QUOTE(Rasicka* @ 2009 01 11, 14:20)
Pritariu, kad galima pernešti virtuvę į kambarį, norint ją paslėpti dar galima padaryti tokias armonikos tipo dureles, kad nesinaudojant ją būtų galima išvis uždengti. Mes irgi gyvename su virtuve viename kambaryje, ji pas mus gaunasi panašiai nišoje kaip ten kur pas jus tevu lova yra
O ant greitųjų tai (nežinau jūsų poreikių) jei daryčiau pagal save tai išnešdinčiau rašomąjį stalą ir įsigyčiau nešiojamą kompą. Nors čia individualu, bet pas mane nuo mažumės visuose namuose stovėdavo po rašomąjį stalą, prie kurio niekada neprisėsdavau net pamokų ruošti, jas ruošdavau gulėdama ant lovos, o kompą spaudau įsitaisiusi fotelyje ar ant sofkės
Dar galima išnaudoti balkono erdvę. Jį apšildžius galima pasididinti virtuvę ar kambarį.
Jei nesinori pertampyti įvairių vamzdžių tai galima vaikui padaryti mažytį kambarėlį , pvz atskiriant jį kokia širma ar žaliuze (buvau įmetus čia fotkę kaip atskirt vaikui kambarį vertikalia žaliuze) toje vietoje kur dabar tėvų lovą. Duris perkėlus vietoj tos žydros spintos, vaiko kambarėlis padidėtų. Dar galima vaikui lovą padaryti antrame aukšte, tada po ja būtų galima žaisti ar susidėti daiktus, būtų maximaliai išnaudota erdvė
Na kolkas tiek fantazijos mano
Kadangi tai man labai aktuali tema, tai labai idomu kaip kiti sprendžia itin mažų erdvių problemą