na bandau pasitaisyti nepykit labai
turėtu gautis maža foto tikuosi
Papildyta:
Na gavosi maža pagaliau čia kažkas jau minėjo kad padidinti galima foto ant jos atsistojus
P.s. nesimiega man, nepykit dar karta už ana foto, jaučiu gausiu juodai nuo jūsų
dar karta atsiprašau
Papildyta:
o ant foto yra data bet ten ji nenustatyta
mes vertėm siena virtuves ir kito kambario ir matosi ant vienos sienos du langai taigi mes pastumėm siena arčiau lango į kairę pusę ten gavosi musu mažasis miegamasis, o virtuvė gavosi padidėjusi ir įsirengsim kaip virtuve+valgomoji.
Svetaine buvo padalinta i dvi dali, miegama zona ir poilsio kambari, atskiriant juos sienele. palei bendra siena pastatyta grazi ir patogi sekcija. Argi ne geras sprendimas
Fototapetas ant pertvaros
QUOTE(Cobre @ 2008 12 11, 18:46)
Svetaine buvo padalinta i dvi dali, miegama zona ir poilsio kambari, atskiriant juos sienele. palei bendra siena pastatyta grazi ir patogi sekcija. Argi ne geras sprendimas
Labai fainai sugalvojot
cia internete rastos nuotraukos, tikrai nemano
dare dizaineriai. tikiuosi kazkam pravers kuriant savo namucius
QUOTE(Cobre @ 2008 12 11, 20:43)
siaip tikrai fainas dizainas, man patiko
gal kazka net sau pritaikysiu
Imeciau i voniu tema, bet pagalvojau, kad is tiesu gal geriau tiktu cia.
Gaila, kad nuotraukos mazos. Ideja mazai voniai
Gaila, kad nuotraukos mazos. Ideja mazai voniai
oj kad man kas tokia mažą vonią...
o tos kur pertvara nuotraukos įdomiai, žiūrėjau žiūrėjau, kiek ten tų langų kambary taip ir neįkirtau nestandartinis kambarys matyt, bet idėja sveikintina
o tos kur pertvara nuotraukos įdomiai, žiūrėjau žiūrėjau, kiek ten tų langų kambary taip ir neįkirtau nestandartinis kambarys matyt, bet idėja sveikintina
QUOTE(Cobre @ 2008 12 11, 17:46)
QUOTE(Cobre @ 2008 12 11, 19:43)
geras sprendimas, kai netruksta langu....
Neblogi variantai Aš dar esu realiame bute mačiusi kaip miegamasis įrengtas palubėje Vaikystėje ten labai smagu būdavo užlipti, net į svečius dėl to norėdavosi eiti Tik reikia tinkamo išplanavimo...
Miegamoji dalis gali būti ir be langų Galima sužaisti su apšvietimu
QUOTE(rositina @ 2008 12 12, 15:51)
geras sprendimas, kai netruksta langu....
Miegamoji dalis gali būti ir be langų Galima sužaisti su apšvietimu
Del pertvaros, tai nematau jokio skirtumo, kiek yra langu. tiesiog mastykite siek tiek placiau .Juk esme ne atkartoti aklai duota pavyzduka. Esme nepabijoti atskirti viena kambari i dvi zonas. o atskirti galima juk ivairiai, cia jau buvo imestos nuotraukytes, kai atskiriama berods bambukine uzuolaidele. O juk galima ir daryti neauksta sienele, ne iki pat lubu, galima daryti siaura, tik lovos plocio, paliekant tarpus is sonu, kad galetu patekti pakankamai sviesos. galima panaudoti stiklo blokelius, galima kazkokias sonuose kopeteles, kuriomis galetu lipti geles. o is svetaines puses, prie sios sieneles galima pritvirtinti TV, placia lenta, kuri atstotu bariuka ar pusbari. Nepabijokite bandyti pastatyti ta sienele skersai, daznai taip atsiranda daugiau vietos. Miegama zona neturi buti ypatingai slepiama, todel svarbiausia ja padaryti graziai, skoningai.
O vonio kambariukas kuri idejau, man ten ne mazumas ar didumas krito i akis, bet isnaudotas plotas. kampu pastatytas tualetas taupo vieta. o kaip pastatyta skalbimo masina , juk ten eina vamzdynai, ir skalbimo masina todel pastatyta auksciau . zodziu, sukite galveles, ka jau daryt, kad to ploto mazai, o galimybes isigyti kazka erdvesnio siuo metu nera galimybes. taigi tik vaizduote gali padaryti jusu namucius erdvesniais ir patogesniais
Jie rasiu, butinai mestelsiu dar ideju
O vonio kambariukas kuri idejau, man ten ne mazumas ar didumas krito i akis, bet isnaudotas plotas. kampu pastatytas tualetas taupo vieta. o kaip pastatyta skalbimo masina , juk ten eina vamzdynai, ir skalbimo masina todel pastatyta auksciau . zodziu, sukite galveles, ka jau daryt, kad to ploto mazai, o galimybes isigyti kazka erdvesnio siuo metu nera galimybes. taigi tik vaizduote gali padaryti jusu namucius erdvesniais ir patogesniais
Jie rasiu, butinai mestelsiu dar ideju