Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai 2dalis

QUOTE(Dzinte @ 2009 01 22, 09:03)
Oho, koks teisybės ieškojimas. biggrin.gif
Beveik sviestas sviestuotas doh.gif  biggrin.gif

O, iš tiesų, labai daug šauniai įrengtų mažų butukų šioje temelėje radau, puikūs sprendimai  wub.gif

QUOTE(plato @ 2009 01 22, 10:01)
Nu jau tokie teisybės ieškojimai doh.gif  Šiais laikasi išvis neverta teisybės ieškot. o man su tais skundais tai kažkaip nerealiai skamba. Kas čia ką gali paskųst, nebent taip sieną griautų, kad tikrai pas kaimynus tinkai birtų. o šiaip,kad kažkas išsigriovė sienas, kaip daug kas db daro wc su vonia ar dar kokią sieną, dažniausiai nenešančią, tai kaip gali eit tikrint į privatų butą? Aš gi turiu teisę neįsileist.
Nu super sprendimas, ir viskas taip tvarkingai gražiai thumbup.gif

toks jausmas, kad as cia atejus bandau ipirst kazkokia nesamone jums.patikekit manim, ne pati as cia sugalvojau kaip teisybes iesko.mano mb dirba butent sita darba valstybineje statybu prieziuroje. uztat ir zinau ka rasau, kokiu absurdisku skundu buna. ir ka, jie privalo ten vaziuoti ir ziureti. turit teise neisileisti? kokia teise turit neisileisti valstybes pareiguno?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaNilline: 22 sausio 2009 - 10:27
QUOTE(VaNilline @ 2009 01 22, 11:25)
kokia teise turit neisileisti valstybes pareiguno?

Man nelabai svarbu turiu teisę ar ne, neįleisčiau ir taškas. Ką jis mane sektų - juk ne. Duris laužtų - ne.
Atsakyti
Juzzzte, saunus sprendimas, grazi virtuve. As manau, kad tokia pakyla padarius, pvz. salione, galima butu atsisakyti sekcijos, nes viskas susidetu i tuos stalcius! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2009 01 22, 10:33)
Man nelabai svarbu turiu teisę ar ne, neįleisčiau ir taškas. Ką jis mane sektų - juk ne. Duris laužtų - ne.

tai ir nereikia kelti klausimo kokia jie teise turi, turi pasirodo, o kaip jus elgsites tai tik jusu reikalas.

Juzzzte grazi virtuve thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaNilline: 22 sausio 2009 - 10:40
QUOTE(VaNilline @ 2009 01 22, 11:39)
tai ir nereikia kelti klausimo kokia jie teise turi, turi pasirodo, o kaip jus elgsites tai tik jusu reikalas.

Kad teisę tokią turi tai gal ir sutinku su jumis.
Bet dabar jau net ir man įdomu, o kaip jie priverčia žmogų atidaryti jiems duris g.gif
Papasakokite, juk minėjote kad jūsų MB tą darbą dirba.
Atsakyti
Turi ar neturi teisės tas valstybės pareigūnas į mano namus pasibelst aš nežinau, bet puikiai žinau, kad be tam tikrų dokumentų aš neprivalau įsileisti jokio pareigūno, gali ir prie dūrų pastovėt biggrin.gif

O jei į temą, tai norėčiau patarimo. Ieškau veidrodžio į kambarį. Aš nežinau, tai klausiu Jūsų ar yra kokios nors veidrodžių parduotuvės, kur įvairių įvairiausių galima rasti? O gal esate kur užmačiusios didelį veidrodžių pasirinkimą? Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2009 01 22, 11:48)
O jei į temą, tai norėčiau patarimo. Ieškau veidrodžio į kambarį. Aš nežinau, tai klausiu Jūsų ar yra kokios nors veidrodžių parduotuvės, kur įvairių įvairiausių galima rasti? O gal esate kur užmačiusios didelį veidrodžių pasirinkimą? Ačiū!

O kuriam čia mieste ieškot? smile.gif Žinau, kad Vilniuj Gariūnuose man kelis pirko pernai, bet ten be rėmų.
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2009 01 22, 12:22)
O kuriam čia mieste ieškot? smile.gif Žinau, kad Vilniuj Gariūnuose man kelis pirko pernai, bet ten be rėmų.

Aj, jo, miestas dar biggrin.gif Vilniuje, bet aišku norėtusi jau su rėmais....
Atsakyti
jei neisileidziama yra kvieciama policija, jei neisileidziama su policija, tada policija gauna orderi, su kuriuo turi visus igaliojimus patekti i buta. kazkokia keista jusu reakcija pasirode, atrodo kai atejau cia jusu pagazdint ar nesamoniu sneket. pamaciau klausima i kuri zmogus ieskojo atsakymo ir patariau tai ka zinau. ax.gif
Atsakyti
cia ziuriu diskutuojat apie sienu griovima...mes kaiop tik siuo metu griauname sienas..vakar tik pasiemem projekta. Sausio pradzioje pradejome remontuoti buta, sugalvojome isgriauti dvi sienas, namas murinis, sienos kurias griauname nenesancios plonytes, taigi nuvaziavome i projektuotoju firma, pasiklauseme ar nereikia leidimo, jie sako jei sienos nenesancios ir muriniame name taad jokio projekto nereikia. Tai va meistrai isgriove siena, o kita diena ateina mokejimo lapelaii is bustu ukio, ir kitoj pusej parasyta,kad bet koks savavalisksas griovimas sienu yra draudziamas ir pana. vienuzodziu skambinkit teiraukites o jei ka pamatysits griaunant irgi skambinkit. Na ka mes ir isiigandom, sakom koks pavydus kaimynas paskus tai geriau vasiuojam i savivaldybe issiaiskinsim. Tai va pasirodo reikia projekto, naujas istatymas isejo nuo sausio. Dabar kai projekta turime gali skusti kas nori tikrinti omes drasiai sau tolaiu griauname sienas, nes va vakar griove is tuoleto i vonia siena , ta garselis vakare ojoj. Cia manau pinigeliu reikia surinkt valstybei tai ir prigalvoja kaip ispest is zmoniu. Visas veiksmas Utenoje, gal jusu savivaldybeje ir nereikia. Tiesa mes ir radiatoriu ir gyvatuka keisime tai irgi reikia projekto.
Atsakyti
QUOTE(laimucka13 @ 2009 01 22, 13:08)
Tai va pasirodo reikia  projekto, naujas istatymas isejo nuo sausio.

Tai tik nuo šiemet smile.gif O jei jau išgriautos sienos? g.gif Tiesa, norėjau paklaust, o reik projekto, jei siena net ne mūrinė buvo?
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2009 01 22, 13:01)
jei neisileidziama yra kvieciama policija, jei neisileidziama su policija, tada policija gauna orderi, su kuriuo turi visus igaliojimus patekti i buta.  kazkokia keista jusu reakcija pasirode, atrodo kai atejau cia jusu pagazdint ar nesamoniu sneket. pamaciau klausima i kuri zmogus ieskojo atsakymo ir patariau  tai ka zinau.  ax.gif

Vat jei ateitų iškart su orderiu, tai labai prašom, įleisčiau iškart smile.gif
Atsakyti