Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai 2dalis

QUOTE(GreenLady @ 2009 01 27, 01:04)
blink.gif Cia kur tokio dydzio butai? smile.gif As vieno kambaro bute gyvenu tai pas mane kambarys vien 20 kv.m. esu girdejusi apie 28 kv.m butus...bet 20??? Cia gal bendrabutis? pardon mano smalsuma, bet nesusilaikiau nepaklausus  4u.gif

Taip butas 20.5kv, yra virtuve, pusvone su tualetu, koridorius, kambarys, balkonas, visi skaitliukai, dujos, tai kaip gali buti bendrabutis? Tik tas butas labai mazas, bet dziaugiuosi kad toki turiu. Jei kas zino apie koki buta sneku, labai noreciau kad pasidalintumete idejomis 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Knygu lentyna virs duru
user posted image

Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2009 01 26, 23:04)
blink.gif Cia kur tokio dydzio butai? smile.gif As vieno kambaro bute gyvenu tai pas mane kambarys vien 20 kv.m. esu girdejusi apie 28 kv.m butus...bet 20??? Cia gal bendrabutis? pardon mano smalsuma, bet nesusilaikiau nepaklausus  4u.gif

Ir pas mane mažas butukas, vos 35 kv m rolleyes.gif Čia kaip bendrabučio tipo, darytas iš bendrabučių. Bet irgi turim viską bute: wc, vonia, virtuvė smile.gif Tik vietoj virtuvės padarytas vaikų kambarys, o virtuvę perkėlėm į erdvų koridorių biggrin.gif
Atsakyti
mes nuomavoves 26 kv buta smile.gif tai visai nieko projekta jo buvo, kambarys su nisa, virtuve atskira, vonai kartu su wc (tilpo skalbimo masina. tik tik iejus nedaug vietos, nes iskart i kambary ir kolidorius link virtuves
Atsakyti
QUOTE(marinatas @ 2009 01 22, 19:42)
Kiek projektas kainavo?

1800,- cia Utenoj,ir mums greit padare per savaite.Nezinau cia daug ar ne, gal kad skubiai .
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2009 01 26, 09:52)
Sveikutes, gal turite ideju.. blush2.gif Mano butas neturi koridoriaus, vat....Tik ieini ir matai svetaine bigsmile.gif , gal turite kokia ideja, ka butu galima sugalvoti, galva tuscia doh.gif

Sveikos,
mes is holo pasidareme svetaine, na sujungem virtuve su holu... tai dabar irgi gaunasi, kad ieini tiesiai i svetaine. Tai mes pasidareme pertvarele nediduke tokia su dviem nisom.Tai dabar kai atidarai lauko duris matai ta pertvarele, o ne visa grozi biggrin.gif
Dabar sprendziame dilema, kur rasti 14 odine sofa, be porankiu g.gif g.gif gal kuri uzmate kur esate? blush2.gif blush2.gif kaune ar klp?
Atsakyti
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2009 01 26, 01:06)
manau, kad butu aiskiau, jei planeli imestum ...  ax.gif

Reiks pabraizyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke74 @ 2009 01 27, 20:58)
nuotraukas...

prasom 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
vat cia kur tie du pufai, ten turetu stoveti odine sofa ir iskart uz jos, po tom kabanciom lempom, bariukas-staliukas. Vat trecioj foto matosi svetainei skirta zona. Seip viskas butu ok, jeigu nebutu problema surasti 140m sofa, be porankiu doh.gif
Papildyta:
pamirsau ta pertvara blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Signa...: 28 sausio 2009 - 08:59
Signa, labai fain.
o kodėl tu nori sofos be porankiu?ir ką reiškia 14?
Atsakyti
QUOTE(vilke74 @ 2009 01 28, 10:56)
Signa, labai fain.

kiek supratau 1.40m ilgio
Atsakyti
QUOTE(vilke74 @ 2009 01 28, 10:56)
Signa, labai fain.

aciu 4u.gif dar truksta visu baldu,tv,ir tt....
ten klaida padariau blush2.gif ruta26 gerai sako, 1.40 turetu buti. Be porankiu todel, kad tokio dydzio buna tik dvivieciai ir tai ne visada.O ant dviviecio be porankiu gali susesti ir keturi zmones, o su porankiais max trys.

QUOTE(Ruta26 @ 2009 01 28, 14:36)
kiek supratau 1.40m ilgio

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti