vsio smile.gif, arba kas kokį gražų apmovą pasiūtu tau į temą,ir būtu liuks blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilke74: 29 sausio 2009 - 04:01
QUOTE(vilke74 @ 2009 01 29, 04:06)
Signa, labai gražiai tu ten susitvarkius good.gif
o pas tave nedidelis kampas netilptu? g.gif ilgesnis galas link balkono, trumpesnis- take, už jo stalas? blink.gif Man gal ten fotkėse vaizdas didesnis? blink.gif  blink.gif  blink.gif
Papildyta:
žinai, ką dar sugalvojau???
............................

Kampas tilpti tai tilptu, bet man jis uzstatytu balkono duris, o ten yra mano kabinetukas ir kazdien po keleta kartu man ten tenka vaikscioti ir ne tik man. Hm o tas pertraukimas: as apie tai maciau irgi, bet kazin ar nekainuotu man brangiau. Esam nusiziureja viena sofke kuri mums pagal ismatavimus tinka ir seip tokia faina, bet odos nera ir uzsakyti nelabai eina, o kaina ne odines virs 2000 unsure.gif
jeigu rasiu linka imesiu smile.gif
seip gal foto atrodo daugiau vietos, bet svetainelei, jos ten gana mazai lieka blush2.gif
Atsakyti
is ikea : (aš tau imetu miegamas sofas)
user posted image
paziurek cia
user posted image
ir cia
Kainos tai tikrai geros...ir dar imetu saita, kur užsiema parvežimu:
pervezejai
Arba užmovėjai ant sofų..
cia
Atsakyti
Gal tuos uzmovejus ant sofu Lietuvoj kur gamina? g.gif Gal uzsisakius juos iseitu pigiau nei pervilkt kampa? O paskui butu galima nuimti ir skalbti? g.gif
Atsakyti
o mes ieskojom sofos lovos - 170 ilgio, bet be sansu tokia rasti, nu tada ieskom siaip sofos ilgio tarp 160-170 be porankiu... gal kas kur matet ka nors panasaus? kai mazai vietos, nesinori griozdiskai atrodancio baldo, tokios lengvutes sofutes reiktu...
Atsakyti
QUOTE(juzzzte @ 2009 01 30, 10:12)
o mes ieskojom sofos lovos - 170 ilgio, bet be sansu tokia rasti, nu tada ieskom siaip sofos ilgio tarp 160-170 be porankiu... gal kas kur matet ka nors panasaus? kai mazai vietos, nesinori griozdiskai atrodancio baldo, tokios lengvutes sofutes reiktu...

Taigi imesti prieš tai tinklapiai iš ikea...tai ten irgi nerandat?
Atsakyti
QUOTE(juzzzte @ 2009 01 30, 10:12)

http://www.elbeka.lt...o...ct&cid=1280
mes apie toki mastem, tik spalvos aisku kitos, bet pvz dviviecio ilgis yra 1650, taigi mums jau didele. O tokio ilgio, kaip jums, tai tikrai yra dauguma dvivieciu ax.gif bent jau kiek mes ziurejome. Tie be porankiu tuom ir yra gerai, kad gali daugiau susesti.
Beje vakar radau kazkokia firmele kaune, kuri gamina visokius baldus, pervelka,siuva tuos apvilkimus..... tik va kainu tai nzn, parasiau vakar meila, laukiu kol atsakys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Signa...: 30 sausio 2009 - 11:45
QUOTE(vilke74 @ 2009 01 30, 12:49)
Taigi imesti prieš tai tinklapiai iš ikea...tai ten irgi nerandat?

ikea arba per ilgos arba per trumpos smile.gif kad kazkas patiktu neradom...
Papildyta:
QUOTE(Signa... @ 2009 01 30, 13:45)
http://www.elbeka.lt...o...ct&cid=1280
mes apie toki mastem, tik spalvos aisku kitos, bet pvz dviviecio ilgis yra 1650, taigi mums jau didele. O tokio ilgio, kaip jums, tai tikrai yra dauguma dvivieciu  ax.gif  bent jau kiek mes ziurejome. Tie be porankiu tuom ir yra gerai, kad gali daugiau susesti.
Beje vakar radau kazkokia firmele kaune, kuri gamina visokius baldus, pervelka,siuva tuos apvilkimus..... tik va kainu tai nzn, parasiau vakar meila, laukiu kol atsakys  g.gif

oj, sitos sulankstomos nelabai kaip ziurisi, man jos tokios nepatvarios atrodo, o salone atsisedus paziurejau ir nepatogi kazkaip... nu gal reikai iprasti... norisi lygios paprastos be porankiu, be jokiu imantrumu smile.gif ieskosim dar...
Atsakyti
QUOTE(juzzzte @ 2009 01 30, 13:57)
ikea arba per ilgos arba per trumpos smile.gif kad kazkas patiktu neradom...
Papildyta:
oj, sitos sulankstomos nelabai kaip ziurisi, man jos tokios nepatvarios atrodo, o salone atsisedus paziurejau ir nepatogi kazkaip... nu gal reikai iprasti... norisi lygios paprastos be porankiu, be jokiu imantrumu smile.gif ieskosim dar...

vat man irgi atrodo, kad ilgiau pasedejus ant jos butu labai nepatogu, bet jeigu nebus is ko rinktis.....
Atsakyti