mes gyvenam dviese plius triušiukas 16 kv. kambaryje, laukiam šeimos pagausėjimo, tai nusprendėm pradėt remontą, kadangi kambarys su išėjimu į balkoną (jis ilgas eina per mūsų kambarį ir dar virtuvę apjungia), tai nusprendėm balkoną sijungt su kambariu, jį įstiklinom,
išmsim langus ir balkono durys, o iš palangių ketinam padaryt stalą ( visgi stalas kambaryje reikalingas, galvojam kad nereikės papildomo baldo - stalo - svečiams priimti).
dabar mūsų kambarys apstatytas sekciją, sofa, kompiuteriu, tv, spinta, staliuku ir triušiu, taigi mūsų planas :
1. atsikratyti : dabartine sekcija , spinta, staliuku
2. toje vietoje kur stovi spinta (ji 1,90 ilgio) pastatyti vaikeliui lovytę ir šalia - naują kampinę spintą.
3. taigi atsikratę senos sovietinės sekcijos - įsigysim naują, nedidelę modernę sekciją, ant jos stovės tv. dabar sekciją stovi šalia sofos, o naują pastatysim prieš sofą.
4.sofą tik pastumsim į šoną, ir ten prie jos kažkur bus kompas
manau kambarys turėtų optiškai padidėti kai bus sujungtas su balkonu, va tokie mūsų planai
QUOTE(olajju @ 2008 11 05, 11:46)
mes gyvenam dviese plius triušiukas 16 kv. kambaryje, laukiam šeimos pagausėjimo, tai nusprendėm pradėt remontą, kadangi kambarys su išėjimu į balkoną (jis ilgas eina per mūsų kambarį ir dar virtuvę apjungia), tai nusprendėm balkoną sijungt su kambariu, jį įstiklinom,
manau visai liuks sugalvojot
tik kaip ten stala darysit? tos sienos nenugriausit o ant jos uzdesit stalvirsi ir jis bus apienamas is visu pusiu
but smagu foto pries ir po
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 11 05, 12:23)
manau visai liuks sugalvojot
tik kaip ten stala darysit? tos sienos nenugriausit o ant jos uzdesit stalvirsi ir jis bus apienamas is visu pusiu
but smagu foto pries ir po
sienos negriausim nes tada ir stalo neliks , darysim stalviršį, ir iš abiejų pusių kėdėmis apstatysim, dar norim virš stalo pakabint taures, kaip virš baro
QUOTE(marinatas @ 2008 11 01, 22:33)
sitie, kur mes daremes yra buvusio pieno kombinato teritorijoje, daba niekaip pavadinimas ant seiles neateina, bet kai MB gris tai pasakys, jis ir telefona turi jų. siaip jie priklauso kazkokiai firmai, gaminanciai virtuvinius ir kitus kietus baldus. siaip kiek pati buvau ir maciau, tai turi tik plokstes + virtuvinius stalvirsius, bet stiklo nepastebejau, nu tiksliau kadangi man tai buvo neaktualu, tai ir neatkreipiau demesio
Gal čia Pakarnio įmonėj pjaustė jums plokštes? kokia kaina vieno metro?
mes irgi ruošiamės patys darytis, nes tie baldininkai labai kainas užsikelia
daug erdves galima sutaupyti nekabinant dideliu uzuolaidu, dieniniu+naktiniu. pakabinus romanetes, roletus arba zaliuzes erdve optiskai padides ir palanges taps prieinamos kasdieniniam naudojimui ypac pasitvirtina senamiestyje, kai sienos storos. mes ant tu placiu palangiu ir sedim
QUOTE(Raseliuke @ 2008 11 05, 15:19)
Gal čia Pakarnio įmonėj pjaustė jums plokštes? kokia kaina vieno metro?
Alnida - sita firma vadinas, kaip anksciau minėjau yra buvusio pieno kombinato teritorijoj, reikia vaziuot ivaziavus pro vartus iki pat galo prie tokiu sandeliu su rampa, tai ten matosi uzrasas "alnida", tuose paciuose sandeliuose yra dar kazkokiu firmeliu. del metro kainos nepasakysiu nieko, nes MB tuo daugiau rupinos, bet kiek pamenu ten kaina ne pagal metra skaiciuojama, o pagal tai, kiek ploksciu jusu uzsakymui sunaudojo, t.y. nesvarbu ar ciela plokste imtum ar ta pacia plokste tik susmulkinta kokiais trikampiukais (cia biski perlenkiu) vistiek kaina ta pati, be to dar kainos priklauso nuo pacios plokstes storio, medienos tipo ir pan. ir dar, pagal poreikį ten krastus kokybiskai apklijuoja plokstes tokios pat spalvos ar kokios pasirenki spalvos juostele
as ir jungiuosi prie jusu mes laikinai gyvenam tokioje mazulyteje studijoje,na mes ne LT ,bet taip pat turim ploto problema... dar nezinia kiek ilgai cia busim bet kolkas sukames kaip galim nors sveciu nelabai daznai mes sulaukiam,bet lovos problemele issprendeme labai jau originaliai (ir pigiai ) tiesiog turime "debesi" pagalviu ir vyro viengungystes pukine kaldra,kuriai esu pasiuvusi tokia ilga "rankove",per visa lovos ilgi,tad kam atejus per 10 sekundziu musu lova paverciam tokia tipo sofa patogu gal labai ir nera bet kolkas verciames taip ir dar prisipirkom tokiu maisu kad tiptu po lova ir tad jei labai jau truksta vietos sedejimui tuos maisus naudojam kaip grindu pagalves kad nesijaustu "guzu" esu ant rubu virsaus uzmetusi po pleda na cia tik tokie mano mini sprendimai bet ka daryti kai suktis reik dabar ir nesinori labai daug islaidauti
Pas mus irgi nedidelis butas, tai kad butu daugiau erdves, pasidareme didele spinta koridoriuje su stumdomom durim. Ten viska ir dedam, bet problema ta, kad toje spintoje niekaip nepavyksta palaikyti tvarkos. Galvoju, gal butu gerai daug ka sudeti i dezes, noreciau kartoniniu, ivairaus dydzio, su dangciais, idomu, ar kur nors tokiu galima nusipirkti. Noreciau graziu spalvu, bet gali buti ir is paprasto rudo kartono, galeciau apklijuoti graziu popieriumi.
QUOTE(Infinite @ 2008 11 18, 22:28)
Pas mus irgi nedidelis butas, tai kad butu daugiau erdves, pasidareme didele spinta koridoriuje su stumdomom durim. Ten viska ir dedam, bet problema ta, kad toje spintoje niekaip nepavyksta palaikyti tvarkos. Galvoju, gal butu gerai daug ka sudeti i dezes, noreciau kartoniniu, ivairaus dydzio, su dangciais, idomu, ar kur nors tokiu galima nusipirkti. Noreciau graziu spalvu, bet gali buti ir is paprasto rudo kartono, galeciau apklijuoti graziu popieriumi.
thomas philipse anksciau buvo, bet man atrodo,kad labiau apsimoka spinta pirkti nes dezes brangios ir jas dar kilnoti, dulkes nuo kiekvienos valyti reikia nebent tas dezes i spinta desite
Taip, noreciau dezes deti i spinta, ypac i tas lentynas, kur prie lubu. Pvz. dabar sudeciau vasarinius rubus, tvarkingai guletu ir nedulketu. Rubus galima ir i maisus, bet dezes lygiau susideda, ir dar ant virsaus ka nors galima uzdeti. Dar yra kalnas visokiu popieriu, kuriu negaliu ismesti, bet prireikia karta per metus (visokios sutartys, garantijos ir t.t.) Dar kompiuteriu ivairios dalys, laidai, ir t.t. Jei turetume rusi, isnestume ten kai kuriuos daiktus, o dabar galima butu sudeti i dezes ir i virsu.
Nuotrauka nediduke, ir virtuve gal ir ne is dizaino virsuniu, bet gal kas nedriso taip susiplanuoti, nes nebuvo mate juk kai vietos nedaug, tai ir pasidejimo nelabai yra, o virtuve pati ta vieta, kur spinteliu gali buti tiek kiek nori
Papildyta:
Dar viena mazyte
Papildyta:
Dar viena mazyte
[quote=januxs,2008 10 30, 14:38]
Mes gyvenam 2 kam bute, tai viena kambarį atidavėm vaikams.o iš kito padarėm miegamą ir svetainę.Man svarbiausia buvo kad nereikėtų miegoti ant kokios sudedamos sofos ir kad jos nereikėtų kiekviną rytą kloti.Tai pasidarėm va taip:
Man labai patiko. O kazin man virtuve nuo kambario taip atskyrus? 24 kvadratai, virtuve ir kambarys. Vis galvoju kaip atskirti, buvo kilusi tokia mintis-bet nebuvau tikra... Bet dabar pamaciau taip sakant gyvai. Nu super
Mes gyvenam 2 kam bute, tai viena kambarį atidavėm vaikams.o iš kito padarėm miegamą ir svetainę.Man svarbiausia buvo kad nereikėtų miegoti ant kokios sudedamos sofos ir kad jos nereikėtų kiekviną rytą kloti.Tai pasidarėm va taip:
Man labai patiko. O kazin man virtuve nuo kambario taip atskyrus? 24 kvadratai, virtuve ir kambarys. Vis galvoju kaip atskirti, buvo kilusi tokia mintis-bet nebuvau tikra... Bet dabar pamaciau taip sakant gyvai. Nu super