Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai 2dalis

QUOTE(vija23 @ 2008 06 16, 13:49)
Ar nebus taip, kad kiekviena karta kai noresim sukisti ta lova po apacia reikes pirma viska nukloti g.gif Gal kuri esat gyvai maciusi, ar net bandziusi toki dalyka 4u.gif

Taip, tą lovą, stumiamą po apačia, kiekvieną kartą reikės nukloti. Ten patalynei vietos nelieka.
Atsakyti
sveikutes! o gal kas bande ar mate kur dvigule lova su laiptukais i virsu, tokia, kaip vaikiskos dviaukstes, tik cia viena dvigule. ar tai imanoma? o apacioje galetu buti minksta dalis arba maza sekcijyte! manau, labai tiktu mazoms erdvems. bet niekur nesu maciusi!
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2008 06 22, 08:50)
sveikutes! o gal kas bande ar mate kur dvigule lova su laiptukais i virsu, tokia, kaip vaikiskos dviaukstes, tik cia viena dvigule. ar tai imanoma? o apacioje galetu buti minksta dalis arba maza sekcijyte! manau, labai tiktu mazoms erdvems. bet niekur nesu maciusi!

Mačiau. Lenkų IKEA pardėj. Labai patiko ekspozicijos, kai parašyta kvadratūra, ir suystatytas visas butas. Atrodo mažiausias butukas buvo padarytas 21, ar tai 24 kvadratų. Dabar tai jau bijau apsimeluot doh.gif Ir ten tilpo ir darbo vieta, ir virtuvė, ir vonia, ir svetainė....
Būtent ten ir mačiau dviaukštę dvigulę lovą, o po ja darbo "kambarys". Ir kaip ne keista, ten niekas neatrodė sugrūsta.
Atsakyti
o gal kokia nuoroda gali imest? aciu!
Atsakyti
www.ikea.pl biggrin.gif
Atsakyti
www.ikea.pl

bet kad internetiniam variante nėra tų paveiksliukų. Bet šiaip tai, pačioj IKEA nemažai idėjų mažam butui galima prisigaudyt.
Aš pasigailėjau, kad iki jos nenuvažiavau, kai savo vieno kambario butelį įsirenginėjom, dabar jau nebėr taip aktualu mažos erdvės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 22 birželio 2008 - 11:08
o gal kas darete antresole standartiniame bute , kur aukstis du su puse metro? ar pakyla, is po kurios isvaziuoja lova? bandom spresti salono ir miegamojo varianta viename! g.gif
Atsakyti
na musu mazieji namuciai jau pajudejo thumbup.gif
pabandysiu nuotrauka ikelti ax.gif
user posted image
construction.gif siandie reiks visas siuksles isvezt doh.gif

nerodo man mano nuotraukos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimosa: 30 birželio 2008 - 09:57
man nerodo. verysad.gif
Atsakyti
mimosa
tiesiog adresa dek

http://public.fotki....i/dsc00025.html
Atsakyti
aciu motiejuke smile.gif bet kad fainiau kai rodo nuotrauka iskart ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Daromes ir mes remonta dvieju kambariu bute. Butas nera didelis tik 46 kvadratai. Viename kambaryje radau sprendima ir uzsakem spinta slenkanciom durim. Ten daug kas telpa. Siame kambaryje pakabinsime televizoriu ir bus sofa.Bus erdvu ir patogu. Virtuveje daugiau visko bus, kadangi spinteles daug vietos uzima. Virtuveje stovejo skalbimo msina, taciau as ja dabar perkeliau i vonia. Vonia apsukau. Vietos gavosi lygiai tiek pat kiek ir buvo pries tai. Tam, kad patalpos atrodytu erdvesne rinkausi sviesias spalvas. Vieliau imesiu nuotraukas. Is manes nekokia dizainere, bet gal skambes juokingai spalvas rinkausi sdedama patalpoje, uzmerkdavau akis ir kai man pasirodydavo splava ta ir pasirinkau. Idomei, vyras sake kad as isprotejusi blush2.gif Kitame kambaryje bus daugiau baldu, bet ten bus svetaine.
Atsakyti