Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai 2dalis

Užtikau šiandieną straipsnį, kuriame daug foto įkelta:

http://www.uzsidirbk...iew/1155/1/209/

Atsakyti
Mes gyvenam 2 kam bute, tai viena kambarį atidavėm vaikams.o iš kito padarėm miegamą ir svetainę.Man svarbiausia buvo kad nereikėtų miegoti ant kokios sudedamos sofos ir kad jos nereikėtų kiekviną rytą kloti.Tai pasidarėm va taip:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pas mus irgi kažkur 18m2 ,bet gerai tas ,kad langas ne gale kambario,o šone ilgojoje sienoje
Atsakyti
Cia idomus puslapiukas, galima pasidaryti schema, kaip mazdaug atrodytu kambarys po pertvarkymo
Modeliavimas
Atsakyti
QUOTE(januxs @ 2008 10 30, 14:38)
Mes gyvenam 2 kam bute, tai viena kambarį atidavėm vaikams.o iš kito padarėm miegamą ir svetainę.Man svarbiausia buvo kad nereikėtų miegoti ant kokios sudedamos sofos ir kad jos nereikėtų kiekviną rytą kloti.

ojėj doh.gif o nemanot, kad šonuose reiktų erdvės? blink.gif idėja nebloga, bet kai perskaičiau galvojau, bus tarpiukai palikti išlipimui, bet kai pamačiau, tai unsure.gif na bet jei jums gerai, tai puiki ideja smile.gif anksčiau žmonės ne roletais, o spintom užstatydavo biggrin.gif man dar ta užuolaida kažkaip užkliuvo, man spalvos netinka biggrin.gif

galėjot dar įdėt kaip atrodo ta pusė, kur stovi sofa, ar ten daug pas jus erdvės? ar spintos jokios jau nebeturit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistaken: 30 spalio 2008 - 18:22
QUOTE(Mistaken @ 2008 10 30, 19:21)
ojėj  doh.gif o nemanot,  kad šonuose reiktų erdvės?  blink.gif  idėja nebloga, bet kai perskaičiau galvojau, bus tarpiukai palikti išlipimui, bet kai pamačiau, tai  unsure.gif na bet jei jums gerai, tai puiki ideja smile.gif anksčiau žmonės ne roletais, o spintom užstatydavo biggrin.gif  man dar ta užuolaida kažkaip užkliuvo, man spalvos netinka biggrin.gif

galėjot dar įdėt kaip atrodo ta pusė, kur stovi sofa, ar ten daug pas jus erdvės? ar spintos jokios jau nebeturit?

Kaip suprantu tai išlipimas per priekį, ten jokio paaukštinimo kojūgalyje nėra wink.gif
Šauni idėja thumbup.gif

P.S. tie, kurie gyvena mažose erdvėse ir yra prversti miegoti ant visokių sofkių ir kampų išlipimo normalaus iš lovos irgi visi neturi (nebent miega vienas) ax.gif
Atsakyti
O man Januxs ideja visai nieko pasirode. Tik va galvoju, pas mus langas gale kambario, tai jei uzdengsim roletu... Nelabai vaizdas geras bus. Priedo radiatorius tam gale. Tai jei lova pastatyt ziema iskept galima. Bet ideja liuxs. Gal kas pritaikys. drinks_cheers.gif Beje, noretusi daugiau pavyzdziu kaip kas issprendet vietos problema. ax.gif Paciai reika kazka sugalvoti. Gyvenam dvieju kambariu bute bet va irgi vaikams reiktu viena atiduot, o kitas kaip ir gyvenamasis svetaine.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistaken @ 2008 10 30, 19:21)
ojėj  doh.gif o nemanot,  kad šonuose reiktų erdvės?  blink.gif  idėja nebloga, bet kai perskaičiau galvojau, bus tarpiukai palikti išlipimui, bet kai pamačiau, tai  unsure.gif na bet jei jums gerai, tai puiki ideja smile.gif anksčiau žmonės ne roletais, o spintom užstatydavo biggrin.gif  man dar ta užuolaida kažkaip užkliuvo, man spalvos netinka biggrin.gif

Todėl ir dėjau į temą-MAŽOS ERDVĖS mirksiukas.gif , tik norėjau savo idėja pasidalinti,mums tikrai gerai,spalvos tikrovėje kitaip atrodo g.gif .O kam svetainėj spinta ?Ji stovi prieškambaryje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo januxs: 30 spalio 2008 - 20:14
QUOTE(januxs @ 2008 10 30, 20:11)
Todėl ir dėjau į temą-MAŽOS ERDVĖS mirksiukas.gif , tik norėjau savo idėja pasidalinti,mums tikrai gerai,spalvos tikrovėje kitaip atrodo g.gif .O kam svetainėj spinta ?Ji stovi prieškambaryje.

tai viskas gerai, aš tik sakau, jog pati norėčiau išlipimo šone iš lovos biggrin.gif ir šiaip kartais atsitrenkiu į sieną miegodama smile.gif aš galbūt būčiau už sofos aukščiau pastačius akvariumą, bet žinoma brangus malonumas ir dar gali trukdyti miegoti...
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 10 30, 19:45)

P.S. tie, kurie gyvena mažose erdvėse ir yra prversti miegoti ant visokių sofkių ir kampų išlipimo normalaus iš lovos irgi visi neturi (nebent miega vienas)  ax.gif

Na mes miegam ant kampo , kuris platus , 160 x 180 , kazkada miegojom net trise (kol maitinau sunu) , vitos uztenka sociai. Pastatytas nugara i langa, issitraukia i prieki. Uztenka praeiti prie lango, kad atitraukti ar uztraukti zaliuzes. (o kadangi kampas aukstas gana, tai uz jo stovi siurblys, ir dar kai kas, na ir geliu stovas) Priesais sekcija (patys sukomplektavom)- joje telikas didziulis. Prie soniu sienu-vienos- stalas, kitos-pailga zema spintele. Per vidury kilimas. Visa. Daugiau nieko neturim smile.gif . Kas kart aisku atsibosta stumdyti kampa, bet kitos iseities nera, o miegoti-super duper patogu.
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 02 12, 18:18)
pas musu butu vienintelio kambario gale nuo zemes iki pat lubu , manau tilps viskas  thumbup.gif

pagal uzsakyma? kokios kainos dabar?  blush2.gif

mums šiauliuose beveik prieš pusę metų laiko keletoje firmų ir paskirų meistrų už 2 slankiojančias duris ir vienas neslankiojančias (80 cm pločio, apie 3m. aukščio) bei už lentynas sieninės spintos be sumontavimo paskaičiavo nuo 3000 iki 5700 lt. blink.gif blink.gif ir dar būtų reikėję eilėje apie mėnesį laukti, kol padarys. Tai tada ieškojom, kur galima įsigyti norimos plokštės, kas ją išpjautų tinkamo dydžio, kur būtų galioma nusipirkti slankiojančių durų mechanizmų ir radom, tai plokštes išpjovė per savaitę, per tą laiką radom mechanizmus, po to per gal 2 vakarus su MB surinkom spintą smile.gif nu rinko tiesa MB, o aš vis bambėjau, kad ilgai darbas trunka ir pan. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(marinatas @ 2008 11 01, 09:52)
mums šiauliuose beveik prieš pusę metų laiko keletoje firmų ir paskirų meistrų už 2 slankiojančias duris ir vienas neslankiojančias (80 cm pločio, apie 3m. aukščio) bei už lentynas sieninės spintos be sumontavimo paskaičiavo nuo 3000 iki 5700 lt.  blink.gif  blink.gif ir dar būtų reikėję eilėje apie mėnesį laukti, kol padarys. Tai tada ieškojom, kur galima įsigyti norimos plokštės, kas ją išpjautų tinkamo dydžio, kur būtų galioma nusipirkti slankiojančių durų mechanizmų ir radom, tai plokštes išpjovė per savaitę, per tą laiką radom mechanizmus, po to per gal 2 vakarus su MB surinkom spintą smile.gif nu rinko tiesa MB, o aš vis bambėjau, kad ilgai darbas trunka ir pan. ax.gif

dar pamiršau pasakyt, kad viskas 1 tūkstančio litų nekainavo smile.gif tai kadangi darydami šią spintą sutaupėm mažiausiai 2 tūkst. litų, neperseniausiai užsisakėm plokštes prieškambario spintai nuo grindų iki lubų, bet ji šiek tiek mažesnė bus, tai ir pigiau turėtų atsieit, nes MB sakė, kad da pas tuos pjovikus lyg nei paslaugos, nei pačios plokštės nepabrango smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Talalita27 @ 2008 11 01, 12:27)
O gal kontaktus Siauliu meistru butu galima? Ar jie ten tik medines plokstes turi? Gal ir is stiklo imanoma? smile.gif

sitie, kur mes daremes yra buvusio pieno kombinato teritorijoje, daba niekaip pavadinimas ant seiles neateina, bet kai MB gris tai pasakys, jis ir telefona turi jų. siaip jie priklauso kazkokiai firmai, gaminanciai virtuvinius ir kitus kietus baldus. siaip kiek pati buvau ir maciau, tai turi tik plokstes + virtuvinius stalvirsius, bet stiklo nepastebejau, nu tiksliau kadangi man tai buvo neaktualu, tai ir neatkreipiau demesio ax.gif
Atsakyti