Įkraunama...
Įkraunama...

Chrysler 300C, 300M

Laba diena automobiliu myletojams. 4u.gif Renkames automobili ir kaip visada visu nuomones skirtingos siuo klausimu. doh.gif Noretusi isgirsti ir jusu nuomone apie Chrysler 300c automobili. (1998-2004 m.) ax.gif teko girdeti jog butent siu modeliu 2.7 varikliai "nelaiko", ar girdejot ka apie tai?
Be to kaip visada aktualu kuro sanaudos mieste ir trasoj? kiek ima pvz.:2.4 2.7 3 3.5 varikliai litru kuro? smile.gif
Is anksto dekui uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Vazineju su 2002m. 3.5 varikliu.
Neturiu rimtesniu bedu, tik aptarnavimas kiek keblokas (akumas stovi sparne prie lonzerono - priejimas neardant masinos - neimanomas. Priekiniu zibintu lempuciu nenuemus priekinio bamperio pakeisti neimanoma).
Kuro sanaudos - mieste apie 14-16 (gerai uzmynus tapke, ir 20 sueina), uzmiestyje apie 8-10.
Komfortas superinis!
Tiek ziniu...
Atsakyti
Graži, padla...
Maloniai važiuoja....net labai.
Bet vienas tolimas giminaitis, turintis pinigų kap šuva blusų, tokią nusipirko naują, 2004 metais trilitrinę,...tipo su nauja mazda6 neprestižas jam važinėt, nusipirko kraislerį įvaizdžiui pagerint....
Tai pagrindinis tos auto maršrutas po šiai dienai Šiauliai - Vilnius...Į servisą ir atgal.
Ir dar sakė, pravartu komplekte prie jos nusipirkt ir benzokolonėlę... verysad.gif
...o mazda6 rieda ir rieda...Drožia visa šeima,...ir nieko.
Atsakyti
Dalinamės patirtimi apie šį modeliuką Chrysler 300M 4u.gif
Atsakyti
Aš labai noriu, tad vis dar ieškau info ir patirčių smile.gif Kiek skaitinėjau "vyriškuose" forumuose, nelabai šį modelį mėgsta, jie ten liaupsina Voyager'į iš Chrysler'ių smile.gif

Mane asmeniškai domina auto su benzu/dujomis, kokių '02-'04 metų, 3.5 L.
Atsakyti
cryster 300m man negražus dizainas.
va 300c - labai thumbup.gif solidi išvaizda, įspūdingi gabaritai. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuJa30: 04 liepos 2011 - 19:20
Nepatinka kai žmonės komentuoja apie daiktą kurio neturėjo, tuomet prasideda va tas anas turėjo tik po servisus ir kolonėles važinėjo. Kas ką nori tas tą pastebi. Negendančių auto nėra, na nebent tos kurios stende stovi, bet po metų ir joms alyvą reikia keist ir profilaktiką praeit. Turėjau 300M pirkau 5 metų dėvėjimo LT keliais, patenkintas tokiu auto už tokią kainą. Jautiesi kaip tvirtovėj durelėse storo plieno saugos strypai, priekyje taip pat po plonu bamperio kevaliuku irgi plieno sija. Buvo įvykis kai pastą beveik kaktomuša rėžiausi pasekmės : skilo bamperio plasmasė, nutrūko žibinto vienas laikiklis. Pasatas- neberemontuojamas, bent jau priekinė dalis. Žmona irgi jautėsi gerai tiek vairuodama tiek šalia važiuodama, vaikams vietos į valias gale, be to ir aukštaūgis keleivis sėdėdamas gale neremia keliais į nugarą. Opozistai pasakykite kokia dar auto už tokią kainą tui tiek privalumų. Kas dėl dizaino tai jau taip juk tai 1985 sukurtas modelis taip sakant jau retro, bet man tai jis iš šiuolaikinio konteksto neiškrenta. Šiaip kas domina klauskit. Dalių yra žinoma tai ne VW ar kitas tautos modelis. Yra dalių šrotuose, parduotuvėse ir naujų ir restauruotų, bei galima siųstis internetu. Kuro sanaudos manau normalios nes kiek turėjau auto ir su kuriais dabar važinėju šis niekuo ypatingai neišsiskiria ir siųskit toliau tuos kurie lygina dyzelinio golfo ir 300M kuro sąnaudas lyginkite su BMW 735, Audi A8 3,7, Peugeot 607 ir t.t.
Atsakyti
Na jau, tik nereikia lyginti su BMW 7 ar Audi A8. Per aukštai šokat smile.gif . Tamstos Chrysleris 300M - tai "perdarytas" senasis "ačkarikas" mersas E klases, gamintas nuo 1998m. Tai ir lyginkite su BMW 5, Audi A6 ar MB E klass. Nors palyginti sunku, Crysler nu niekaip nepriskirsi Premium segmentui.
Man sio automobilio dizainas tikrai visai nieko. Bet jau surinkimas ir salono apdailai panaudotos medžiagos netelpa i jokius kritikos remus. Kazkas baisaus. Korejietiskuose auto ir tai geresnes.
Atsakyti
QUOTE(Matomas @ 2011 08 04, 11:31)
Na jau, tik nereikia lyginti su BMW 7 ar Audi A8. Per aukštai šokat  smile.gif . Tamstos Chrysleris 300M - tai "perdarytas" senasis "ačkarikas" mersas E klases, gamintas nuo 1998m. Tai ir lyginkite su BMW 5, Audi A6 ar MB E klass. Nors palyginti sunku, Crysler nu niekaip nepriskirsi Premium segmentui.
Man sio automobilio dizainas tikrai visai nieko. Bet jau surinkimas ir salono apdailai panaudotos medžiagos netelpa i jokius kritikos remus. Kazkas baisaus. Korejietiskuose auto ir tai geresnes.

lyginu kūro sanaudas, o ne surinkimo kokybę, lyginu salono erdvę, o ne medžiagų ar surinkimo kokybę. Už korėjietiškas tikrai geriau, vokiškom žinoma, kad nusileidžia todėl ir kaina už vieną A8 gali du 300 paimt biggrin.gif
Atsakyti
Išorė graži, bet salonas tai kaip ir daugumos pigiai atrodo. Važiuoja smagiai, bet yra geresnių auto už tokius pinigus, kad ir senesnių..
Atsakyti
Pvz.?
Atsakyti
QUOTE(Yogurtas @ 2011 09 17, 23:17)

Siulau i to zmogaus "Patikimas" komentarus nekreipt demesio, nes jie visiskai "lempiniai" ir be jokiu argumentu visur. smile.gif
Atsakyti